صفحه اصلی > غذای ایرانی : طرز تهیه لوبیا پلو با ماهیچه مجلسی + پا و پنکه و نوک

طرز تهیه لوبیا پلو با ماهیچه مجلسی + پا و پنکه و نوک

طرز تهیه لوبیا پلو با ماهیچه مجلسی پا و

لوبیا و برنج با ماهیچه یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین غذاهای ایرانی است که به روش های مختلفی تهیه می شود. در این مقاله از مجله اکالا طرز تهیه لوبیا و برنج با ماهیچه را به همراه تمام نکات مهمی که در تهیه آن باید بدانید را به صورت مرحله به مرحله به شما آموزش می دهیم.

برای تهیه این غذای خاص، باید پیازها را خلال کنید، در قابلمه سرخ کنید تا سبک شوند. سپس زیره، تخم گشنیز، هل، دارچین، پودر سیر، فلفل سیاه، پاپریکا، فلفل قرمز، زردچوبه، سیر له شده را به پیازها اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا عطر ادویه ها گرفته شود. ماهیچه ها را به مخلوط بالا اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا رنگ آنها تغییر کند.

سپس آب جوش را اضافه کرده و به مدت 3-4 ساعت روی حرارت ملایم بپزید. سپس چاشنی غذا را با مقداری محلول زعفران و نمک تنظیم کنید. برای تهیه لوبیا پلو باید برنج و لوبیا را در آب جوش نیم پز کرده و با مقداری شوید تازه در قابلمه ای لایه به لایه بریزید و با حرارت ملایم بپزید.

مواد لازم برای تهیه لوبیا و برنج

مواد لازم برای تهیه رب لوبیا به شرح زیر است:

برنج 4 فنجان
لوبیا سبز تازه 2 فنجان
شوید تازه 1 فنجان
روغن مایع 3 قاشق غذاخوری
کره 50 گرم
زعفران دم کرده به اندازه لازم
نمک به اندازه لازم

مواد لازم برای عضله سازی

مواد لازم برای آماده سازی عضلات به شرح زیر است:

ماهیچه گوسفند 2-3 عدد
پیاز 5 تا بزرگ
زیره سبز 1 قاشق چای خوری
تخم گشنیز 1 قاشق چای خوری
انجام دهید 4 عدد
دارچین 2 قاشق چایخوری
پودر سیر 1 قاشق چای خوری
فلفل سیاه و نمک هرچقدر دوست داری
پاپریکا 1 قاشق چای خوری
فلفل قرمز 1/2 قاشق چایخوری
زردچوبه 1 قاشق چای خوری
سیر 2-3 قرص
زعفران دم کرده به اندازه لازم
روغن به اندازه لازم

مراحل تهیه لوبیا پلو با ماهیچه مجلسی

  • زمان آماده سازی: 3-4 ساعت
  • مناسب برای: 2-3 نفر
  • درجه سختی: متوسط

مرحله اول: تهیه پیاز و ادویه جات

بعد از شستن و پوست کندن پیازها، آنها را به صورت خلالی خرد کنید.

پیازهای خلال شده را در قابلمه بزرگی بریزید و با مقداری روغن روی حرارت ملایم تفت دهید تا طلایی شوند.

زیره، تخم گشنیز، هل، دارچین، پودر سیر، فلفل سیاه، پاپریکا، فلفل قرمز، زردچوبه، سیر له شده را به پیازها اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا عطر ادویه ها گرفته شود.

مرحله دوم: ماهیچه و آب اضافه کردم

ماهیچه ها را به محتویات قابلمه یا زودپز اضافه کنید و کمی زمان دهید تا ماهیچه ها برشته شوند و رنگ آن تغییر کند. در این مرحله فلفل سبز شیرین را خرد کرده و به ماهیچه ها اضافه کنید.

آب جوش را به قابلمه اضافه کنید تا سطح ماهیچه ها را بپوشاند. در قابلمه را بپوشانید و اجازه دهید ماهیچه ها روی حرارت ملایم حدود 3 ساعت بپزند.

مرحله سوم: تهیه لوبیا و برنج

برنج را از قبل شسته و به مدت 30 دقیقه در آب و نمک خیس کنید. سپس آن را آبکش کنید و با آب جوش روی حرارت قرار دهید تا کمی نرم شود.

