صفحه اصلی > غذای ایرانی : طرز تهیه پیاز داغ برای آش رشته + نکات کلیدی

طرز تهیه پیاز داغ برای آش رشته + نکات کلیدی

طرز تهیه پیاز داغ برای آش رشته نکات کلیدی

پیاز داغ یکی از قسمت های اصلی رشته های خانگی است که طعم آش را به طرز شگفت انگیزی اشتها آور و لذیذ می کند. در این مقاله از مجله اکالا با دستور غذا میتونید پیاز داغ برای سوپ رشته و با تمام ترفندها و تکنیک های ساخت آن آشنا شوید.

طرز تهیه پیاز داغ و ترد برای پخت و پز

برای تهیه مواد اولیه پیاز داغ حدود 15 دقیقه و تفت دادن آن حدود 20 دقیقه زمان لازم است.

مواد لازم برای تهیه پیاز داغ

مواد لازم برای تهیه پیاز داغ مجلسی به شرح زیر است:

پیاز 1 کیلوگرم
روغن سرخ کردنی 0.5 کیلوگرم
زردچوبه 2 قاشق غذاخوری
نمک 1 قاشق غذاخوری
آب به اندازه لازم

مراحل تهیه پیاز داغ برای آش رشته

در ادامه این قسمت می توانید به طور کامل با مراحل تهیه پیاز داغ مجلسی آشنا شوید.

مرحله 1: پیازها را خرد کنید

برای شروع، باید پیازها را بشویید و پوست آنها را جدا کنید. در مرحله بعد پیازها را به ورقه های نازک و یکدست خرد کنید.

مرحله دوم: پیازها را در آب بجوشانید

یک قابلمه بزرگ را تا نیمه از آب پر کنید و روی حرارت قرار دهید. صبر کنید تا آب شروع به جوشیدن کند. مقداری نمک به آب اضافه کنید و سپس پیازها را در آب جوش بریزید. اجازه دهید پیازها چند دقیقه در آب بجوشد تا شفاف شوند.

مرحله 3: پیازها را آبکش کنید

بعد از حدود 4 تا 5 دقیقه می توانید پیازها را آبکش کنید. سپس اجازه دهید تمام آب اضافی آنها تخلیه شود.

مرحله چهارم: پیازها را در روغن داغ سرخ کنید

تابه بزرگی را روی حرارت بگذارید و مقداری روغن در تابه بریزید. صبر کنید تا روغن کاملا داغ شود و سپس پیازها را داخل روغن بریزید. شعله گاز را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و مقداری زردچوبه به پیازها اضافه کنید. اجازه دهید پیازها در روغن داغ شناور شوند و خوب سرخ شوند.

دستور تهیه پیاز داغ کارامل

مرحله 5: پیازها را در یک آبکش بریزید

بعد از اینکه پیازها طلایی و خوش رنگ شدند، شعله گاز را خاموش کرده و پیازهای سرخ شده را در آبکش بریزید تا روغن اضافی آن گرفته شود. در این مرحله نباید پیازها را روی هم بریزید زیرا این کار باعث نرم شدن پیازها می شود. وقتی روغن اضافی پیازها برداشته شد، آنها را در یک سینی بزرگ پهن کنید تا کاملاً ترد و خنک شوند.

پیاز داغ، ترد و خوشمزه شما آماده است و می توانید از آن برای طعم دادن و تزیین آش رشته خانگی استفاده کنید.

پیاز داغ کاراملی شده برای سوپ رشته

حدود 10 دقیقه برای تهیه مواد اولیه پیاز کاراملی داغ و حدود نیم ساعت زمان لازم است تا آن را سرخ کنید.

مواد لازم برای تهیه پیاز داغ کاراملی

مواد لازم برای تهیه پیاز داغ کاراملی شده به شرح زیر است:

پیاز 4 عدد
روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری
کره 40 گرم
سرکه بالزامیک 1 قاشق چای خوری
نمک به اندازه لازم

طرز تهیه پیاز کاراملی داغ برای آش رشته

اگر می خواهید پیاز داغی که برای آش رشته درست می کنید کاراملی شود، باید مراحل زیر را دنبال کنید.

  1. ابتدا پیازها را به صورت حلقه ای یا ورقه ای خرد کنید.
  2. سپس مخلوط روغن زیتون و کره را در تابه بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید. وقتی روغن داغ شد پیازها را در تابه بریزید.
  3. شعله گاز را کم کنید و مواد را مدام هم بزنید. سپس مقداری شکر و نمک به پیازها اضافه کنید.
  4. اجازه دهید پیازها به مدت 30 دقیقه به آرامی سرخ شوند. در این مدت حتما پیازها را هر از چند گاهی هم بزنید.
  5. در مرحله آخر طرز تهیه پیاز داغ کاراملی شده باید سرکه اضافه کنید. 5 دقیقه دیگر صبر کنید و سپس شعله را خاموش کنید.
  6. می توانید از این پیاز داغ کاراملی شده برای طعم دادن به رشته فرنگی استفاده کنید.

