صفحه اصلی > غذای ایرانی : طرز تهیه کوفته بادمجان کبابی; پخت آسان در 30 دقیقه

طرز تهیه کوفته بادمجان کبابی; پخت آسان در 30 دقیقه

طرز تهیه کوفته بادمجان کبابی پخت آسان در 30 دقیقه

اگر به دنبال یک غذای خوشمزه و متفاوت برای مهمانی های خود هستید، کوفته بادمجان کبابی این یک انتخاب عالی است. این غذا طعم بی نظیری دارد و روش پخت ساده ای دارد. در این مقاله از مجله اکالاطرز تهیه کوفته بادمجان کبابی را به همراه تمام نکات مهمی که در تهیه این کوفته باید بدانید را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم برای تهیه کوفته بادمجان کبابی

مواد لازم برای تهیه کوفته بادمجان کبابی به شرح زیر است:

گوشت چرخ کرده 500 گرم
بادمجان 2 عدد
پیاز 1 عدد
تخم مرغ 1 عدد
سیر 2 عدد
آرد نخودچی 2 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه هرچقدر دوست داری
روغن به اندازه لازم
جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری
گشنیز خرد شده 1 قاشق غذاخوری

مواد اولیه را با تخفیف از اکالا خریداری کنید

مراحل تهیه کوفته بادمجان کبابی

  • مدت زمان تهیه مواد اولیه و آماده سازی نهایی این کوفته 25-35 دقیقه می باشد.
  • مقدار مواد اعلام شده در این آموزش برای 3-4 نفر مناسب است و به راحتی می توانید با جمع و ضرب ساده مقدار مواد را افزایش دهید و این کوفته خوشمزه را در حجم بیشتری تهیه کنید.
  • درجه سختی تهیه این کوفته در رده متوسط ​​می باشد.

مرحله اول: تهیه بادمجان

بادمجان ها را بشویید و خشک کنید.

بادمجان را باید مستقیماً روی شعله گاز یا زغال کبابی کرد. برای این منظور می توانید بادمجان ها را به سیخ بکشید یا روی رنده گریل بگذارید.

تمام قسمت های بادمجان را کاملا روی حرارت تفت دهید تا پوست بادمجان کاملا سیاه شود.

پس از کباب کردن، بادمجان ها را در ظرف مناسبی قرار دهید و درب ظرف را ببندید تا هوا به داخل ظرف نفوذ نکند.

در این مرحله می توانید بادمجان ها را در کیسه فریزر یا درپوش زیپ دار قرار دهید.

بعد از 10-5 دقیقه بادمجان ها را از ظرف خارج کرده و با دست پوست آن را جدا کنید.

بادمجان های پوست گرفته را در ظرف دیگری بریزید و با چنگال له کنید.

مرحله دوم: تهیه پیاز و سیر

پیاز را بشویید و پوست بگیرید. آن را با کمک رنده ریز رنده کنید.

برای این کار می توانید از همزن یا خردکن استفاده کنید.

پوره پیاز را در آبکش یا آبکش کوچکی بریزید و خوب آبکش کنید. سیر را بشویید و پوست بگیرید.

سیر را با کمک چاقو له کرده و پوره کنید.

پوره پیاز آبکش شده و پوره سیر را به بادمجان های کبابی اضافه کنید.

مرحله سوم: مخلوط کردن تخم مرغ و ادویه جات

تخم مرغ را در یک کاسه کوچک بشکنید.

با چنگال کمی هم بزنید تا گلوله ها گرفته شود.

به مقدار دلخواه نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به تخم مرغ ها اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

مخلوط فوق را به پوره پیاز و بادمجان اضافه کنید.

مرحله چهارم: گوشت چرخ کرده، آرد نخودچی و سبزیجات را اضافه کنید

گوشت چرخ کرده، آردنخودچی، جعفری خرد شده و گشنیز را به محتویات کوفته ها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا مخلوط یکدست شود.

دستور پخت یک غذای اصلی و خوشمزه با بادمجان

مرحله پنجم: شکل دادن و سرخ کردن کوفته ها

با کمک دست از مواد آماده شده به اندازه نارنگی برداشته و به شکل کوفته در آورده و تمام کوفته ها را به همین ترتیب آماده کرده و در ظرف مناسبی بریزید.

در یک تابه نچسب مناسب مقداری روغن بریزید. تابه را روی حرارت بگذارید و صبر کنید تا روغن خوب داغ شود.

سپس کوفته ها را از هر طرف چند دقیقه در روغن تفت دهید تا طلایی شوند.

پس از سرخ شدن، کوفته ها را روی دستمال کاغذی جاذب روغن قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.

مرحله ششم: تزیین و سرو کوفته ها

کوفته ها را در ظرف سرو بریزید و با مقداری جعفری و لیموی تازه تزئین کنید.

کوفته بادمجان را می توان با انواع نان و برنج سرو کرد.

نکات طلایی در تهیه کوفته بادمجان کبابی

هنگام تهیه کوفته بادمجان کبابی به 4 نکته مهم زیر توجه کنید:

  1. اگر کوفته های شما شل و روان است و نمی توان به راحتی فرم داد، می توانید مقداری آرد نان به مواد خود اضافه کنید.
  2. در تهیه این کوفته بهتر است از بادمجان های شیرین استفاده کنید. زیرا طعم بادمجان روی کوفته شما تاثیر مستقیم دارد.
  3. در این کوفته می توانید از انواع ادویه ها و سبزی های معطر استفاده کنید.
  4. حتما صبر کنید تا روغن داغ داغ شود تا کوفته ها خوب شکل بگیرند.

نکات طلایی در تهیه کوفته بادمجان کبابی

امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی اکالا توجه شما علاقمندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی را به خود جلب کرده است و همچنین می توانید این غذای جذاب را طبق روش ساده و آسان فوق تهیه کرده و در کنار عزیزانتان میل کنید.

اگر از تکنیک ها و ترفندهایی برای خوش طعم شدن این کوفته استفاده می کنید، خوشحال می شویم اگر آن نکات را با ما و سایر دوستان علاقه مند در قسمت نظرات به اشتراک بگذارید.

گردآوری شده از مجله اکالا

طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد.
پست های مرتبط

طرز تهیه آش انار شیرازی + نکاتی برای خوش طعم شدن آن

آش انار شیرازی یکی از آش های سنتی و پرطرفدار است که…

۱۴۰۳-۰۹-۰۱

طرز تهیه سوپ چغندر خوشمزه + نکات مهم

سوپ چغندر یکی از خوشمزه ترین و مقوی ترین سوپ هایی است…

۱۴۰۳-۰۸-۳۰

طرز تهیه خورش بره; غذاهای محبوب دوران صفویه

بره متنجان یک غذای اصیل از آشپزی دوران صفویه است که به…

۱۴۰۳-۰۸-۳۰

دیدگاهتان را بنویسید