نان سیر یکی از آن خوراکی هایی است که در اولین لقمه عاشق آن می شوید. بافت برشته شده نانهمراه با عطر سیر و طعم پنیر، ترکیبی بی نظیر است که همه را عاشق آن می کند. ادامه با مجله اکالا منتظر دستور غذا باشید نان سیر رستورانی برای شما توضیح دهد
مواد لازم برای تهیه نان سیر
مواد لازم برای تهیه نان سیر به شرح زیر است:
آرد | 2 و نیم لیوان |
خمیر مخمر | 2 و 1/4 قاشق چایخوری |
شیر گرم | 1 فنجان |
با تشکر | 1/2 قاشق چایخوری |
نمک | 1 قاشق چای خوری |
مواد لازم برای پر کردن نان
مواد لازم برای پر کردن نان به شرح زیر است:
سیر | 4 تا 5 قرص |
جعفری تازه | 4 قاشق غذاخوری |
پنیر پارمزان | 1/3 فنجان |
کره | 100 گرم |
پنیر موزارلا | نیم پیمانه |
مراحل تهیه نان سیر با نان خانگی
برای تهیه نان سیر با نان خانگی کافیست مراحل زیر را انجام دهید.
مرحله اول: تهیه مخمر
در ابتدا باید خمیر را آماده کنید. برای این کار ابتدا شیر را کمی گرم کنید. شیر نباید ولرم باشد، باید کمی داغ باشد، اما نه آنقدر که دست را بسوزاند.
مخمر را در ظرفی بریزید و شکر را اضافه کنید. سپس شیر گرم شده را به مایه و شیر اضافه کنید.
مواد را مخلوط کرده و در ظرف را بپوشانید و ده دقیقه تا یک ربع در دمای محیط استراحت دهید تا خمیر مایه حجیم و آماده کار شود.
مرحله دوم: ورز دادن و ورز دادن خمیر
سپس خمیر مایه آماده شده را در ظرف بزرگتری بریزید. آرد را به خمیر مایه آماده شده اضافه کنید.
آرد را اضافه کنید تا خمیر به دست نچسبد و از کاسه جدا شود.
خمیر را روی سطح کار انتقال دهید و چند دقیقه ورز دهید. ورز دادن باید با قرار دادن کف دست روی خمیر و کشیدن آن به سمت بالا انجام شود.
این کار را چندین بار تکرار کنید. سپس خمیر را ورز دهید.
در یک کاسه یا ظرف بزرگ کمی روغن بریزید و کف و دیواره ظرف را با روغن چرب کنید. خمیر را در کاسه قرار دهید.
در ظرف را بپوشانید و یک ساعت در دمای محیط استراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر شود.
مرحله سوم: بسته بندی خمیر را باز کنید
بعد از یک ساعت خمیر کاملا پف می کند و حجم آن چندین برابر می شود. خمیر را با دست های پف کرده بردارید.
سطح کار را آرد پاشی کنید و خمیر را دوباره به سطح کار منتقل کنید. کمی ورز دهید و ورز دهید. خمیر باید خیلی نرم باشه.
خمیر را به شکل مستطیل باز کنید.
مرحله 4: آماده سازی فیلینگ
حالا باید فیلینگ سیر را آماده کنید. تا آن زمان روی خمیر را بپوشانید تا خمیر خشک نشود.
برای تهیه مواد داخلی نان، 4 یا 5 حبه سیر را در غذاساز یا مخلوط کن بریزید.
جعفری را اضافه کنید. در این مرحله بهتر است غذاساز را روشن کنید تا سیر و جعفری خوب خرد شده و مخلوط شوند.
سپس پنیر موزارلا و پنیر پارمزان را داخل غذاساز بریزید.
در آخر صد گرم کره اضافه کنید. کره را به قطعات کوچکتر برش دهید و در غذاساز بریزید.
غذاساز را روشن کنید و بگذارید مواد خوب با هم مخلوط شوند و نرم و کرمی شوند.
مرحله 5: مواد را روی خمیر پخش کنید
پس از آماده شدن فیلینگ، باید مواد را به خمیر منتقل کنید. مخلوط سیر و پنیر را در تمام قسمت های خمیر بمالید.
بعد از اینکه مواد را روی خمیر پهن کردید، از لبه خمیر شروع به رول کردن کنید و خمیر را تا انتها بچرخانید.
پس از چرخاندن خمیر، آن را با چاقوی تیز از وسط نصف کنید و سپس خمیر را به اطراف بپیچید.
مرحله ششم: پخت نان
کف و دیواره های قالب نان را با کاغذ روغنی بپوشانید. خمیر را به آرامی به قالب منتقل کنید.
در این مرحله بهتر است روی نان را بپوشانید و حداقل ده دقیقه استراحت کنید.
سپس قالب را در فری که حدود ده دقیقه با دمای 180 درجه گرم شده است قرار دهید.
زمان پخت این نان حدود یک ساعت است. وقتی نان خوب پف کرد و روی آن طلایی شد، آن را از فر خارج کنید.
اگر می خواهید روی نان بیشتر طلایی شود، می توانید گریل را روشن کنید تا روی نان طلایی شود.
نحوه شکل دادن به نان یک امر سلیقه ای است. می توانید خمیر این نان را به شکل پیتزا در بیاورید سپس فیل را روی خمیر بمالید و در فر قرار دهید.
طرز تهیه نان سیر با نان باگت
برای تهیه نان سیر با سرعت بیشتری می توانید از نان های آماده مانند نان باگت نیز استفاده کنید.
- پس ابتدا مواد میانی نان را به روشی که گفته شد آماده کنید و سپس باگت را از وسط نصف کنید.
- سپس مواد را روی قسمت بریده نان بمالید و نان را چند دقیقه در فر قرار دهید تا پنیر آب شود و نان کمی برشته شود.
- در این صورت نان ترد و ترد خواهید داشت. این نان طعم بسیار خوبی دارد. اگر طعم سیر را دوست دارید حتما درست کنید و لذت ببرید.
- برای فیل شدن این نان می توانید از کمی پنیر خامه ای هم استفاده کنید. از گیاهان معطر مانند رزماری و ریحان، شوید، پیازچه و … نیز می توان استفاده کرد.
در این مقاله از مجله آشپزی طرز تهیه نان سیر در رستوران را برای شما توضیح داده ایم. پیشنهاد می کنیم این نان خوشمزه را در منزل تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن نهایت لذت را ببرید.
من میترا حمیدی متولد 1347 حسابداری خوندم ولی الان آشپزی میکنم! از زمانی که یادم می آید عاشق آشپزی و شیرینی پزی بودم. خانه دار شدم، مادر شدم و بیشتر از قبل به آشپزی علاقه دارم! آشپزی و شیرینی پزی برای من پر از حس خوب است! من معتقدم فردی که آشپزی می کند باید اصالت غذا را بداند و در عین حال بتواند طعم جدیدی ایجاد کند. و به همین دلیل است که معتقدم بزرگترین سرآشپزهای دنیا برای اولین بار ایده ای داشتند و با آگاهی و آگاهی آن را اجرا کردند و به غذاها و شیرینی ها طعم دادند و سپس چیزی ساختند که مورد پسند همه قرار گرفت. یادگیری، یادگیری و کشف سلیقه های جدید بزرگترین هدف من در این راه است! سعی می کنم با کمترین مواد و راحت ترین روش به نتیجه دلخواهم برسم! آشپزی را سخت نگیرید، با عشق و علاقه آشپزی کنید، آن وقت خواهید دید که چقدر این کار و این هنر برای شما لذت بخش خواهد بود!
گردآوری شده از مجله اکالا