صفحه اصلی > غذای ایرانی : طرز تهیه گردو پلو با کشمش و مرغ; یه ناهار خوشمزه و متفاوت

طرز تهیه گردو پلو با کشمش و مرغ; یه ناهار خوشمزه و متفاوت

طرز تهیه گردو پلو با کشمش و مرغ یه ناهار

برنج گردو با کشمش و مرغاین ترکیبی بی نظیر از طعم های دلپذیر و رایحه دلپذیر است که هر طعمی را تسخیر می کند. این غذا یکی از غذاهای پرطرفدار و پرطرفدار ایرانی است که می توانید آن را به راحتی در منزل با مواد ساده و در دسترس تهیه کنید. در این مقاله از مجله اکالاطرز تهیه این غذای خوشمزه را مرحله به مرحله برای شما توضیح می دهیم.

مواد لازم برای تهیه گردو پلو با کشمش و مرغ

مواد لازم برای تهیه گردو پلو با کشمش و مرغ به شرح زیر است:

برنج 3 فنجان
سینه مرغ 1 عدد
پیاز متوسط 2 عدد
آجیل 250 گرم
کره 25 گرم
برگ بو 1 عدد
کشمش پیلویی 1/2 فنجان
زرشک 1/4 فنجان
محلول زعفران به اندازه لازم
دارچین 1/4 قاشق چایخوری
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه لازم

مواد اولیه را با تخفیف از اکالا خریداری کنید

مراحل تهیه گردو پلو با کشمش و مرغ

  • مدت زمان تهیه مواد اولیه و آماده سازی نهایی این غذا 50-40 دقیقه می باشد.
  • میزان مواد اعلام شده در این آموزش برای ۲ تا ۳ نفر مناسب است و به راحتی می توانید با جمع و ضرب ساده مقدار مواد را افزایش دهید و این غذای جذاب را در حجم بیشتری تهیه کنید.
  • درجه سختی تهیه این غذا در رده متوسط ​​قرار دارد.

مرحله اول: تهیه مرغ

مرغ را بشویید و به قطعات دلخواه تقسیم کنید. تابه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و کمی روغن داخل آن بریزید.

تکه های مرغ را در تابه سرخ کنید تا رنگ آنها تغییر کند.

مرحله دوم: تهیه پیاز

پیازها را بشویید و پوست بگیرید و با چاقو ریز خرد کنید.

پیاز ناگینی خرد شده را به مرغ اضافه کنید و تفت دهید تا پیازها سبک و طلایی شوند.

مرحله سوم: اضافه کردن ادویه و پختن مرغ

زردچوبه، نمک و فلفل سیاه را به مرغ اضافه کنید و تفت دهید تا عطر ادویه ها بلند شود. سپس برگ بو را به محتویات قابلمه اضافه کنید.

حالا مقداری آب جوش به مرغ اضافه کنید تا روی مرغ را بگیرد و اجازه دهید مرغ به مدت 45 دقیقه تا 1 ساعت با حرارت ملایم بپزد.

مرحله چهارم: تهیه کشمش و زرشک

گردوها را با چاقو یا آسیاب خرد کنید.

کشمش و زرشک را با آب ولرم بشویید و کنار بگذارید.

در تابه ای دیگر کره را بریزید و تابه را گرم کنید.

گردوی خرد شده را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی گردو گرفته شود.

سپس کشمش و زرشک را به گردو اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا کشمش و زرشک کمی پف کند.

توجه داشته باشید که زرشک خیلی زود میسوزد و تغییر رنگ میدهد. در این مرحله حرارت باید کم باشد.

حرارت را خاموش کنید و مقداری زعفران دم کرده و دارچین را به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید.

اگر دوست دارید پلو گردوی شما شیرین تر باشد، می توانید در این مرحله مقدار کمی شکر به مواد تفت داده شده اضافه کنید.

نکات و تکنیک های تهیه گردو پلو با کشمش و مرغ

مرحله 5: برنج را آماده کنید

برنج را چند ساعت قبل خیس کنید تا پف آن از بین برود.

برنج خیس شده را آبکش کرده و در قابلمه مناسبی بریزید.

مقداری آب جوش به برنج اضافه کنید (به ازای هر فنجان برنج 1.5 فنجان آب) و اجازه دهید برنج بجوشد.

وقتی آب برنج کشیده شد، بخارپز را روی قابلمه بگذارید و برنج را 30-35 دقیقه بجوشانید.

مرحله ششم: تزیین و سرو غذا

مرغ پخته شده را از آب خارج کرده و خرد کنید.

برنج آب پز را در ظرفی بریزید و مرغ سوخاری و مواد تفت داده شده را روی آن بریزید.

برای تزیین گردو می توانید از خلال بادام یا پسته نیز استفاده کنید.

دستور تهیه یک غذای خوشمزه با گردو، کشمش و مرغ

با انجام این مراحل ساده می توانید یک گردو پلوی خوشمزه و لذیذ تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید. امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی اکالا توجه شما علاقمندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی را به خود جلب کرده است و همچنین می توانید این غذای خوشمزه را به روش کامل بالا تهیه کرده و در کنار عزیزانتان میل کنید.

1720098087 678 ناهار تکراری درست نکنید طرز تهیه خورش هلو

گردآوری شده از مجله اکالا

طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد.
پست های مرتبط

طرز تهیه آش انار شیرازی + نکاتی برای خوش طعم شدن آن

آش انار شیرازی یکی از آش های سنتی و پرطرفدار است که…

۱۴۰۳-۰۹-۰۱

طرز تهیه سوپ چغندر خوشمزه + نکات مهم

سوپ چغندر یکی از خوشمزه ترین و مقوی ترین سوپ هایی است…

۱۴۰۳-۰۸-۳۰

طرز تهیه خورش بره; غذاهای محبوب دوران صفویه

بره متنجان یک غذای اصیل از آشپزی دوران صفویه است که به…

۱۴۰۳-۰۸-۳۰

دیدگاهتان را بنویسید