صفحه اصلی > غذای ایرانی : طرز تهیه خورش نخود با مرغ; خوشمزه و شیک

طرز تهیه خورش نخود با مرغ; خوشمزه و شیک

طرز تهیه خورش نخود با مرغ خوشمزه و شیک

خورش نخود یکی از جذاب ترین خورش های بهاری است که طرفداران زیادی دارد. همانطور که از نام این خورش مشخص است نخودفرنگی یکی از مواد اصلی آن است. خورش نخود با مرغ نیز طعم بسیار جذاب و متفاوتی دارد که در مدت زمان کوتاهی تهیه می شود و برای روزهایی که زمان کافی برای طبخ ندارید انتخابی عالی است.

ما امروز در این بخش هستیم وبلاگ آکالا یکی از کامل ترین و خوشمزه ترین روش های تهیه خورش نخود با مرغ مرحله به مرحله همراه با ذکر تمامی نکاتی که در تهیه این خورش باید بدانید را به شما آموزش می دهیم. با ما بمان.

مواد لازم برای تهیه خورش نخود فرنگی

مواد لازم برای تهیه خورش نخود فرنگی به شرح زیر است:

نخود فرنگی 100 گرم
یک پیاز 1 عدد
سیر 2 قرص
سینه مرغ 1 عدد
نمک و فلفل به مقدار مورد نظر
روغن کافی
آب جوش 1 فنجان
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
محلول زعفران به مقدار مورد نظر

مراحل تهیه خورش نخود با مرغ

  • مدت زمان تهیه مواد اولیه و تهیه این خورش 30-40 دقیقه می باشد.
  • مقدار مواد اعلام شده در این آموزش برای 2-3 نفر مناسب است و به راحتی می توانید با جمع و ضرب ساده مقدار مواد را افزایش دهید و این غذای جذاب را در حجم بیشتری تهیه کنید.
  • درجه سختی تهیه این خورش در رده متوسط ​​قرار دارد.

مرحله اول: طعم دادن به مرغ

سینه مرغ را بشویید و در آبکش بگذارید تا آب اضافی آن گرفته شود.

حالا با کمک چاقو گوشت مرغ را به اندازه های یکسان و دلخواه به صورت مکعبی برش دهید. تکه های گوشت مرغ را در ظرف مناسبی بریزید.

مقداری محلول زعفران، نمک، فلفل و آبلیمو را به آن اضافه کنید و همه مواد را خوب هم بزنید تا گوشت مرغ به خوبی با مواد فوق آغشته و طعم دار شود.

روی ظرف را بپوشانید و مراحل بعدی را آماده کنید.

1716139406 2 2 طرز تهیه آبگوشت بامیه خوشمزه به روش ایلامی و

مرحله دوم: تهیه پیاز

پیاز را بشویید و پوست بگیرید. آن را به قطعات کوچک خرد کنید.

در قابلمه مناسبی که قصد پخت خورش را دارید کمی روغن بریزید و قابلمه را روی حرارت قرار دهید.

پیازهای نگینی خرد شده را به آن اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا پیازها سبک و طلایی شوند.

مرحله سوم: تهیه سیر

سیر را بشویید و پوست بگیرید. با کمک رنده یا پرس سیر آن را پوره کنید.

پوره سیر را به محتویات قابلمه اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا عطر سیر گرفته شود.

مرحله چهارم: اضافه کردن گوشت مرغ

گوشت مرغ مزه دار شده را به محتویات قابلمه اضافه کنید و چند دقیقه دیگر تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند و بوی خامی آن گرفته شود و مرغ طلایی و برشته شود.

مرحله پنجم: اضافه کردن رب گوجه فرنگی

رب گوجه فرنگی را به محتویات قابلمه اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا رنگ رب تغییر کند و بوی خامی آن گرفته شود.

مرحله ششم: اضافه کردن آب و پخت اولیه خورش

آب جوش را به محتویات خورش اضافه کنید. حرارت را زیاد کنید و صبر کنید تا مواد داخل قابلمه به نقطه جوش برسد.

سپس حرارت را کم کنید و درب قابلمه را ببندید. 10 تا 15 دقیقه زمان دهید تا مرغ بپزد و نرم شود.

نکات و تکنیک های تهیه خورش نخود با مرغ

مرحله هفتم: نخود سبز را اضافه کنید

نخود سبز را از غلاف خارج کرده و در ظرفی آب بریزید. بعد از شستن، نخود سبز را به محتویات خورش اضافه کنید.

مواد را هم بزنید تا مخلوط شوند. دوباره درب قابلمه را ببندید و 10 تا 15 دقیقه دیگر فرصت دهید تا نخود سبز بپزد و خورش شما لعاب دهد.

مرحله هشتم: چیدن چاشنی و سرو غذا

بعد از اینکه محتویات خورش پخته شد، خورش را با کمی نمک مزه دار کنید. سپس حرارت را خاموش کرده و خورش را در ظرف سرو بریزید.

خورش نخود فرنگی با مرغ جذاب شما آماده خوردن است. این خورش را می توانید با پلو یا کته میل کنید.

برای تهیه این خورش می توانید از گوشت مرغ بدون استخوان هم استفاده کنید، فقط باید زمان پخت را کمی افزایش دهید.

امیدواریم آموزش فوق مورد توجه شما علاقمندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی قرار گیرد و مانند روش بسیار ساده و کامل فوق این غذای جذاب را تهیه کرده و در کنار عزیزانتان نوش جان کنید. .

اگر شما هم از ترفندهایی در تهیه این خورش استفاده می کنید که آن را خوشمزه تر می کند، خوشحال می شویم آن نکات و ترفندها را در قسمت نظرات همین مقاله به اشتراک بگذارید. مجله آشپزی Ekala را با ما و سایر دوستان علاقه مند به اشتراک بگذارید.

1716139407 891 2 طرز تهیه آبگوشت بامیه خوشمزه به روش ایلامی و

گردآوری شده از مجله اکالا

طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد.
پست های مرتبط

طرز تهیه «روست تابه ای» + نکات و تکنیک ها

تابه گریل یکی از پرطرفدارترین انواع کباب است که به راحتی و…

۱۴۰۳-۰۹-۰۳

طرز تهیه آش انار شیرازی + نکاتی برای خوش طعم شدن آن

آش انار شیرازی یکی از آش های سنتی و پرطرفدار است که…

۱۴۰۳-۰۹-۰۱

طرز تهیه سوپ چغندر خوشمزه + نکات مهم

سوپ چغندر یکی از خوشمزه ترین و مقوی ترین سوپ هایی است…

۱۴۰۳-۰۸-۳۰

دیدگاهتان را بنویسید