ته چین یکی از پرطرفدارترین و خوشمزه ترین غذاهای مجلسی است که می توان آن را به روش های مختلف طبخ کرد. گردو تکین نیز یکی از متفاوت ترین انواع تکین است که طعم بسیار خوبی دارد. ما امروز در این مقاله از مجله اکالا طرز تهیه ته گردو ما به شما آموزش خواهیم داد
مواد لازم برای تهیه چینی گردو
مواد لازم برای کف گردو به شرح زیر است:
برنج ایرانی | 3 فنجان |
ماست انتزاعی | 300 گرم |
زرده تخم مرغ | 3 عدد |
گردوی خرد شده | 1 فنجان |
محلول غلیظ دم کرده زعفران | به اندازه لازم |
روغن | به اندازه لازم |
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه | به اندازه لازم |
گلاب (اختیاری) | 2 قاشق غذاخوری |
مواد اولیه را با تخفیف از اکالا خریداری کنید
مراحل تهیه فیلینگ گردو
- تهیه مواد اولیه و آماده سازی نهایی این غذا 40-50 دقیقه زمان می برد.
- مقدار مواد اعلام شده در این آموزش برای 3-4 نفر مناسب است، به راحتی می توانید با جمع و ضرب ساده مقدار مواد را افزایش دهید و این ته چین خوشمزه را در حجم بیشتری تهیه کنید.
- درجه سختی تهیه این غذا در رده متوسط قرار دارد.
مرحله اول: آماده کردن برنج
برنج را از شب قبل تمیز کرده و با مقداری آب خیس کنید.
یک قابلمه مناسب را بجوشانید و حرارت دهید. صبر کنید تا آب داخل قابلمه بجوشد.
سپس برنج را که از قبل خیس کرده اید به آب در حال جوش اضافه کنید.
مقداری نمک و روغن به قابلمه اضافه کنید و 6-4 دقیقه زمان دهید تا برنج در آب بجوشد و نرم شود سپس برنج را آبکش کرده و کنار بگذارید.
توجه داشته باشید که انواع برنج متفاوت است و ممکن است این زمان با توجه به برنجی که استفاده می کنید برای برنج شما کمتر یا بیشتر باشد، بنابراین مدیریت این مرحله به عهده شماست.
باید دانه برنج را برای ته چین سخت تر (زنده تر) از روش معمول پخت برنج آبکش کنید.
مرحله دوم: تهیه گردو
گردوها را با چاقو خرد کنید. بهتر است گردو را زیاد ساییده و له نکنید، گردو باید نیمه دندانه باشد تا هنگام غذا خوردن گردو را زیر دندان احساس کنید.
گردوهای خرد شده را در تابه بدون روغن تفت دهید تا کمی روغنی شوند.
بعد از اینکه عطر گردو آزاد شد، حرارت را خاموش کرده و به مرحله بعد بروید.
مرحله 3: فونداسیون را آماده کنید
ماست را در ظرف مناسبی بریزید. زعفران دم کرده را به همراه گلاب (در صورت استفاده) به ماست اضافه کنید و خوب هم بزنید تا بافت ماست یکدست شود.
سپس زرده تخم مرغ ها را به مخلوط ماست و زعفران اضافه کنید و هم بزنید تا زرده ها کشک نشوند و همه مواد با هم مخلوط شوند.
برای داشتن ته چین خوشمزه بهتر است از ماست کمی ترش استفاده کنید.
مرحله 4: مخلوط برنج با آرد برنج
برنج آبکش شده را به آرامی با خمیر مخلوط کنید تا خمیر به خوبی با برنج مخلوط شود.
مرحله پنجم: مونتاژ پایین تاشو
کف قابلمه مناسب را روغن بزنید. توجه داشته باشید که برای تهیه ته ظرف باید از قابلمه تفلون نچسب استفاده کنید.
برای این غذا کمی بیشتر از حد معمول روغن استفاده کنید تا ته دیگ شما بیشتر طلایی و برشته شود.
حالا نیمی از برنج را کف قابلمه بمالید و کمی فشار دهید. مخلوط ماست و زعفران و گردو را روی لایه برنج بریزید.
بقیه برنج را روی مواد بریزید و سطح آن را صاف کنید.
با پشت قاشق کمی روی سطح برنج فشار دهید.
مرحله ششم: پختن چانه
آن را روی قابلمه بگذارید و حرارت را کم کنید. حدود 1 ساعت یا تا زمانی که کف آن طلایی شود بپزید.
مرحله هفتم: تزیین و سرو تکین
پس از پخت کامل آن را از قابلمه خارج کرده و با احتیاط در ظرف سرو برگردانید. می توانید کف آن را با خلال زرشک تازه یا خلال بادام تزئین کنید.
به همین راحتی و با رعایت چند مرحله ساده، چای گردوی خوشمزه و جذاب شما آماده سرو و نوشیدن است. این ته چین را می توانید با گوشت مرغ، گوسفند یا گوشت چرخ کرده تهیه کنید.
امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی اکالا توجه شما علاقمندان به دنیای آشپزی را به خود جلب کرده است و می توانید این ته چین خوشمزه را طبق روش ساده و کامل فوق تهیه کرده و در کنار عزیزانتان میل کنید.
اسم من سمانه است، از بچگی عاشق آموزش آشپزی در تلویزیون بودم.
هر روز پیش بند آشپزخانه مادرم را می بستم و ساعت ها جلوی دوربین خیالی ام آشپزی آموزش می دادم!
با بزرگتر شدن به صورت تخصصی تری رویاهایم را دنبال کردم و هر روز بیشتر برای آنها تلاش کردم تا اینکه متوجه شدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی و شیرین کردن کام مردم دارم.
اکنون بسیار خوشحالم که این فرصت را دارم تا با ترکیب آشپزی، نوشتن و عکاسی که اکنون بخش بزرگی از دنیای من شده اند، این حس خوب را با شما به اشتراک بگذارم.
گردآوری شده از مجله اکالا