صفحه اصلی > غذای ایرانی : طرز تهیه کباب تابه ای گردو (ناهار ویژه شمال)

طرز تهیه کباب تابه ای گردو (ناهار ویژه شمال)

طرز تهیه کباب تابه ای گردو ناهار ویژه شمال

آیا می خواهید برای مهمانی های خود یک غذای خوشمزه داشته باشید؟ گریل تابه ای گردو یک انتخاب عالی برای شماست. کباب تابه ای گردویکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار شمالی است که با ترکیب گوشت چرخ کرده، گردو و ادویه های معطر تهیه می شود. در این مقاله از وبلاگ اکالاطرز تهیه این کباب خوشمزه را برای شما شرح می دهیم.

مواد لازم برای تهیه کباب تابه ای گردو

مواد لازم برای تهیه کباب تابه ای گردو به شرح زیر است:

گوشت چرخ کرده 500 گرم
پیاز متوسط 2 عدد
آجیل 100 گرم
سماق 1 قاشق غذاخوری
زردچوبه به اندازه لازم
نمک و فلفل سیاه به اندازه لازم
روغن به اندازه لازم

مواد اولیه را با تخفیف از اکالا خریداری کنید

مراحل تهیه کباب تابه ای گردو

مدت زمان تهیه مواد اولیه و تهیه نهایی این کباب 30-40 دقیقه می باشد.

مقدار مواد اعلام شده در این آموزش برای 2-3 نفر مناسب است و به راحتی می توانید با جمع و ضرب ساده مقدار مواد را افزایش دهید و این کباب جذاب را در حجم بیشتری تهیه کنید.

درجه سختی تهیه این کباب در رده متوسط ​​قرار دارد.

مرحله اول: تهیه پیاز و گردو

پیازها را بشویید و پوست بگیرید. با کمک رنده یا همزن پیازها را پوره و له کنید.

پیازهای پوره شده را در یک صافی کوچک بریزید و آب اضافی آن را خوب بگیرید. گرفتن آب پیاز در قوام نهایی کباب شما بسیار موثر است.

گردو را در هاون یا آسیاب خرد کنید.

مرحله 2: همه مواد را با هم ترکیب کنید

گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، گردوی خرد شده، سماق، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید تا یکدست شود.

باید مواد را به مدت 5-8 دقیقه با دست ورز دهید. برای نرم شدن کباب ها می توانید مقداری ماست به سس کباب اضافه کنید.

اگر دوست دارید کباب هایتان طعم ترش بیشتری داشته باشد، می توانید مقدار سماق را بیشتر کنید.

مرحله سوم: فرم دادن به کباب ها

از مواد آماده شده به اندازه یک نارنگی بردارید و در دست فرم دهید.

برای یک اندازه شدن کباب ها می توانید از قالب کوکو یا کتلت استفاده کنید.

برای اینکه کباب ها به هم نچسبند می توانید کف دستتان را کمی چرب کنید.

می توانید کباب را به شکل دلخواه مانند بیضی یا گرد درست کنید.

نکات و تکنیک های تهیه کباب تابه ای گردو

مرحله چهارم: کباب ها را سرخ کنید

یک تابه نچسب مناسب را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و مقداری روغن در آن بریزید.

کباب ها را در تابه بچینید و 3-4 دقیقه از هر طرف سرخ کنید تا طلایی شوند.

مرحله پنجم: سرو کردن

کباب های آماده شده را در ظرف سرو بچینید و با لیمو ترش و جعفری تازه و گوجه گیلاسی تزئین کنید.

این کباب ها را می توانید با برنج و نان سرو کنید.

امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی اکالا مورد توجه شما قرار گرفته است. با انجام این مراحل ساده می توانید یک کباب تابه ای گردویی خوشمزه و خانگی تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.

اگر در تهیه این کباب جذاب از تکنیک ها و تکنیک هایی استفاده می کنید که طعم آن را بهتر می کند، خوشحال می شویم آن نکات را در قسمت نظرات با ما و سایر دوستان علاقه مند به اشتراک بگذارید.

1720098087 678 ناهار تکراری درست نکنید طرز تهیه خورش هلو

گردآوری شده از مجله اکالا

طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد.
پست های مرتبط

طرز تهیه آش انار شیرازی + نکاتی برای خوش طعم شدن آن

آش انار شیرازی یکی از آش های سنتی و پرطرفدار است که…

۱۴۰۳-۰۹-۰۱

طرز تهیه سوپ چغندر خوشمزه + نکات مهم

سوپ چغندر یکی از خوشمزه ترین و مقوی ترین سوپ هایی است…

۱۴۰۳-۰۸-۳۰

طرز تهیه خورش بره; غذاهای محبوب دوران صفویه

بره متنجان یک غذای اصیل از آشپزی دوران صفویه است که به…

۱۴۰۳-۰۸-۳۰

دیدگاهتان را بنویسید