آیا تا به حال کوکو پیکن خانگی درست کرده اید؟ گردو کوکو یکی از غذاهای محبوب ایرانی است که با بافت نرم و طعم بی نظیرش شما را شگفت زده خواهد کرد. در این مقاله از مجله اکالاروش آماده سازی مرحله به مرحله کاکائو نارگیل ما برای شما توضیح خواهیم داد. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه کاکائو نارگیل
مواد لازم برای تهیه کاکائو نارگیل به شرح زیر است:
تخم مرغ | 4 عدد |
سیب زمینی متوسط | 2 عدد |
پیاز متوسط | 1 عدد |
گردو آسیاب شده | 2 فنجان |
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه | به اندازه لازم |
روغن | به اندازه لازم |
مواد اولیه را با تخفیف از اکالا خریداری کنید
مراحل تهیه کاکائو نارگیل
- مدت زمان تهیه مواد اولیه و تهیه نهایی این کوکو 25-35 دقیقه می باشد.
- مقدار مواد اعلام شده در این آموزش برای 2-3 نفر مناسب است و به راحتی می توانید با جمع و ضرب ساده مقدار مواد را افزایش دهید و این کوکوی خوشمزه و جذاب را در حجم بیشتری تهیه کنید.
- درجه سختی تهیه این کوکو در رده متوسط قرار دارد.
مرحله اول: تهیه سیب زمینی و پیاز
پیاز و سیب زمینی را بشویید و پوست بگیرید.
آنها را با رنده ریز رنده کنید.
سیب زمینی و پیاز رنده شده را در یک صافی کوچک بریزید و خوب فشار دهید تا آب اضافی آن گرفته شود.
مصرف آب سیب زمینی و پیاز رنده شده باعث انسجام بهتر کاکائو شما می شود.
برای سرعت بخشیدن به کار می توانید از همزن یا خردکن سیب زمینی و پیاز را خرد کنید.
مرحله دوم: همه مواد کاکائو را مخلوط کنید
تخم مرغ ها را در یک کاسه بزرگ بشکنید و خوب هم بزنید تا گلوله نشوند.
سیب زمینی رنده شده، پیاز رنده شده، گردوی آسیاب شده، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به ظرف اضافه کنید.
همه مواد را خوب مخلوط کنید.
اگر مخلوط کاکائو شما به اندازه کافی منسجم نیست، می توانید کمی آرد برنج به مواد اضافه کنید تا کوکوها شکل خود را بهتر حفظ کنند.
برای طعم دادن به کاکائو می توانید از گیاهان معطر خرد شده مانند شوید یا جعفری نیز استفاده کنید.
مرحله سوم: سرخ کردن کاکائو
تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و مقداری روغن در آن بریزید. صبر کنید تا روغن داغ شود. یکی از مهم ترین عواملی که باعث می شود کاکائو در هنگام سرخ کردن ذوب نشود، داغ بودن روغن آن است.
به اندازه دلخواه از مخلوط کاکائو بردارید و با دست شکل دهید.
همچنین می توانید از قالب های کوکو استفاده کنید تا پیله ها به یک اندازه و قوام در بیایند.
کوکوها را در روغن داغ سرخ کنید تا دو طرف آن طلایی شود.
پس از سرخ شدن، کوکوهای سرخ شده را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود و کوکوها ترد شوند.
مرحله چهارم: کاکائو را سرو کنید
آجیل کاکائویی خوشمزه و جذاب شما آماده خوردن است. برای تزیین کوکو می توانید از خلال زرشک یا بادام استفاده کنید.
آنها را در ظرف سرو بریزید و با سالاد و ترشی مورد علاقه خود میل کنید.
با انجام این مراحل ساده می توانید کوکوی گردویی خوشمزه و خانگی تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید. امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی اکالا توجه علاقه مندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی را به خود جلب کرده است.
اگر از ترفندها و تکنیک هایی برای خوشمزه تر شدن این کوکوی خوشمزه استفاده می کنید، خوشحال می شویم اگر آن نکات و ترفندها را در قسمت نظرات با ما و سایر دوستان علاقه مند به اشتراک بگذارید.
اسم من سمانه است، از بچگی عاشق آموزش آشپزی در تلویزیون بودم.
هر روز پیش بند آشپزخانه مادرم را می بستم و ساعت ها جلوی دوربین خیالی ام آشپزی آموزش می دادم!
با بزرگتر شدن به صورت تخصصی تری رویاهایم را دنبال کردم و هر روز بیشتر برای آنها تلاش کردم تا اینکه متوجه شدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی و شیرین کردن کام مردم دارم.
اکنون بسیار خوشحالم که این فرصت را دارم تا با ترکیب آشپزی، نوشتن و عکاسی که اکنون بخش بزرگی از دنیای من شده اند، این حس خوب را با شما به اشتراک بگذارم.
گردآوری شده از مجله اکالا