کتلت تهرانی غذای محبوب و خوشمزه ای است که کمتر کسی می تواند در برابر طعم لذیذ آن مقاومت کند. کتلت علاوه بر طعم بی نظیر، مزایای دیگری نیز دارد و سریع و آسان طبخ می شود. در این بخش از مجله اکالا با ما باشید تا با طرز تهیه کتلت تهرانی آشنا شوید
مواد لازم برای تهیه کتلت تهرانی
برای تهیه کتلت تهرانی به مواد زیر نیاز دارید:
گوشت چرخ کرده | 500 گرم |
تخم مرغ | 1 عدد |
پیاز | 1 عدد |
آرد نخودچی | 1 تا 2 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل و زردچوبه | به اندازه لازم |
روغن | به اندازه لازم |
مواد اولیه را با تخفیف از اکالا خریداری کنید
مراحل تهیه کتلت تهرانی
برای تهیه این غذای خوشمزه مراحل زیر را دنبال کنید:
مرحله اول: پیاز را رنده کنید
برای شروع، پیاز را کاملاً پوست بگیرید و رنده کنید. سپس آب پیاز را خوب فشار دهید.
مرحله دوم: مخلوط کردن مواد
گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، آرد نخودچی، تخم مرغ، نمک، فلفل و زردچوبه را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید. برای اینکه مواد کاملا با هم ترکیب شوند می توانید از دست استفاده کنید و مواد را خوب ورز دهید.
مرحله سوم: کتلت را سرخ کنید
از مخلوط آماده شده به اندازه یک گردوی متوسط برداشته و با انگشت در کف دست فرم دهید. در تابه ای روغن بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.
وقتی روغن داغ شد کتلت ها را در تابه بریزید و 5-7 دقیقه تفت دهید تا طلایی شوند. سپس کتلت ها را برگردانید و 5 تا 7 دقیقه دیگر از طرف دیگر سرخ کنید.
مرحله چهارم: سرو کتلت تهرانی
برای سرو کتلت می توانید از نان، خیارشور، گوجه فرنگی، سبزیجات تازه و … استفاده کنید، بنوشید!
چند نکته طلایی در تهیه کتلت تهرانی
در ادامه به سه نکته طلایی طرز تهیه کتلت تهرانی اشاره می کنیم:
- اولین و مهمترین چیز این است که آب پیاز رنده شده را قبل از مخلوط کردن با سایر مواد استخراج کنید. این کار باعث ترد شدن کتلت ها می شود.
- برای ترد شدن بیشتر کتلت ها می توانید به جای آرد نخودچی از آرد سوخاری استفاده کنید.
- استفاده زیاد از تخم مرغ می تواند از پف کردن کتلت جلوگیری کند. بنابراین تعداد تخم مرغ ها را با توجه به مواد کم یا زیاد کنید.
در این بخش از مجله آشپزی اکالا طرز تهیه کتلت تهرانی را به شما آموزش دادیم. اگر به دنبال یک غذای خوشمزه و آسان هستید، کتلت تهرانی انتخابی ایده آل برای شماست.
من سحر هستم و عاشق نوشتن و تولید محتوا هستم. من چندین سال است که این مسیر را با علاقه دنبال می کنم و سعی می کنم مهارت هایم را ارتقا دهم.
گردآوری شده از مجله اکالا