این دستور ترکیبی از طعم لذیذ بلدرچین استخوانی، مرغ ترد، سبزیجات رنگارنگ و عطر دلپذیر زعفران است. این دستور را برای یک کباب کوبیده متفاوت و خانگی امتحان کنید. کباب بلدرچین بسیار خاص و مناسب برای کودکان و بیماران است که در این مقاله وبلاگ اکالا طرز تهیه آن را مرحله به مرحله توضیح خواهیم داد.
مواد لازم برای تهیه کباب بلدرچین کوبیده
مواد لازم برای تهیه کباب کوبیده بلدرچین به شرح زیر است:
بلدرچین (تمیز شده و خشک شده) | 4 عدد |
سینه مرغ (بدون پوست و استخوان، خرد شده) | 250 گرم |
فلفل دلمه ای | 2 عدد |
جعفری تازه | 1/2 فنجان |
پیاز بزرگ | 2 عدد |
سیر | 2 عدد |
زعفران دم کرده | 1/4 فنجان |
روغن زیتون | 1/4 فنجان |
آب لیمو | 1/4 فنجان |
سس سویا | 2 قاشق غذاخوری |
پودر زیره | 1 قاشق چای خوری |
فلفل قرمز دودی | 1/2 قاشق چایخوری |
فلفل قرمز (اختیاری) | 1/4 قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | کافی |
چوب چوبی | به تعداد لازم |
مواد اولیه را با تخفیف از اکالا خریداری کنید
مراحل تهیه کباب کوبیده بلدرچین
- مدت زمان تهیه مواد اولیه و تهیه نهایی این کباب 40-50 دقیقه می باشد.
- مقدار مواد اعلام شده در این آموزش برای 5-6 نفر مناسب می باشد، به راحتی می توانید با جمع و ضرب ساده مقدار مواد را کم و زیاد کنید و به مقدار مناسب به دست آورید.
- درجه سختی تهیه این کباب در رده متوسط قرار دارد.
مرحله اول: آماده سازی مواد
بلدرچین ها را خوب بشویید و خشک کنید. سینه مرغ را به قطعات کوچک برش دهید. فلفل دلمه ای و جعفری را نیز خرد کنید.
مرحله دوم: تهیه سس باربیکیو
در یک کاسه بزرگ پیاز، سیر، زعفران دم کرده، روغن زیتون، آبلیمو، سس سویا، زیره سبز، پاپریکا، فلفل قرمز، نمک و فلفل سیاه را با هم مخلوط کنید.
همه مواد را در همزن یا خردکن بریزید و خوب مخلوط کنید.
مرحله سوم: مواد را مخلوط کنید
بلدرچین ها را با استخوان، مرغ خرد شده، فلفل دلمه ای و جعفری را به مخلوط آماده شده در مرحله قبل اضافه کنید و همه چیز را چند دقیقه خوب هم بزنید تا همه مواد به طور یکنواخت با ادویه ها آغشته شوند.
مرحله 4: مخلوط را در یخچال قرار دهید
روی کاسه را با سلفون بپوشانید و حداقل 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا طعم ها با هم مخلوط شوند.
مرحله پنجم: سیخ کشیدن
سیخ های چوبی را خیس کنید تا نسوزند.
سپس بلدرچین ها، مرغ، فلفل دلمه ای و جعفری را به ترتیب دلخواه روی سیخ ها قرار دهید.
اگر سیخ در دسترس ندارید می توانید با دست به کباب ها شکل دهید و در تابه قرار دهید.
مرحله ششم: کباب کردن
گریل را روی حرارت متوسط گرم کنید.
سیخ ها را روی کباب پز قرار دهید و از هر طرف به مدت 10 تا 12 دقیقه یا تا زمانی که بلدرچین و مرغ کاملا پخته شوند، گریل کنید.
هنگام کباب کردن، برای رنگ و طعم بهتر، زعفران دم کرده را روی سیخ ها بمالید.
مرحله هفتم: سرو کردن
کباب های آماده شده را با برنج و سالاد و ماست سرو کنید.
برای تزیین کباب می توانید از پیاز، گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای خرد شده نیز استفاده کنید.
نکات طلایی در تهیه کباب بلدرچین
در تهیه کباب بلدرچین به 3 نکته مهم زیر توجه کنید:
- برای طعم بیشتر، می توانید از ادویه های دیگر مانند دارچین، هل یا زیره استفاده کنید.
- برای طعم دودی تر، می توانید کباب ها را روی زغال با سیخ های فلزی کباب کنید.
- اگر گوشت چرخ کرده نرم تری دوست دارید، می توانید کمی خامه یا ماست به مواد اضافه کنید.
با این دستورالعمل از مجله آشپزی در اکالا می توانید یک کباب کوبیده متفاوت و خوشمزه با ترکیب گوشت و سبزیجات تهیه کنید که برای هر مهمانی مناسب است. کباب بلدرچین با گوشت لطیف و طعم بی نظیرش می تواند یک شام خوشمزه برای هر مهمانی باشد. با کمی خلاقیت می توانید این گوشت خوشمزه را به سبک کباب کوبیده تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.
اسم من سمانه است، از بچگی عاشق آموزش آشپزی در تلویزیون بودم.
هر روز پیش بند آشپزخانه مادرم را می بستم و ساعت ها جلوی دوربین خیالی ام آشپزی آموزش می دادم!
با بزرگتر شدن به صورت تخصصی تری رویاهایم را دنبال کردم و هر روز بیشتر برای آنها تلاش کردم تا اینکه متوجه شدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی و شیرین کردن کام مردم دارم.
اکنون بسیار خوشحالم که این فرصت را دارم تا با ترکیب آشپزی، نوشتن و عکاسی که اکنون بخش بزرگی از دنیای من شده اند، این حس خوب را با شما به اشتراک بگذارم.
گردآوری شده از مجله اکالا