کباب تابه ای دو رنگ ترکیبی بی نظیر از رنگ و طعم است. با هر لقمه ای، طعم های لذیذ گوشت قرمز و مرغ در کنار هم انفجار طعمی را در دهان شما ایجاد می کنند. اگر به دنبال یک غذای خاص برای مهمانی های خود هستید، تابه گریل دو رنگ بهترین انتخاب است. در این مقاله از مجله اکالاطرز تهیه این غذای خوشمزه را برای شما شرح می دهیم.
مواد لازم برای تهیه کباب تابه ای دو رنگ
مواد لازم برای تهیه کباب تابه ای دو رنگ به شرح زیر است:
گوشت چرخ کرده | 300 گرم |
سینه و ران مرغ | 300 گرم |
پیاز متوسط | 3 عدد |
سیر | 3 عشق |
زعفران دم کرده غلیظ | 3 قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا و دارچین | به اندازه لازم |
روغن یا کره برای سرخ کردن | به اندازه لازم |
مواد اولیه را با تخفیف از اکالا خریداری کنید
مراحل تهیه تابه گریل دو رنگ
- زمان آماده سازی مواد اولیه 60-70 دقیقه و زمان انتظار برای تهیه نهایی این کباب 15-20 دقیقه می باشد.
- مقدار مواد اعلام شده در این آموزش برای 3-4 نفر مناسب است، به راحتی می توانید با جمع و ضرب ساده مقدار مواد را افزایش دهید و این کباب جذاب را در حجم بیشتری تهیه کنید.
- درجه سختی تهیه این کباب در رده متوسط قرار دارد.
مرحله اول: تهیه سس گوشت برای کباب
2 عدد پیاز را بشویید و پوست بگیرید.
با کمک رنده یا همزن پیازها را خرد کرده و پوره کنید.
پیازهای رنده شده را در یک صافی کوچک بریزید و خوب آبکش کنید.
۱ حبه سیر را بشویید و بعد از پوست کندن با رنده ریز رنده کنید و به پوره پیاز اضافه کنید.
گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، سیر رنده شده، زعفران، نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، پاپریکا و دارچین را با هم مخلوط کرده و با دست خوب ورز دهید تا مخلوط گوشت شما کاملا یکدست شود.
برای نرم شدن کباب ها می توانید مقداری آرد سوخاری یا آرد سوخاری به گوشت چرخ کرده اضافه کنید.
روی ظرف را بپوشانید و سس گوشت را حداقل یک ساعت در یخچال بگذارید تا طعم ها با هم مخلوط شوند. این کار باعث می شود کباب شما در هنگام سرخ کردن یکدست شود.
مرحله دوم: تهیه سس کباب مرغ
مرغ را بشویید و استخوان ها را با چاقو جدا کنید.
تکه های مرغ را با همزن یا خردکن پوره کنید.
اگر هیچ یک از این وسایل را در دسترس ندارید، می توانید مرغ را با چاقو خرد کنید.
پیاز و سیر باقی مانده را بشویید و پوست بگیرید و مانند مرحله اول رنده کنید و آبکش کنید.
مصرف آب پیاز باعث انسجام کباب شما می شود.
مرغ چرخ کرده، پیاز رنده شده، سیر رنده شده را در ظرف مناسبی بریزید و مقدار محلول زعفران، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به آن اضافه کنید.
مخلوط را با دست خوب ورز دهید تا کاملا یکدست شود.
برای خوشمزه تر شدن کباب مرغ می توانید از سایر ادویه های دلخواه مانند پودر سیر، پودر زنجبیل یا فلفل قرمز استفاده کنید.
مرحله سوم: آماده کردن تابه و فرم دادن به کباب
در تابه مقداری روغن یا کره بریزید.
برای تهیه باربیکیو تابه ای دو رنگ می توانید از قالب های مخصوص کباب استفاده کنید. هر کدام از مواد گوشت را داخل قالب بریزید و کنار هم در تابه قرار دهید.
اگر قالب در دسترس ندارید می توانید از هر کدام از مواد به مقدار دلخواه بردارید و با دست توپک درست کنید و گلوله ها را یکی یکی در تابه کنار هم قرار دهید.
سطح گلوله ها را با پشت قاشق صاف کنید تا کباب ها به هم بچسبند.
مرحله چهارم: کباب را سرخ کنید
تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید. وقتی رنگ و حجم کباب ها تغییر کرد به کمک کاردک روی کباب ها شیارهایی ایجاد کنید.
کباب ها را از هر طرف به مدت 5-7 دقیقه سرخ کنید تا مغزها پخته شوند.
در حین سرخ کردن کباب ها را با کره آب شده و محلول زعفران بمالید تا خوش رنگ تر شود.
توجه داشته باشید کباب ها را باید با حرارت متوسط سرخ کنید تا مغز آن پخته و نسوزد.
مرحله پنجم: تزیین و سرو کباب
بعد از سرخ شدن، کباب های جذاب خود را در دیس سرو کنید و با گوجه، لیمو و پیاز تزئین کنید.
این کباب های خوشمزه را می توانید با انواع نان و برنج سرو کنید.
اگر دوست دارید کباب هایتان طعم دودی داشته باشد، می توانید آن ها را روی زغال کبابی کنید.
امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی اکالا توجه شما علاقمندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی را به خود جلب کرده است و با رعایت این نکات می توانید یک کباب تابه ای دو رنگ خوشمزه را در منزل تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.
اسم من سمانه است، از بچگی عاشق آموزش آشپزی در تلویزیون بودم.
هر روز پیش بند آشپزخانه مادرم را می بستم و ساعت ها جلوی دوربین خیالی ام آشپزی آموزش می دادم!
با بزرگتر شدن به صورت تخصصی تری رویاهایم را دنبال کردم و هر روز بیشتر برای آنها تلاش کردم تا اینکه متوجه شدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی و شیرین کردن کام مردم دارم.
اکنون بسیار خوشحالم که این فرصت را دارم تا با ترکیب آشپزی، نوشتن و عکاسی که اکنون بخش بزرگی از دنیای من شده اند، این حس خوب را با شما به اشتراک بگذارم.
گردآوری شده از مجله اکالا