صفحه اصلی > غذای ایرانی : طرز تهیه سوپ چغندر + نکات و تکنیک ها

طرز تهیه سوپ چغندر + نکات و تکنیک ها

طرز تهیه سوپ چغندر نکات و تکنیک ها

سوپ چغندر یکی از خاص ترین و مقوی ترین انواع سوپ است که از ترکیب انواع سبزیجات و مرغ تهیه می شود. در این مقاله از بخش آشپزی مجله اکالا شما می توانید با طرز تهیه سوپ و پای چغندر و پنکه با این سوپ آشنا شوید.

نگاهی گذرا به روش پخت

برای تهیه سوپ چغندر ابتدا باید چغندر را بشویید و رنده کنید. در ماهیتابه مقداری روغن بریزید و چغندرها را در روغن سرخ کنید. کمی سرکه به چغندر اضافه کنید تا طعم شیرین آن متعادل شود. پیاز و هویج را خرد یا رنده کنید و در روغن تفت دهید. حالا می توانید مقداری آب به قابلمه اضافه کنید. نخود و ذرت را در قابلمه بریزید و صبر کنید تا سبزیجات خوب بپزند. به همین مناسبت مرغ را در مقداری روغن سرخ کنید و درب تابه را بگذارید تا بپزد. وقتی مرغ پخت، آن را با چنگال خرد کرده و داخل سوپ بریزید. اجازه دهید سوپ بپزد و در نیم ساعت آخر می توانید ورمیشل و اسفناج خشک را به آن اضافه کنید. مقداری نمک و فلفل سیاه به سوپ اضافه کنید. وقتی سوپ آماده شد، شعله را خاموش کرده و در ظرف بریزید. برای مطالعه طرز تهیه سوپ چغندر و مرغ به طور کامل و با تمام جزئیات می توانید این مطلب را تا انتها مطالعه کنید.

مواد لازم برای تهیه سوپ چغندر خانگی

سینه مرغ بدون استخوان 1 عدد
چغندرقند سفید رنده شده 1 لیوان فرانسوی دسته دار
پیاز 1 عدد
سرکه 2 قاشق غذاخوری
هویج بزرگ 1 عدد
ذرت 2 قاشق غذاخوری
نخود فرنگی 2 قاشق غذاخوری
اسفناج خشک 4 قاشق غذاخوری
ورمیشل به اندازه لازم
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه به اندازه لازم
آویشن به اندازه لازم

مواد اولیه را با تخفیف از اکالا خریداری کنید

طرز تهیه سوپ چغندر

زمان آماده سازی: 15 دقیقه
زمان پخت: 2 ساعت
درجه سختی: متوسط
تعداد افراد: 4 نفر

مرحله 1: چغندر را سرخ کنید

برای شروع، باید چغندرها را رنده کنید. یک قاشق روغن در ماهیتابه بریزید و سپس چغندرهای رنده شده را چند دقیقه در روغن تفت دهید و سپس شعله گاز را خاموش کنید.

مرحله 2: مقداری سرکه به چغندرها اضافه کنید

از آنجایی که چغندرقند طعم بسیار شیرینی دارد، در این مرحله باید مقداری سرکه اضافه کنید تا طعم آن متعادل شود.

مرحله 3: پیاز و هویج را خرد کنید

پیاز را بشویید و پوست بگیرید. بعد آن را به قطعات کوچک خرد کنید. سپس هویج را بشویید و پوست آن را جدا کنید. حالا آن را به صورت نگینی خرد کنید یا ریز رنده کنید.

مرحله چهارم: پیاز و هویج را سرخ کنید

در ماهیتابه مقداری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. سپس پیاز خرد شده را به آن اضافه کنید. اجازه دهید پیاز کمی سبک شود و سپس هویج رنده شده را اضافه کنید.

مرحله 5: سبزیجات را بپزید

مقداری زنجبیل به مواد اضافه کنید. سپس ترکیب پیاز، هویج و چغندر تفت داده شده را در قابلمه بریزید. 4 لیوان آب به آن اضافه کنید. نخود و ذرت را اضافه کنید و در قابلمه را ببندید و بگذارید سبزیجات خوب بپزند.

