صفحه اصلی > هوش مصنوعی : متا به‌دنبال دسترسی به تصاویر داخل گالری کاربران است

متا به‌دنبال دسترسی به تصاویر داخل گالری کاربران است

متا به‌دنبال دسترسی به تصاویر داخل گالری کاربران است
زمان مطالعه: دقیقه

شرکت متا، مالک فیس‌بوک و اینستاگرام، تاکنون هوش مصنوعی خود را با میلیاردها تصویر عمومی منتشرشده توسط کاربران آموزش داده است. اما حالا خبرهایی منتشر شده که نشان می‌دهد این شرکت ممکن است پا را فراتر گذاشته و به‌دنبال استفاده از عکس‌هایی است که حتی هنوز منتشر نشده‌اند.

طبق گزارش ورج، برخی کاربران فیس‌بوک هنگام بارگذاری محتوا در بخش استوری، با پیامی مواجه شده‌اند که از آن‌ها می‌پرسد آیا مایل‌اند به قابلیت «پردازش ابری» (Cloud Processing) اجازه دهند یا نه؟ در صورت موافقت، فیس‌بوک به‌طور منظم به گالری گوشی کاربر دسترسی پیدا می‌کند و تصاویر را به فضای ابری خود منتقل می‌کند. هدف اعلام‌شده این است که محتوایی مثل کلاژ، بازخوانی خاطرات، بازطراحی با هوش مصنوعی یا تم‌هایی مانند تولد و فارغ‌التحصیلی تولید شود.

اما نکته نگران‌کننده در «شرایط استفاده» این سرویس است؛ کاربران با فعال‌کردن این قابلیت، به متا اجازه می‌دهند اطلاعات شخصی از جمله چهره‌ها، تاریخ ثبت تصویر، و حضور اشیاء یا افراد دیگر در عکس‌ها مورد تجزیه‌وتحلیل قرار گیرد و حتی این اطلاعات در سرورهای متا ذخیره و استفاده شود.

متا اخیراً تأیید کرده که برای آموزش مدل‌های زبانی خود، از همه داده‌های منتشرشده در فیس‌بوک و اینستاگرام از سال ۲۰۰۷ تاکنون استفاده کرده است. با این حال، هنوز مشخص نیست منظور متا از «پست عمومی» دقیقاً چیست و کاربران «بالای ۱۸ سال» در سال ۲۰۰۷ چه تعریفی دارند.

به‌نظر می‌رسد متا با سکوت و ابهام در خصوص سیاست‌های حریم خصوصی، تلاش دارد مرز بین محتوای شخصی و عمومی را کم‌رنگ‌تر از همیشه کند. پرسش اصلی برای کاربران هم‌اکنون این است: آیا عکس‌هایی که هنوز منتشر نکرده‌ایم، واقعاً امن هستند؟

طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد.
پست های مرتبط

هوش مصنوعی گراک به اتهام توهین به اردوغان و آتاتورک در ترکیه ممنوع شد

چت‌بات هوش مصنوعی گراک که توسط شرکت xAI و به رهبری «ایلان…

۱۴۰۴-۰۴-۱۸

فناوری تازه انویدیا برای بهبود سرعت و پاسخگویی هوش مصنوعی معرفی شد

انویدیا از یک تکنیک موازی‌سازی به نام «هلیکس پاراللیسم» (Helix Parallelism) پرده…

۱۴۰۴-۰۴-۱۸

OpenAI برای جلوگیری از سرقت فناوری‌های خود امنیت فرایندها را تقویت می‌کند

گزارش‌های جدید حکایت از آن دارند که شرکت OpenAI درحال تقویت اقدامات…

۱۴۰۴-۰۴-۱۸

دیدگاهتان را بنویسید