کاکائو عدس و سینه مرغ یکی از خوشمزه ترین انواع کاکائو است که می توانید برای شام یا ناهار تهیه کنید. برای تهیه این کوکو فقط به مقداری عدس و سینه مرغ نیاز دارید. در این مقاله از مجله اکالا با دستور غذا میتونید عدس کوکو و سینه مرغ و با تمام تکنیک های تهیه این کوکوی خوشمزه آشنا شوید.
مواد لازم برای تهیه کوکو عدس و مرغ
مواد لازم برای تهیه کوکو عدس و مرغ به شرح زیر است:
عدس | 1/2 لیوان فرانسوی دسته دار |
سینه مرغ آب پز | 1/2 سینه |
تخم مرغ | 2 عدد |
پیاز رنده شده | 1 عدد |
نمک و فلفل سیاه | به اندازه لازم |
پاپریکا، پودر سیر، زردچوبه، پودر تخم گشنیز و پودر لیمو | به اندازه لازم |
آرد نان | 2 قاشق غذاخوری |
جعفری خرد شده | 1 قاشق غذاخوری |
روغن سرخ کردنی | به اندازه لازم |
مواد اولیه را با تخفیف از اکالا خریداری کنید
مراحل تهیه کوکو عدس و سینه مرغ
برای تهیه مواد این کوکو حدود 10 دقیقه و پخت آن حدود 30 دقیقه زمان لازم است. هر 100 گرم از این کاکائو حاوی 60 کالری است. در ادامه این قسمت می توانید با مراحل تهیه کوکو عدس و سینه مرغ آشنا شوید.
مرحله 1: عدس را بپزید
برای شروع باید عدس ها را در ظرف آب بریزید و بگذارید یک شب در آب بماند. سپس عدس ها را با کمی آب در قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا عدس ها بپزند و نرم شوند.
مرحله دوم: سینه مرغ را بپزید
در این مرحله باید سینه مرغ را با مقداری آب و ادویه در قابلمه ریخته و بپزید. سپس مرغ را از قابلمه خارج کرده و ریز خرد کنید.
مرحله 3: پیاز را رنده کنید
پیاز را بشویید و پوست بگیرید. بعد آن را ریز رنده کنید. پیاز را آب بگیرید و از خود پیاز برای طعم دادن به کاکائو استفاده کنید.
مرحله 4: مواد کاکائو را با هم ترکیب کنید
عدس های پخته شده را آبکش کرده و در ظرفی بریزید. بعد مرغ های پخته شده را اضافه کنید. مواد را با گوشت کوب مخلوط کنید تا کاملا له شوند. سپس می توانید پیاز رنده شده، ادویه جات، جعفری، آرد سوخاری و تخم مرغ را اضافه کنید. مواد را خوب هم بزنید تا مایه کوکو آماده شود.
مرحله پنجم: مواد کاکائو را در روغن سرخ کنید
مقداری از مایه کاکائو را بردارید و با دست شکل دهید. در ماهیتابه ای مقداری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید تا داغ شود. سپس کوکوها را یکی یکی آماده کرده و در روغن داغ می گذاریم تا سرخ شوند.
2 طرف کوکوها را سرخ کنید و سپس روی کاغذ جاذب روغن قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود. کوکوی خوشمزه شما آماده است و می توانید آن را با کاهو، ترشی، گوجه فرنگی و نان باگت میل کنید.
نکات و تکنیک های تهیه کوکو عدس و سینه مرغ
در ادامه به چند نکته طلایی برای تهیه کوکو عدس و سیب زمینی اشاره می کنیم. با ما همراه باشید.
- برای تهیه این کوکو می توانید از سینه یا ران مرغ پخته بنا به ذائقه خود استفاده کنید.
- اگر قوام مایه کوکو کم است، می توانید از تخم مرغ بیشتری در آن استفاده کنید.
- قبل از اینکه پیاز را به مخلوط کاکائو اضافه کنید، حتما آب آن را بردارید تا مخلوط کاکائو شل نشود.
- اگر مخلوط کاکائو شل بود می توانید از آرد نان یا آرد نخودچی استفاده کنید.
- در برخی از دستور پخت ها از پودر نان و پودر جو به جای آرد نان برای تهیه این کاکائو استفاده می شود.
- برای طعم دادن به این کوکو می توانید یک فلفل دلمه ای سبز را رنده کنید و به مواد اضافه کنید.
- این کاکائو را می توانید با سس های مختلف مانند سس کچاپ یا سس مایونز میل کنید.
- برای افزایش قوام مایه کوکو بهتر است آن را چند دقیقه ورز دهید و سپس در روغن فراوان سرخ کنید.
- برای تهیه این کوکو به صورت رژیمی می توانید از مقدار کمی روغن زیتون استفاده کنید. اما در این روش کاکائو شما بافت نرم تری خواهد داشت.
- برای تهیه این کوکو می توانید مرغ پخته شده را در غذاساز یا چرخ گوشت مخلوط کنید و سپس با عدس مخلوط و سایر مواد ترکیب کنید.
- برای طعم دادن به این کاکائو باید از پودر سیر یا مقداری سیر رنده شده استفاده کنید.
در این مقاله از مجله آشپزی اکالا بهترین روش تهیه کیک عدس و سینه مرغ را ذکر کرد. این کوکو بسیار خوشمزه و مقوی است و به دلیل داشتن پروتئین و آهن بالا برای کودکان نیز مفید است. اگر تجربه درست کردن کوکو عدس را دارید می توانید نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستانی که به آشپزی علاقه دارند در میان بگذارید.
من ماجده شرف عاشوری هستم. سال هاست که به صورت حرفه ای در موضوعات مختلف نویسندگی و ترجمه می کنم. من از بازی با کلمات و ایجاد محتوای جدید لذت می برم و دوست دارم دنیای اطرافم را بیشتر از آنچه می بینم کشف کنم…
گردآوری شده از مجله اکالا