لوبیاها را به برنج در حال جوش اضافه کنید و بگذارید 2 تا 3 دقیقه دیگر بپزد. سپس برنج و لوبیا را آبکش کنید.

کف قابلمه مقداری روغن و کمی زعفران بریزید. برای ته دیگ می توانید از سیب زمینی یا نان استفاده کنید.

برنج و لوبیا را لایه به لایه با شوید داخل قابلمه بریزید. سپس قابلمه را روی حرارت ملایم بجوشانید.

روی لایه آخر کمی زعفران و کره اضافه کنید.

مرحله چهارم: اضافه کردن محلول زعفران و نمک

بعد از گذشت زمان مشخص شده و پخت کامل ماهیچه ها مقداری محلول زعفران و نمک به محتویات قابلمه اضافه کنید. زعفران طعم بی نظیری به غذای شما می دهد.

10-15 دقیقه زمان دهید تا آب خوراک به غلظت مناسب برسد.

مرحله پنجم: سرو باقلا پلو با ماهیچه

پس از دم کشیدن برنج، آن را در ظرف مناسبی بریزید و با ماهیچه های خوشمزه سرو کنید. می توانید برنج را با مقداری برنج زعفرانی تزئین کنید.

این غذا با سالاد شیرازی یا ماست خیار ترکیب فوق العاده ای خواهد داشت.

7 نکته برای خوشمزه تر کردن برنج با ماهیچه مانند عروسی

در ادامه به نکات طلایی برای تهیه لوبیا پلو با ماهیچه اشاره می کنیم. با ما همراه باشید.

  • از ماهیچه گوسفند تازه و با کیفیت استفاده کنید. گوشت تازه نه تنها طعم بهتری دارد، بلکه هنگام پخت عطر فوق العاده ای نیز ایجاد می کند.
  • اگر زمان کافی دارید، می توانید قبل از پخت، ماهیچه ها را با مخلوط زعفران دم کرده، سیر رنده شده، نمک، فلفل سیاه و روغن زیتون خوابانده و حداقل 2 تا 3 ساعت در یخچال قرار دهید. این عضله را خوش طعم و آبدار می کند.
  • زعفران را با چند تکه یخ دم کنید تا رنگ و عطر بیشتری پخش شود. استفاده از زعفران مرغوب و دم کرده، عطر و رنگ لوبیا پلو و ماهیچه ای را جذاب تر می کند.
  • اجازه دهید آب گوشت کاملا غلیظ شود و به عنوان یک پیش غذای خوشمزه سرو کنید. برای طعم بهتر، زعفران دم کرده بیشتری به آبگوشت اضافه کنید.
  • هنگام پختن ماهیچه می توانید یک چوب دارچین و دو برگ بو را به آبگوشت اضافه کنید. این ترکیبات عطر بی نظیری به عضله می بخشد.
  • برای دم کشیدن برنج از بخارپز و حرارت کم استفاده کنید. با این کار لوبیا پلو نرم و معطر می شود و زعفران روی برنج پخش می شود.
  • در 30 دقیقه آخر پخت رب گوجه فرنگی را در کمی روغن تفت دهید و به ماهیچه ها اضافه کنید تا طعم و رنگ بهتری پیدا کند.

امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی اکالا مورد توجه شما علاقه مندان قرار گرفته است. با رعایت این مراحل و نکات می توانید یک لوبیا پلو خوشمزه و لذیذ تهیه کنید و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید.

گردآوری شده از مجله اکالا

طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد.
پست های مرتبط

طرز تهیه سوپ چغندر + نکات و تکنیک ها

سوپ چغندر یکی از خاص ترین و مقوی ترین انواع سوپ است…

۱۴۰۳-۰۹-۰۴

طرز تهیه حجه پلو مجلسی با خورش هویج; گام به گام + نکات

فیله هویج یکی از غذاهای سنتی ایرانی خوش عطر و محبوب است.…

۱۴۰۳-۰۹-۰۴

طرز تهیه لوبیا پلو مجلسی + نکات و ترفندها

لوبیا پیلو، این غذای پرطرفدار که طعم آن هر ایرانی را به…

۱۴۰۳-۰۹-۰۴

دیدگاهتان را بنویسید