کتلت کدو سبز با گوشت چرخ کردهیکی از محبوب ترین انواع کتلت است. ترکیب کدو سبز و گوشت چرخ کرده طعمی منحصر به فرد و جذاب به شما می دهد. در این مقاله از مجله اکالاطرز تهیه این کتلت خوشمزه را به همراه تمامی نکات مهم به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم برای تهیه کتلت کدو سبز با گوشت چرخ کرده
مواد لازم برای تهیه کتلت کدو سبز با گوشت چرخ کرده به شرح زیر است:
گوشت چرخ کرده | 300 گرم |
تخم مرغ | 1 عدد |
کدو سبز | شماره 1-2 |
سیر | 1-2 قرص |
پیاز | 1 عدد |
آرد نان یا آرد نان | 1 فنجان |
نمک و فلفل قرمز | هرچقدر دوست داری |
زردچوبه | هرچقدر دوست داری |
روغن | سرخ کردن |
مواد اولیه را با تخفیف از اکالا خریداری کنید
مراحل تهیه کتلت کدو سبز با گوشت چرخ کرده
- مدت زمان تهیه مواد اولیه و تهیه نهایی این کتلت 25-35 دقیقه می باشد.
- مقدار مواد اعلام شده در این آموزش برای 1 الی 2 نفر مناسب است و به راحتی می توانید با جمع و ضرب ساده مقدار مواد را افزایش دهید و این کتلت خوشمزه را در حجم بیشتری تهیه کنید.
- درجه سختی تهیه این کتلت در رده متوسط قرار دارد.
مرحله اول: تهیه پیاز و سیر
پیاز و سیر را بشویید و پوست بگیرید.
با کمک رنده ریز یا همزن آنها را خرد کرده و پوره کنید.
پوره پیاز و سیر را در یک صافی کوچک بریزید و خوب آبکش کنید.
مصرف آب پیاز باعث می شود کتلت های شما در هنگام سرخ کردن به هم بچسبند.
پوره پیاز و سیر را در یک کاسه بزرگ بریزید.
مرحله دوم: تهیه کدو حلوایی
کدو سبز را مانند مرحله قبل بشویید و در صورت تمایل پوست بگیرید.
کدوها را با همان رنده ریز رنده کرده و آب آنها را بگیرید.
برای تهیه کتلت کدو سبز بهتر است از کدو سبز جوان و متوسط استفاده کنید. کدو سبزهای بسیار بزرگ پوست ضخیم تری دارند و آب بیشتری از دست می دهند.
کدو سبز آبکش شده را به کاسه پیاز اضافه کنید.
مرحله سوم: اضافه کردن گوشت چرخ کرده و ادویه جات
گوشت چرخ کرده، نمک، فلفل و زردچوبه را به محتویات کاسه اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند. اگر میخواهید کتلتهایتان خوش طعمتر شوند، میتوانید از سایر ادویههای دلخواه مانند پودر تخم گشنیز، فلفل سیاه یا پاپریکا استفاده کنید.
در تهیه این کتلت می توانید از هر نوع گوشت چرخ کرده ای که دوست دارید استفاده کنید. گوشت بره، گوشت مرغ یا ترکیبی از گوشت های مختلف برای تهیه این کتلت مناسب است.
مرحله 4: تخم مرغ و آرد را اضافه کنید
تخم مرغ و آرد نان را به مخلوط کتلت اضافه کنید و همه مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا مواد شما بافت یکنواختی پیدا کند.
آرد نان به کتلت ها کمک می کند تا در هنگام پخت بچسبند و شکل خود را حفظ کنند. اگر آرد نان در دسترس ندارید می توانید از آرد نان استفاده کنید.
اگر زمان کافی برای ترد شدن کتلت ها دارید، روی ظرف را بپوشانید و مخلوط کتلت را به مدت 20 تا 30 دقیقه در یخچال استراحت دهید.
مرحله 5: کتلت را سرخ کنید
یک تابه نچسب مناسب را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن در آن بریزید.
می توانید دست هایتان را با کمی آب خیس کنید تا مخلوط کتلت به دستتان نچسبد. از مخلوط گوشت و کدو سبز به اندازه یک نارنگی بردارید و در دست فرم دهید.
کتلت ها را در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شوند. پس از سرخ شدن دو طرف کتلت ها باید آنها را روی دستمال کاغذی جاذب روغن قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
برای کاهش کالری کتلت ها می توانید به جای سرخ کردن آن ها را در فر بپزید.
مرحله ششم: تزیین و سرو کتلت
کتلت های آماده شده را در ظرف سرو بچینید و به دلخواه با کاهو، سبزی، لیموترش، گوجه فرنگی و ترشی تزئین کنید.
این کتلت های جذاب را می توانید با برنج یا نان سرو کنید.
امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی اکالا توجه علاقه مندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی را به خود جلب کرده است. با انجام این مراحل ساده می توانید این کتلت کدو سبز خوشمزه و سالم را تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
اگر از ترفندهایی برای تهیه کتلت کدو سبز با گوشت چرخ کرده استفاده می کنید که آن را خوشمزه تر می کند، خوشحال می شویم آن نکات را در قسمت نظرات با ما و سایر دوستان علاقه مند به اشتراک بگذارید.
اسم من سمانه است، از بچگی عاشق آموزش آشپزی در تلویزیون بودم.
هر روز پیش بند آشپزخانه مادرم را می بستم و ساعت ها جلوی دوربین خیالی ام آشپزی آموزش می دادم!
با بزرگتر شدن به صورت تخصصی تری رویاهایم را دنبال کردم و هر روز بیشتر برای آنها تلاش کردم تا اینکه متوجه شدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی و شیرین کردن کام مردم دارم.
اکنون بسیار خوشحالم که این فرصت را دارم تا با ترکیب آشپزی، نوشتن و عکاسی که اکنون بخش بزرگی از دنیای من شده اند، این حس خوب را با شما به اشتراک بگذارم.
گردآوری شده از مجله اکالا