صفحه اصلی > غذای ایرانی : 2 روش برای تهیه شام ​​مرغ; خوشمزه و پف دار مثل رستوران

2 روش برای تهیه شام ​​مرغ; خوشمزه و پف دار مثل رستوران

2 روش برای تهیه شام ​​مرغ خوشمزه و پف دار

شام مرغ یک غذای خوشمزه و سریع است که با مرغ چرخ کرده و سیب زمینی آب پز یا خام تهیه می شود. در این مقاله از مجله اکالا با دستور غذا میتونید شام مرغ و با تمام تکنیک های تهیه این غذا آشنا شوید.

طرز تهیه شام ​​مرغ با سیب زمینی

زمان تهیه این شام حدود 20 دقیقه و زمان پخت این غذا حدود 20 دقیقه می باشد. مواد اولیه این غذا برای 2 تا 3 نفر می باشد.

مواد لازم برای تهیه شام ​​مرغ

مواد لازم برای تهیه شام ​​مرغ به شرح زیر است:

مرغ 300 گرم
تخم مرغ 1 عدد
سیب زمینی 2 عدد
پیاز 1 عدد
جعفری خرد شده 3 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زردچوبه به اندازه لازم
زعفران به اندازه لازم
روغن به اندازه لازم

مراحل تهیه شام ​​مرغ

در این قسمت می توانید با مراحل تهیه شام ​​مرغ آشنا شوید.

مرحله اول: سیب زمینی ها را آب پز کنید

برای شروع باید سیب زمینی ها را بشویید و در قابلمه ای با کمی آب بریزید. قابلمه را روی حرارت بگذارید و بگذارید سیب زمینی ها بپزند.

مرحله دوم: سیب زمینی ها را رنده کنید

در این مرحله باید صبر کنید تا سیب زمینی ها کمی خنک شوند. سپس پوست سیب زمینی ها را جدا کرده و ریز رنده کنید.

مرحله سوم: مرغ را چرخ کرده و مزه دار کنید

مرغ را تکه تکه کنید و با چرخ گوشت یا مولینکس چرخ کنید. سپس مرغ چرخ کرده را در ظرفی بریزید و با مقداری نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و کمی پودر زعفران مزه دار کنید.

برای تهیه این شامی از زعفران دم کرده استفاده نکنید زیرا باعث شل شدن شامی می شود.

مرحله چهارم: پیاز را رنده کنید

پیاز را بشویید و سپس پوست آن را بگیرید. حالا می توانید پیاز را ریز رنده کنید. آب اضافی پیاز را بگیرید تا بعد از ترکیب پیاز با مواد دیگر سس شما شل نشود.

مرحله 5: مواد شام را با هم ترکیب کنید

پیاز رنده شده را به همراه جعفری خرد شده به سیب زمینی و مرغ رنده شده اضافه کنید. مواد را خوب هم بزنید تا سس شما کاملا یکدست شود. سپس تخم مرغ را اضافه کرده و دوباره مواد را مخلوط کنید.

یک دستور خوشمزه با مرغ

مرحله 6: شام ها را سرخ کنید

در ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. حالا مقداری از خمیر را بردارید و با دست شکل دهید. حالا سس را در روغن داغ بریزید و سرخ کنید. وقتی یک طرف آن سرخ شد آن را برگردانید تا طرف دیگر هم سرخ شود.

مرحله 7: شام را سرو کنید

بعد از سرخ کردن شام می توانید آنها را روی یک پد جاذب روغن قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود. حالا می توانید این شام های خوشمزه را با نان تازه یا برنج سرو کنید.

طرز تهیه شام ​​مرغ بدون سیب زمینی

برای تهیه این شام حدود 20 دقیقه زمان لازم است.

مواد لازم برای تهیه شام ​​مرغ بدون سیب زمینی

مواد لازم برای تهیه شام ​​مرغ بدون سیب زمینی به شرح زیر است:

مرغ 400 گرم
تخم مرغ 3 عدد
پیاز 1 عدد
نمک و فلفل سیاه به اندازه لازم
آویشن و زردچوبه به اندازه لازم
آرد نان 1 قاشق غذاخوری

مراحل تهیه شام ​​مرغ با سیب زمینی

در این قسمت می توانید با مراحل تهیه شام ​​مرغ با سیب زمینی آشنا شوید.

مرحله 1: پیاز را رنده کنید

برای شروع باید پیاز را بشویید و ریز رنده کنید.

با این دستور یک غذای فوری و سه خورش با مرغ درست کنید

مرحله 2: سس را ترکیب کنید

در این مرحله باید پیاز رنده شده را با مرغ چرخ کرده، تخم مرغ، نمک، فلفل و آویشن مخلوط کنید. بعد یک قاشق غذاخوری آرد به آن اضافه کنید. اگر احساس کردید مخلوط شل شده است، می توانید یک قاشق دیگر آرد نان به مواد اضافه کنید.

