صفحه اصلی > غذای ایرانی : 3 طرز تهیه خورش کنگر با مرغ

3 طرز تهیه خورش کنگر با مرغ

3 طرز تهیه خورش کنگر با مرغ

خورش کنگر با مرغ یکی از خوشمزه ترین خورش های سنتی ایرانی است که معمولا در فصل بهار و تابستان تهیه می شود و طعم بسیار مطبوعی دارد. در این مقاله از بخش آشپزی وبلاگ آکالا شما می توانید با طرز تهیه خورش کنگر با مرغ و با تمام تکنیک های تهیه این غذا آشنا شوید.

طرز تهیه خورش کنگر با مرغ

برای تهیه مواد این غذا حدود 20 دقیقه زمان لازم است و برای پخت آن باید حدود 1 ساعت وقت بگذارید.

مواد لازم برای تهیه خورش کنگر با مرغ

کنگر فرنگی 400 گرم
سینه مرغ بدون استخوان 1 عدد
خداوند 1 قاشق غذاخوری
عالی 10 عدد
زعفران دم کرده کافی
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه کافی

طرز تهیه خورش کنگر با مرغ

در ادامه این قسمت می توانید با مراحل تهیه خورش کنگر با مرغ آشنا شوید.

مرحله اول: پیاز را سرخ کنید

برای شروع، باید یک پیاز بزرگ را بشویید و پوست آن را جدا کنید. در مرحله بعد پیاز را ریز خرد کنید. قابلمه ای را روی حرارت بگذارید و مقداری روغن در آن بریزید. سپس پیاز را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا سبک شود. حالا می توانید کمی زردچوبه به پیاز اضافه کنید تا زیبا شود.

مرحله دوم: مرغ را با پیاز سرخ کنید

بعد از بلند شدن بوی زردچوبه می توانید تکه های مرغ بدون استخوان را به صورت مکعبی خرد کنید و به قابلمه اضافه کنید. مرغ را با پیاز چند دقیقه تفت دهید.

مرحله سوم: ادویه و زعفران را اضافه کنید

برای گرفتن بوی آب مرغ در این مرحله باید مقداری زعفران دم کرده به آن اضافه کند. کمی نمک و فلفل سیاه به مرغ اضافه کنید و مواد را هم بزنید تا ترکیب شوند.

1716176639 793 3 طرز تهیه خورش کنگر با مرغ

1716139406 2 2 طرز تهیه آبگوشت بامیه خوشمزه به روش ایلامی و

مرحله چهارم: مقداری آب داخل قابلمه بریزید

بعد از سرخ شدن مرغ ها می توانید یک لیوان آب جوش به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید مرغ ها بپزند و نرم شوند.

مرحله 5: کنگره ها را آماده کنید

در این مرحله باید کنگره را تمیز کرده و تیغه های آن را جدا کنید. سپس آنها را به اندازه دلخواه برش دهید. در تابه ای مقداری روغن بریزید و سپس میگوها را اضافه کنید. میگوها را چند دقیقه سرخ کنید تا نرم شوند.

مرحله 6: رب گوجه فرنگی را به کنگر اضافه کنید

چند دقیقه بعد از سرخ شدن میگوها می توانید رب گوجه فرنگی را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.

مرحله هفتم: خورش را آماده کنید

میگوهای سرخ شده را با رب گوجه فرنگی به خورش اضافه کنید. مواد را هم بزنید و اجازه دهید خورش نیم ساعت بپزد و جا بیفتد. در آخر خورش باید غوره را اضافه کنید. در صورت نیاز مقداری نمک به خورش اضافه کنید و 15 دقیقه دیگر صبر کنید تا خورش نازک و غلیظ شود. سپس می توانید این غذا را با برنج زعفرانی میل کنید.

طرز تهیه خورش کنگر با مرغ و سبزیجات

در برخی از دستور پخت ها از سبزیجاتی مانند نعناع و جعفری برای تهیه این خورش استفاده می شود. در این روش بهتر است رب گوجه فرنگی را بردارید و فقط از سبزیجات با مقداری زردچوبه استفاده کنید. برای تهیه این خورش با سبزی باید پیاز را تفت دهید و سپس تکه های مرغ را اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید. طرز تهیه خورش کنگر با مرغ و سبزیجات

سپس نعنا و جعفری خرد شده را در مقداری روغن تفت دهید و به تابه اضافه کنید. مقداری آب به غذا اضافه کنید و اجازه دهید غذای شما نیم ساعت بپزد.

