صفحه اصلی > غذای ایرانی : طرز تهیه کرفس کوکو + نکات و ترفندها

طرز تهیه کرفس کوکو + نکات و ترفندها

طرز تهیه کرفس کوکو نکات و ترفندها

کرفس کوکو یکی از محبوب ترین خوراکی هایی است که علاوه بر طعم مطبوع، ارزش غذایی بالایی دارد و به عنوان یک وعده غذایی کامل و مقوی شناخته می شود. در این مقاله از مجله اکالا، طرز تهیه کرفس کوکو + نکات و ترفندهای پخت آن ما بمانید با ما را آموزش می دهیم.

نگاهی گذرا به روش پخت

ابتدا کرفس، جعفری و گشنیز را ریز خرد کرده و با تخم مرغ مخلوط کنید. آرد را در شیر حل کرده و به همراه ادویه ها به مواد کاکائویی اضافه کنید. در آخر گردو و زرشک خرد شده را به مخلوط کوکو اضافه کنید. سپس مایه کوکو را در روغن داغ سرخ کنید. برای مشاهده جزئیات طرز تهیه کوکو کرفس به ادامه مطلب مراجعه کنید.

مواد لازم کرفس کوکو

کرفس 300 گرم
تخم مرغ 3 عدد
شیر ⅓ شیشه
آرد 1 قاشق غذاخوری
گردو 4 تا 5 عدد
زرشک 2 قاشق غذاخوری
گشنیز و جعفری 100 گرم
فلفل به اندازه لازم
نمک به اندازه لازم
زردچوبه به اندازه لازم
روغن به اندازه لازم

مواد اولیه را با تخفیف از اکالا خریداری کنید

مراحل پخت کوکو کرفس

  • زمان آماده سازی و پخت: 30 تا 50 دقیقه
  • مناسب برای: 4 نفر

مرحله اول: آماده کردن سبزیجات

ابتدا کرفس را بشویید و به قطعات بسیار کوچک برش دهید. سپس جعفری و گشنیز تازه را تمیز کرده و بشویید و ریز خرد کرده و به کرفس اضافه کنید.

مرحله دوم: تهیه مایه کاکائویی

ابتدا تخم مرغ ها را بشکنید و با چنگال خوب هم بزنید تا زرده و سفیده با هم مخلوط شوند. سپس سبزیجات را به تخم مرغ اضافه کنید. در ظرفی جداگانه آرد را در شیر حل کنید تا مخلوط یکدستی به دست آید.

این مخلوط را به همراه نمک، فلفل و زردچوبه به مواد کاکائویی اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. در آخر گردوها را خرد کرده و به همراه زرشک به مخلوط کوکو اضافه کنید و دوباره هم بزنید.

مرحله 3: کرفس کوکو را سرخ کنید

در تابه ای مقداری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. بعد از داغ شدن روغن، مخلوط کاکائو را داخل تابه بریزید و درب آن را ببندید. حرارت را تا متوسط ​​کم کنید تا کاکائو خودش را بگیرد.

بعد از اینکه کوکو خودش را گرفت، درب تابه را بردارید و حرارت را کمی کم کنید تا یک طرف آن طلایی شود. سپس کوکو را به کمک کفگیر به چهار قسمت مساوی تقسیم کرده و هر قسمت را با دقت برگردانید تا طرف دیگر آن نیز سرخ شود.

مرحله چهارم: کوکو کرفس را سرو کنید

پس از اینکه دو طرف کوکو به خوبی سرخ شد، آن را از تابه خارج کرده و در ظرف مورد نظر قرار دهید. حالا کاکائو کرفس خوشمزه شما آماده سرو است. پیشنهاد می کنیم این کوکو را در حالی که داغ است با نان تازه بخورید. عمرت را بنوش!

نکات و عکس های طرز تهیه کوکو کرفس

برخی از فتوفن ها برای خوشمزه تر کردن کرفس کوکو عبارتند از:

  • برای تهیه این کوکو می توانید به جای آرد از سیب زمینی رنده شده استفاده کنید.
  • برای خوشمزه تر کردن کرفس کوکو می توانید از پودر سیر یا سیر تازه استفاده کنید. هر دو گزینه طعم دلپذیری به کاکائو شما می بخشد. اگر ترجیح می دهید از سیر تازه استفاده کنید، یک تا دو حبه کافی است.
  • برای پختن دانه های کاکائو، حرارت را حتما کم کنید. اگر حرارت زیاد باشد سطح کوکو خیلی زود سرخ می شود ولی داخل آن خام می ماند.
  • اگر بعد از تهیه مخلوط کاکائو متوجه شدید که به اندازه کافی چسبناک نیست، یک تخم مرغ دیگر به آن اضافه کنید.
  • یکی از رازهای خوشمزه تر کردن کرفس کوکو اضافه کردن سیب زمینی به مخلوط کوکو است.
  • به جای سرخ کردن در روغن، می توانید از فر برای تهیه کرفس کوکو رژیمی استفاده کنید. برای این کار یک ظرف مناسب فر را چرب کرده و مخلوط کاکائو را داخل آن بریزید. ظرف را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید. معمولاً حدود 30 دقیقه زمان کافی برای پخت کامل کاکائو است. البته بهتر است بعد از 15 تا 20 دقیقه کوکو را ببینید و میزان پخت آن را بررسی کنید.
  • استفاده از گردو و زرشک در کوکو سبزی کاملا اختیاری است و می توانید آنها را حذف کنید. اما اگر تصمیم به استفاده از آنها دارید، حتما به مقدار زرشک ذکر شده در دستورالعمل توجه کنید. استفاده زیاد از زرشک باعث ترش شدن کاکائو می شود.
  • برای تهیه کرفس کوکو می توانید از تمام قسمت های کرفس استفاده کنید.

در این بخش از مجله آشپزی اکالا طرز تهیه کرفس کوکو و طرز تهیه آن را به شما معرفی کردیم. با افزودن کاکائو کرفس به رژیم غذایی خود می توانید از خوردن یک غذای جدید و خوشمزه لذت ببرید و بدن خود را از خواص ارزشمند کرفس بهره مند کنید.

گردآوری شده از مجله اکالا

طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد.
پست های مرتبط

طرز تهیه آش شلمین (شلم) به روش کردستانی + نکات و عکس

آش شلمین آش شلم یکی از غذاهای سنتی و بسیار محبوب کردستان…

۱۴۰۳-۰۹-۱۴

طرز تهیه املت انار (جوجه انار) گیلانی + نکات و عکس

یکی از غذاهای ساده و منحصر به فرد گیلانی مرغ انار است.…

۱۴۰۳-۰۹-۱۴

طرز تهیه سوپ اسفناج + نکات و فرهای عکس

سوپ اسفناج یکی از خوشمزه ترین و جذاب ترین سوپ هایی است…

۱۴۰۳-۰۹-۱۳

دیدگاهتان را بنویسید