غذای گوجه فرنگی بادمجان با گوشت چرخ کرده ترکیبی از طعم ترش و شیرین گوجه فرنگی، طعم لذیذ گوشت چرخ کرده و عطر مطبوع ادویه ها است که ترکیبی بی نظیر را ایجاد می کند. در این مقاله از مجله اکالا طرز تهیه گوجه بادمجان با گوشت چرخ کرده ما قدم به قدم به شما آموزش خواهیم داد. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه گوجه بادمجانی با گوشت چرخ کرده
مواد لازم برای تهیه گوجه بادمجان با گوشت چرخ کرده به شرح زیر است:
بادمجان | 3 عدد |
پیاز | 2 عدد |
گوجه فرنگی | 4 عدد |
سیر | 2 عدد |
گوشت چرخ کرده | 300 گرم |
رب گوجه فرنگی | 2 قاشق غذاخوری |
زردچوبه | 1 قاشق چایخوری |
فلفل سیاه | هرچقدر دوست داری |
نمک | به اندازه لازم |
روغن | به اندازه لازم |
مواد اولیه را با تخفیف از اکالا خریداری کنید
مراحل تهیه گوجه بادمجانی با گوشت چرخ کرده
برای تهیه گوجه بادمجانی با گوشت چرخ کرده کافیست مراحل زیر را انجام دهید.
مرحله اول: تهیه بادمجان
بادمجان ها را بشویید و با چاقو یا پوست کن پوست بگیرید.
بادمجان ها را به قطعات کوچک برش دهید. بادمجان های خرد شده را در ظرف مناسبی بریزید.
مقداری نمک و آب به آنها اضافه کنید و زمان بگذارید تا بادمجان ها در آب نمک بمانند تا تلخی آنها گرفته شود.
مرحله دوم: تهیه پیاز و سیر
پیاز را بشویید و پوست بگیرید. پیاز را به قطعات کوچک خرد کنید.
تابه مناسبی را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن در آن بریزید. پیازهای نگینی خرد شده را در تابه بریزید و کمی تفت دهید تا پیازها سبک و طلایی شوند.
سیر را به همین ترتیب بشویید و پوست بگیرید. سیر را با کمک سیر له کن پوره کرده و له کنید.
پوره سیر را به پیازها اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا عطر سیر آزاد شود.
مرحله سوم: اضافه کردن گوشت چرخ کرده، ادویه و رب گوجه فرنگی
گوشت چرخ کرده را به محتویات تابه اضافه کنید.
کمی تفت دهید تا بوی خامی گوشت گرفته شود و رنگ گوشت تغییر کند.
نمک، فلفل و زردچوبه را به محتویات تابه اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا عطر ادویه ها آزاد شود.
سپس رب گوجه فرنگی را به مخلوط بالا اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا رنگ رب تغییر کند.
برای خوشمزه تر شدن غذا می توانید از ادویه های دیگر مانند دارچین، زنجبیل یا پودر کاری استفاده کنید.
مرحله چهارم: تهیه و افزودن گوجه فرنگی
گوجه فرنگی ها را بشویید و به قطعات کوچک برش دهید.
گوجه فرنگی های خرد شده را به محتویات تابه اضافه کنید و زمان دهید تا گوجه ها با حرارت ملایم بپزند.
مرحله پنجم: بادمجان را اضافه کنید
بادمجان ها را در آبکش بریزید.
زمان بگذارید تا آب اضافی بادمجان ها کشیده شود سپس به مخلوط داخل تابه اضافه کنید.
همه مواد را با هم مخلوط کنید تا مخلوط شوند.
برای اینکه بادمجان ها زودتر بپزند، می توانید قبل از افزودن به مواد اصلی، کمی تفت دهید.
مرحله ششم: پختن غذا
۱ لیوان آب به محتویات تابه اضافه کنید و حرارت را کم کنید. اجازه دهید غذا به مدت 30-45 دقیقه با حرارت ملایم بپزد تا خودش را بگیرد.
اگر دوست دارید گوجه بادمجانی شما آبکی تر باشد، می توانید کمی آب اضافه کنید.
در حین پخت غذا را چندین بار هم بزنید تا نچسبد. غذای خوشمزه و جذاب شما آماده سرو و نوشیدن است.
برای تزئین می توانید از کمی گشنیز خرد شده استفاده کنید. گوجه بادمجانی را در ظرف سرو بریزید و با برنج یا نان میل کنید.
امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی اکالا توجه شما علاقمندان به دنیای رنگارنگ آشپزی را به خود جلب کرده است و با رعایت این نکات و دستورالعمل ها می توانید یک گوجه بادمجانی خوشمزه و خانگی تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.
اسم من سمانه است، از بچگی عاشق آموزش آشپزی در تلویزیون بودم.
هر روز پیش بند آشپزخانه مادرم را می بستم و ساعت ها جلوی دوربین خیالی ام آشپزی آموزش می دادم!
با بزرگتر شدن به صورت تخصصی تری رویاهایم را دنبال کردم و هر روز بیشتر برای آنها تلاش کردم تا اینکه متوجه شدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی و شیرین کردن کام مردم دارم.
اکنون بسیار خوشحالم که این فرصت را دارم تا با ترکیب آشپزی، نوشتن و عکاسی که اکنون بخش بزرگی از دنیای من شده اند، این حس خوب را با شما به اشتراک بگذارم.
گردآوری شده از مجله اکالا