سپس کنگر خرد شده و تفت داده شده را اضافه کنید و چاشنی ها را داخل خورش بریزید. نیم ساعت دیگر صبر کنید تا خورش کاملا جا بیفتد و آماده شود.

طرز تهیه خورش کنگر با مرغ و لپه

برای تهیه خورش کنگر با مرغ و لپه می توانید از چند تخت هم در این غذا استفاده کنید. یادتان باشد قبل از افزودن لپه به غذا، آن را چند ساعت در آب خیس کنید. سپس لپه ها را همراه با مرغ و پیاز در روغن تفت دهید و به غذا اضافه کنید تا بپزند و نرم شوند.

نکات و ترفندهای طرز تهیه خورش کنگر با مرغ

با نکاتی در مورد تهیه خورش کنگر با مرغ همراه ما باشید.

نکات و ترفندهای طرز تهیه خورش کنگر با مرغ

  • کنگر فرنگی را در نیم ساعت آخر پخت خورش اضافه کنید، با اضافه کردن زود هنگام کنگر باعث لطافت آن ها می شود.
  • راز خورش کنگر خوشمزه با مرغ، زعفران فراوان است. در واقع زعفران مهمترین طعم دهنده این خورش است پس با خیال راحت از آن استفاده کنید.
  • برای طعم دادن به این خورش می توانید به جای غور از مقداری آبلیمو ترش یا رب لیمو عمانی استفاده کنید.
  • برای تهیه این خورش می توانید به جای مرغ خرد شده از مرغ خرد نشده استفاده کنید.
  • در برخی از دستور العمل ها از مقداری آلو و گوجه سبز برای طعم دادن به خورش کنگر استفاده می شود.
  • برای تمیز کردن کنگر باید قسمت های تیز آن را جدا کرده و سپس با چاقو یا قیچی ساقه ها را جدا کنید. بعد کنگره ها را به اندازه ای که دوست دارید خرد کنید و داخل غذا بریزید.
  • هنگام سرو این خورش می توانید مقداری سیب زمینی سرخ شده نیز در کنار آن سرو کنید.
  • افزودن مقداری دارچین و ادویه کاری طعم فوق العاده ای به این غذا می دهد.
  • اگر برای تهیه این خورش از نعنا و جعفری استفاده می کنید، می توانید از رب انار برای طعم دادن به غذا استفاده کنید.
  • برای تهیه خورش کنگر شیرازی باید از ترکیب ران و سینه مرغ، پیاز، کنگر، رب گوجه فرنگی، فلفل دلمه ای و مقداری زعفران و ادویه استفاده کنید.
  • برای خوشمزه شدن خورش کنگر با مرغ و سبزی حتما نعنا و جعفری را خوب در روغن تفت دهید و سپس به خورش اضافه کنید. اگر سبزی ها خوب سرخ نشوند، خورش شما ظاهر و طعم خوبی ندارد.
  • خورش کنگر نباید خیلی آبدار و رقیق باشد، خورش را روی حرارت ملایم قرار دهید تا آب آن غلیظ و جا بیفتد.

در این مطلب به 3 روش تهیه خورش کنگر با مرغ و همچنین نکات و ترفندهایی برای خوشمزه شدن این غذا اشاره شد. کنگر فواید بسیاری برای سلامتی دارد و مصرف آن به بهبود عملکرد گوارش، کاهش کلسترول و چربی خون، بهبود عملکرد قلب و پیشگیری از انواع سرطان ها کمک می کند.

پیشنهاد می شود این خورش را در فصل بهار و تابستان تهیه کنید و از طعم آن لذت ببرید. اگر تجربه درست کردن خورش کنگر را دارید می توانید نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستانی که به آشپزی علاقه دارند در میان بگذارید.

1716139407 891 2 طرز تهیه آبگوشت بامیه خوشمزه به روش ایلامی و

گردآوری شده از مجله اکالا

طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد.
پست های مرتبط

طرز تهیه «روست تابه ای» + نکات و تکنیک ها

تابه گریل یکی از پرطرفدارترین انواع کباب است که به راحتی و…

۱۴۰۳-۰۹-۰۳

طرز تهیه آش انار شیرازی + نکاتی برای خوش طعم شدن آن

آش انار شیرازی یکی از آش های سنتی و پرطرفدار است که…

۱۴۰۳-۰۹-۰۱

طرز تهیه سوپ چغندر خوشمزه + نکات مهم

سوپ چغندر یکی از خوشمزه ترین و مقوی ترین سوپ هایی است…

۱۴۰۳-۰۸-۳۰

دیدگاهتان را بنویسید