آیا به دنبال یک غذای ایرانی خوشمزه و مقوی هستید؟ طعم بی نظیر ترکیب لوبیا، گوشت و هویج در لوبیا پلو همه را به خود جذب می کند. لوبیا پلو با گوشت چرخ کرده و هویجغذایی است که تهیه آن بسیار آسان است. با چند ماده ساده می توانید یک وعده غذایی کامل و مقوی داشته باشید. در این مقاله از مجله اکالاطرز تهیه این غذای خوشمزه را مرحله به مرحله به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم برای تهیه لوبیا پلو با گوشت چرخ کرده و هویج
مواد لازم برای تهیه لوبیا پلو با گوشت چرخ کرده و هویج به شرح زیر است:
برنج | 3 فنجان |
لوبیا سبز | 200-250 گرم |
هویج | 2 عدد |
پیاز | 2 عدد |
گوشت چرخ کرده | 300 گرم |
زردچوبه | 1 قاشق چایخوری |
رب گوجه فرنگی | 3 قاشق غذاخوری |
محلول زعفران | هرچقدر دوست داری |
نمک و فلفل سیاه | به اندازه لازم |
روغن مایع | به اندازه لازم |
دارچین (اختیاری) | هرچقدر دوست داری |
مواد اولیه را با تخفیف از اکالا خریداری کنید
مراحل تهیه لوبیا پلو با گوشت چرخ کرده و هویج
- مدت زمان تهیه مواد اولیه و آماده سازی نهایی این غذا 50-40 دقیقه می باشد.
- مقدار مواد اعلام شده در این آموزش برای 3-4 نفر مناسب است و به راحتی می توانید با جمع و ضرب ساده مقدار مواد را افزایش دهید و این غذای جذاب را در حجم بیشتری تهیه کنید.
- درجه سختی تهیه این غذا در رده متوسط قرار دارد.
مرحله اول: تهیه لوبیا سبز
لوبیا سبز را بشویید و در آبکش بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود.
سر و ته آن را با چاقو برش دهید و لوبیا سبز را به اندازه های دلخواه و یکنواخت برش دهید.
لوبیا سبز خرد شده را در ظرف مناسبی بریزید و به مرحله بعد بروید.
مرحله دوم: تهیه پیاز
پیاز را بشویید و پوست بگیرید. با چاقو آن را ریز خرد کنید.
در تابه ای مناسب مقداری روغن بریزید و تابه را گرم کنید.
پیازهای نگینی خرد شده را به تابه اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا پیازها سبک و طلایی شوند.
مرحله سوم: اضافه کردن ادویه و گوشت چرخ کرده
گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.
زردچوبه، نمک و فلفل را به گوشت اضافه کنید و خوب هم بزنید تا عطر ادویه ها گرفته شود. برای خوش طعم شدن لوبیا پلو می توانید از ادویه هایی مانند دارچین، زیره یا جوز هندی استفاده کنید.
رب گوجه فرنگی را به مواد داخل ماهیتابه اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود و رب رنگ خود را بگیرد.
در این مرحله زعفران دم کرده را اضافه کنید و چند دقیقه دیگر تفت دهید تا طعم و عطر مواد به خوبی با هم ترکیب شود.
اگر می خواهید حبوباتتان رنگ بهتری داشته باشد، می توانید از زعفران بیشتری استفاده کنید.
مرحله 4: هویج و لوبیا سبز خرد شده را اضافه کنید
هویج ها را بشویید و پوست بگیرید. آنها را به دلخواه خرد یا رنده کنید و به گوشت اضافه کنید.
به تفت دادن ادامه دهید تا هویج ها کمی نرم شوند.
سپس لوبیا سبز خرد شده را به محتویات تابه اضافه کنید و همه مواد را با هم مخلوط کنید تا مخلوط شوند.
مرحله 5: برنج را آماده کنید
برنج را از قبل خیس کنید.
یک قابلمه مناسب را بجوشانید و حرارت دهید.
مقداری نمک و روغن به آب اضافه کنید و صبر کنید تا آب به نقطه جوش برسد.
سپس برنج خیس خورده را اضافه کنید و 6-4 دقیقه تفت دهید تا دانه های برنج بجوشد و نرم شوند.
بعد از مدت زمان مشخص شده برنج را آبکش کنید.
توجه داشته باشید که این زمان برای برنج های مختلف متفاوت است.
مرحله ششم: پختن برنج
کف قابلمه را با روغن مالیده و یک لایه برنج و یک لایه از مخلوط گوشت بریزید.
این کار را تا تمام شدن مواد ادامه دهید و لایه آخر برنج را بگذارید و روی برنج را با بخارپز بپوشانید و به مدت 35-45 دقیقه با حرارت ملایم دم کنید.
مرحله هفتم: تزیین و سرو غذا
بعد از پختن لوبیا پلو را در ظرف سرو بریزید و به دلخواه با پیاز داغ تزئین کنید. لوبیا پلو را می توانید با انواع سالاد و ماست سرو کنید.
با رعایت این نکات می توانید یک لوبیا پلو خوشمزه درست کنید و از خوردن آن لذت ببرید. امیدواریم آموزش فوق مورد توجه شما قرار گرفته باشد. اگر از ترفندها و تکنیک هایی برای تهیه لوبیا پلو با گوشت چرخ کرده استفاده می کنید که این غذا را لذیذتر می کند، خوشحال می شویم آن نکات را با ما و سایر دوستان علاقه مند در قسمت نظرات به اشتراک بگذارید.
اسم من سمانه است، از بچگی عاشق آموزش آشپزی در تلویزیون بودم.
هر روز پیش بند آشپزخانه مادرم را می بستم و ساعت ها جلوی دوربین خیالی ام آشپزی آموزش می دادم!
بزرگتر که شدم به صورت تخصصی تری به دنبال رویاهایم رفتم و هر روز بیشتر برای آنها تلاش کردم تا اینکه متوجه شدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی و شیرین کردن کام مردم دارم.
اکنون بسیار خوشحالم که این فرصت را دارم تا با ترکیب آشپزی، نوشتن و عکاسی که اکنون بخش بزرگی از دنیای من شده اند، این حس خوب را با شما به اشتراک بگذارم.
گردآوری شده از مجله اکالا