نکات و تکنیک های تهیه پیاز داغ برای سوپ رشته

نکات و تکنیک های تهیه پیاز داغ برای سوپ رشته

در ادامه نکات طلایی برای تهیه پیاز داغ رشته فرنگی را ذکر می کنیم. با ما همراه باشید.

  • سعی کنید از پیاز زرد برای تهیه پیاز داغ استفاده کنید. اگر به پیاز زرد دسترسی ندارید می توانید از پیاز سفید هم استفاده کنید.
  • برای اینکه پیاز داغ شما ترد و ترد شود حتما آن را ریز و نازک خرد کنید.
  • مقدار روغنی که برای سرخ کردن پیاز استفاده می کنید باید به اندازه ای باشد که پیازها را کاملا در روغن شناور کند.
  • بعد از سرخ شدن پیاز، آن را در سینی پهن کنید. پیازها را روی هم نچینید، این کار باعث می شود پیازها نرم و خمیری شوند.
  • هنگام سرخ کردن پیازها نباید شعله گاز را زیاد کنید چون در این صورت پیازها خیلی زود می سوزند و تلخ می شوند.
  • برای خوش طعم شدن پیاز داغ، می توانید در پایان تفت دادن پیازها، مقداری زعفران دم کرده به همراه زردچوبه و نمک به پیازها اضافه کنید.
  • برای سرخ کردن پیاز داغ بهتر است از روغن آفتابگردان استفاده کنید.
  • اگر دوست دارید طعم پیاز داغتان لذیذتر باشد، می توانید مقداری کره به روغن سرخ کردنی اضافه کنید تا عطر کره در پیاز داغ پیچیده شود.
  • بعد از تفت دادن پیاز داغ اجازه دهید کاملا خنک شود سپس می توانید آن را در ظرف دربسته قرار دهید و تا 2 هفته در یخچال نگهداری کنید.
  • برای ماندگاری بیشتر، می توانید پیاز داغ را در فریزر قرار دهید.
  • قبل از سرخ کردن پیازها، حتما آنها را چند دقیقه در آب بجوشانید. این کار باعث نرم شدن پیازها شده و طعم بهتری به آنها می دهد.
  • هنگام خرد کردن پیاز، حتماً آنها را به طور مساوی خرد کنید. اگر پیازها ریز و درشت باشند پیازهای کوچک سریعتر سرخ می شوند و پیازهای بزرگ سفت و خام می مانند.
  • پیازها را بیش از 10 دقیقه در آب نجوشانید زیرا در این صورت پیازها خیلی نرم می شوند.
  • در حین تفت دادن پیاز داغ باید مدام آن را هم بزنید تا تمام قسمت های پیاز به خوبی سرخ شود.
  • در طرز تهیه پیاز داغ برای آش رشته می توانید در آخرین مرحله سرخ کردن پیاز 3 قاشق غذاخوری آب جوش در ماهیتابه بریزید و شعله گاز را زیاد کنید. سپس پیازها را مرتب هم بزنید. با این کار همه پیازها یکدست طلایی و زیبا می شوند. وقتی آب کاملا تبخیر شد، شعله گاز را کم کنید و پیازها را بعد از ترد شدن از روی حرارت بردارید.
  • بعد از آبکش کردن پیاز داغ می توانید آن را روی یک پد جاذب روغن قرار دهید تا پیاز داغ ترد شود و روغن اضافی آن گرفته شود.
  • برای طعم دادن به آش رشته حتما یک قسمت از پیاز داغ را به همراه حبوبات اضافه کنید تا بپزد و در آش جا بیفتد.

در این مقاله از مجله آشپزی اکالا به 2 روش تهیه پیاز داغ برای رشته داغ و نکات مهم برای تهیه پیاز داغ اشاره کرد. برای تهیه آش رشته پیاز داغ از چه روشی استفاده می کنید؟ در صورت تمایل می توانید نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستان علاقمند به آشپزی در میان بگذارید.

گردآوری شده از مجله اکالا

طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد.
پست های مرتبط

طرز تهیه آش انار شیرازی + نکاتی برای خوش طعم شدن آن

آش انار شیرازی یکی از آش های سنتی و پرطرفدار است که…

۱۴۰۳-۰۹-۰۱

طرز تهیه سوپ چغندر خوشمزه + نکات مهم

سوپ چغندر یکی از خوشمزه ترین و مقوی ترین سوپ هایی است…

۱۴۰۳-۰۸-۳۰

طرز تهیه خورش بره; غذاهای محبوب دوران صفویه

بره متنجان یک غذای اصیل از آشپزی دوران صفویه است که به…

۱۴۰۳-۰۸-۳۰

دیدگاهتان را بنویسید