مرحله 6: سینه مرغ را بپزید

در این مرحله باید در تابه ای مقداری روغن بریزید و سپس سینه مرغ بدون استخوان را در تابه بریزید. کمی نمک، فلفل سیاه، آویشن و زردچوبه به مرغ اضافه کنید. شعله گاز را روشن کنید و درب تابه را روی آن بگذارید. اجازه دهید مرغ یک طرف آن بپزد و سپس آن را برگردانید تا طرف دیگر هم بپزد. برای سهولت در پخت مرغ می توانید آن را به قطعات کوچکتر برش دهید یا در آب بپزید.

طرز تهیه سوپ چغندر

مرحله هفتم: تمام مواد را به سوپ اضافه کنید

وقتی مرغ خوب پخت، آن را با چنگال خرد کرده و به سوپ اضافه کنید.

مرحله 8: سوپ را آماده کنید

اجازه دهید سوپ نیم ساعت دیگر بجوشد. در نیم ساعت آخر پخت این سوپ و وقتی همه مواد خوب پخته شدند می توانید ورمیشل و اسفناج خشک را به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه اضافه کنید. صبر کنید تا رزوه ها کاملا باز شوند و سپس شعله گاز را خاموش کنید. سوپ خوشمزه شما آماده است و می توانید آن را در ظرف مناسبی بریزید و روی آن را با مقداری سبزی خشک یا تازه تزئین کنید و از طعم آن لذت ببرید.

نکات و ترفندهای طرز تهیه سوپ چغندر

در این قسمت نکات طلایی در مورد طرز تهیه آش چغندر ذکر شده است، با ما همراه باشید.

  • برای تهیه سوپ مرغ و چغندر می توانید از هر نوع سبزی که دوست دارید استفاده کنید.
  • بعد از آماده شدن سوپ می توانید مقداری آبلیموی تازه اضافه کنید تا خوشمزه تر شود.
  • برای تهیه این سوپ می توانید مقدار سبزیجات و مواد را با توجه به ذائقه خود کم یا زیاد کنید.
  • در صورت تمایل می توانید به جای اسفناج خشک از مقداری جعفری تازه یا خشک خرد شده یا گشنیز برای تهیه این سوپ استفاده کنید.
  • در برخی از دستور پخت ها از مرغ به صورت تکه ای برای تهیه این سوپ استفاده می شود.
  • افزودن مقداری پیازچه خرد شده طعم بی نظیری به این سوپ می دهد.
  • اگر دوست دارید این سوپ قرمز رنگ باشد، می توانید مقداری رب گوجه فرنگی به آن اضافه کنید.
  • برای طعم دادن به این سوپ می توانید از آب مرغ یا آب مرغ نیز استفاده کنید.
  • اگر می خواهید طعم سوپ شما خوشمزه تر شود، می توانید مقداری کره به آن اضافه کنید.
  • اگر دوست دارید طعم سوپتان تند باشد، می توانید مقداری فلفل قرمز یا فلفل سبز تند به آن اضافه کنید.
  • افزودن سیر رنده شده طعم جذابی به این سوپ می دهد.
  • اگر به آب سبزیجات دسترسی دارید، می توانید به جای آب از آب سبزیجات استفاده کنید.
  • در این سوپ از چغندر زیاد استفاده نکنید زیرا در این صورت طعم سوپ شما شیرین می شود.
  • برای تزیین این سوپ چغندر می توانید مقداری خامه روی آن بریزید.

در این مقاله به طرز تهیه سوپ چغندر و همه ترفندهای خوشمزه تر شدن آن ذکر شد. اگر تجربه تهیه این سوپ را دارید می توانید نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستان علاقه مند به اشتراک بگذارید.

گردآوری شده از مجله اکالا

طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد.
پست های مرتبط

طرز تهیه حجه پلو مجلسی با خورش هویج; گام به گام + نکات

فیله هویج یکی از غذاهای سنتی ایرانی خوش عطر و محبوب است.…

۱۴۰۳-۰۹-۰۴

طرز تهیه لوبیا پلو مجلسی + نکات و ترفندها

لوبیا پیلو، این غذای پرطرفدار که طعم آن هر ایرانی را به…

۱۴۰۳-۰۹-۰۴

طرز تهیه گل کلم پلو + ترفندها و نکات

گل کلم پلو یکی از غذاهای متفاوت و خوشمزه ای است که…

۱۴۰۳-۰۹-۰۴

دیدگاهتان را بنویسید