صفحه اصلی > غذای ایرانی : طرز تهیه کوفته برگ گیلاس (ایده ای متفاوت برای ناهار)

طرز تهیه کوفته برگ گیلاس (ایده ای متفاوت برای ناهار)

طرز تهیه کوفته برگ گیلاس ایده ای متفاوت برای ناهار
دلمه برگ مو یکی از غذاهای محبوب ایرانی است. اما آیا تا به حال به استفاده از برگ درخت گیلاس به جای برگ مو فکر کرده اید؟ این ایده ممکن است در ابتدا عجیب به نظر برسد، اما نتیجه می تواند بسیار خوشمزه و متفاوت باشد. در این مقاله از وبلاگ اکالا طرز تهیه دلمه برگ گیلاس ما به شما آموزش خواهیم داد.

مواد لازم برای تهیه پوسته برگ گیلاس

مواد لازم برای تهیه پوسته برگ گیلاس به شرح زیر است:

برگ های گیلاس تازه و جوان 500 گرم
آب نمک برای پوشاندن برگها کافی
برنج ایرانی 1 فنجان
گوشت چرخ کرده 250 گرم
پیاز رنده شده 1 عدد
سبزیجات معطر (جعفری، نعناع، ​​شوید) به مقدار مورد نظر
پیاز داغ 2 قاشق غذاخوری
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و دارچین به مقدار مورد نظر
آب یا آبگوشت کافی
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
لیمو ترش 1 عدد

مراحل تهیه پوسته برگ گیلاس

  • مدت زمان تهیه مواد اولیه و تهیه نهایی این دلمه 2 الی 3 ساعت می باشد.
  • مقدار مواد اعلام شده در این آموزش برای 3-4 نفر مناسب می باشد، به راحتی می توانید با جمع و ضرب ساده مقدار مواد را افزایش دهید و این دلمه متفاوت را در حجم های بزرگتر تهیه کنید.
  • درجه سختی تهیه این دلمه در رده متوسط ​​قرار دارد.

مرحله اول: تهیه برگ های آلبالو

برگ های آلبالو را خوب بشویید و ساقه های آن را با قیچی یا چاقو جدا کنید.

برگ ها را در ظرف مناسبی قرار دهید و روی آن ها آب نمک بریزید تا کاملا ببندند.

حداقل 30 دقیقه تا 1 ساعت اجازه دهید برگها نرم شوند.

برگ های جوان و تازه گیلاس طعم بهتری دارند.

2 طرز تهیه غذای بامیه با کشک ساده و خوشمزه

مرحله دوم: تهیه مواد میانی

این مرحله دقیقاً مشابه طرز تهیه دلمه برگ مو است.

برنج را چند ساعت قبل خیس کنید، پیاز رنده شده را در تابه مناسبی با مقداری روغن تفت دهید تا طلایی شود.

سپس گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

ادویه ها را به مخلوط بالا اضافه کنید و تفت دهید تا عطر آن ها گرفته شود.

رب گوجه فرنگی، سبزیجات تازه خرد شده، برنج خیس خورده و پیاز داغ را به مخلوط فوق اضافه کنید و فقط تا زمانی که مخلوط شوند مخلوط کنید.

حرارت را خاموش کنید و ماهیتابه را کنار بگذارید تا موادتان خنک شود.

مرحله سوم: پیچیدن دلمه ها

هر برگ گیلاس را روی یک سطح صاف قرار دهید و مقداری از مواد میانی را در مرکز قرار دهید.

کناره های برگ را به سمت داخل تا کنید و سپس برگ را بغلطانید تا یک گوش ماهی زیبا درست شود.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه قاچ سیب زمینی به روش ایتالیایی

مرحله چهارم: پختن کراست ها

کف یک گلدان مناسب را با برگ های گیلاس بپوشانید.

گوش ماهی ها را در حالت ایستاده و کنار هم در قابلمه قرار دهید.

روی برش ها به اندازه ای آب یا آب گوشت بریزید تا روی آن ها را بپوشاند.

چند برگ کله را روی سطح آب قرار دهید تا کله زیر آب بماند.

قابلمه را روی حرارت گذاشته و کوفته ها را به مدت 1 تا 1.5 ساعت روی حرارت ملایم می گذاریم تا برنج کاملا پخته شود.

نکات و تکنیک های درست کردن پوسته برگ گیلاس

مرحله پنجم: سرو کردن

قبل از سرو، دلمه ها را از آب خارج کرده و در ظرف سرو بچینید.

روی برش ها آبلیمو بریزید.

می توانید پوسته برگ گیلاس را با ماست، دوغ یا سس انار سرو کنید.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه کوفته کلم با مرغ

نکات و تکنیک های درست کردن پوسته برگ گیلاس

در تهیه پوست برگ آلبالو به 4 نکته مهم زیر توجه کنید:

  1. طعم ترش برگ های آلبالو را می توان با افزودن مقداری شکر یا آبلیمو متعادل کرد.
  2. زمان پخت برگ های گیلاس ممکن است کمی بیشتر از برگ مو باشد.
  3. می توانید ادویه های دلخواه مانند دارچین، زنجبیل یا هل را به مواد میانی اضافه کنید.
  4. در تهیه این دلمه می توانید از مقداری لپه خیس خورده نیز استفاده کنید.

تارت برگ گیلاس یک تجربه متفاوت و خوشمزه است که ارزش امتحان کردن را دارد. طعم ترش و کمی تلخ برگ آلبالو طعمی خاص و منحصر به فرد به دلمه شما می دهد. اگر به دنبال یک غذای جدید و هیجان انگیز هستید، حتما این دستور را امتحان کنید.

اگر تا به حال کاسترد برگ گیلاس درست کرده اید، خوشحال می شویم تجربیات خود را در قسمت نظرات همین مقاله با ما و سایر دوستان علاقه مند به اشتراک بگذارید. مجله آشپزی به اشتراک بگذارید

1720098087 678 ناهار تکراری درست نکنید طرز تهیه خورش هلو

گردآوری شده از مجله اکالا

طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد.
پست های مرتبط

طرز تهیه آش انار شیرازی + نکاتی برای خوش طعم شدن آن

آش انار شیرازی یکی از آش های سنتی و پرطرفدار است که…

۱۴۰۳-۰۹-۰۱

طرز تهیه سوپ چغندر خوشمزه + نکات مهم

سوپ چغندر یکی از خوشمزه ترین و مقوی ترین سوپ هایی است…

۱۴۰۳-۰۸-۳۰

طرز تهیه خورش بره; غذاهای محبوب دوران صفویه

بره متنجان یک غذای اصیل از آشپزی دوران صفویه است که به…

۱۴۰۳-۰۸-۳۰

دیدگاهتان را بنویسید