مرحله 3: شام را آماده کنید

در یک ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. حالا مقداری از خمیر را بردارید و با دست شکل دهید. حالا داخل روغن داغ بریزید و سرخ کنید. وقتی یک طرف شامی سرخ شد آن را برگردانید تا طرف دیگر شامی هم سرخ شود.

نکات و ترفندهایی برای تهیه شام ​​مرغ

در ادامه به چند نکته طلایی برای تهیه این غذای خوشمزه با مرغ اشاره می کنیم. با ما همراه باشید.

  • برای جلوگیری از خراب شدن مرغ چرخ کرده می توانید مخلوط را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
  • بعد از رنده شدن پیاز، حتما آب اضافی آن را بردارید تا سس شل نشود.
  • اگر احساس کردید خمیر شل شده است، می توانید از آرد نان بیشتری برای تهیه این خمیر استفاده کنید.
  • مهم ترین دلیل سفت شدن شام مرغ، استفاده از آرد نان به مقدار زیاد است.
  • می توانید در دستور غذای خوشمزه شام ​​مرغ از مقداری کنجد نیز استفاده کنید.
  • بهترین ادویه برای طعم دادن به این شام فلفل سیاه و آویشن است.
  • در صورت تمایل می توانید از مقداری پودر سیر و پودر پاپریکا نیز در این شام استفاده کنید.
  • برای قوام شام مرغ بهتر است مواد را چند دقیقه ورز دهید.
  • برای طعم دادن به این شام می توانید از فلفل دلمه ای نیز استفاده کنید
  • افزودن جعفری به این شام اختیاری است. اگر به جعفری تازه دسترسی ندارید می توانید از مقداری جعفری خشک استفاده کنید.
  • برای تهیه شام ​​مرغ می توانید از ترکیب پیازچه، جعفری، سیر و فلفل سبز خرد شده برای طعم دادن به آن استفاده کنید.
  • می توانید از مرغ پخته نیز در دستور غذای شام مرغ چرخ کرده استفاده کنید. برای این کار باید مرغ را با یک عدد پیاز و نمک و فلفل بپزید و چرخ کنید و سپس از این مرغ برای تهیه شام ​​استفاده کنید.
  • برای تهیه شامی مرغ می توانید به جای اضافه کردن آرد سوخاری به شامی، شامی را با دست شکل دهید و سپس در آرد سوخاری بغلتانید و سپس در روغن سرخ کنید.
  • می توانید مایع کتلت را در دستور غذا برای شام مرغ در فر تهیه کنید. سپس سینی فر را با روغن چرب کرده و شمی ها را با دست فرم داده و در سینی بچینید. روی شمی ها را با قلم مو مقداری روغن بمالید و به مدت 15 تا 20 دقیقه در فر با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید.
  • اگر برای تهیه شام ​​مرغ از سیب زمینی آب پز استفاده کنید، روغن بیشتری جذب شام می شود.
  • برای تهیه شام ​​مرغ با سیب زمینی خام، باید سینه مرغ چرخ کرده را با پیاز رنده شده، سیب زمینی رنده شده، تخم مرغ و ادویه ها ترکیب کنید. سپس روی مواد شام را سلفون بپوشانید و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید. بعد می توانید مواد شام را در روغن داغ سرخ کنید.

نکات و ترفندهای تهیه شام ​​مرغ

در این مقاله از مجله آشپزی اکالا به طرز تهیه یک شام مرغ خوشمزه و فوری به روشی اصیل اشاره کرد. اگر تجربه درست کردن این شام خوشمزه را دارید می توانید نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستان علاقه مند به اشتراک بگذارید.

1720098087 678 ناهار تکراری درست نکنید طرز تهیه خورش هلو

گردآوری شده از مجله اکالا

طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد.
پست های مرتبط

طرز تهیه آش انار شیرازی + نکاتی برای خوش طعم شدن آن

آش انار شیرازی یکی از آش های سنتی و پرطرفدار است که…

۱۴۰۳-۰۹-۰۱

طرز تهیه سوپ چغندر خوشمزه + نکات مهم

سوپ چغندر یکی از خوشمزه ترین و مقوی ترین سوپ هایی است…

۱۴۰۳-۰۸-۳۰

طرز تهیه خورش بره; غذاهای محبوب دوران صفویه

بره متنجان یک غذای اصیل از آشپزی دوران صفویه است که به…

۱۴۰۳-۰۸-۳۰

دیدگاهتان را بنویسید