اگر به دنبال تجربه طعم های جدید و هیجان انگیز هستید، حتما خورش زردآلو را با مرغ امتحان کنید. این خورش خوشمزه را می توان به راحتی در منزل با یک تهیه ساده تهیه کرد. دنبال کنید وبلاگ آکالا آماده باش خورش زردآلو با مرغ شناختن
مواد لازم برای تهیه خورش زردآلو با مرغ
برای تهیه خورش زردآلو با مرغ به مواد زیر نیاز دارید:
سینه مرغ متوسط | 1 عدد |
برگ زردآلو | 1 و نیم فنجان |
یک پیاز | 1 عدد |
زعفران دم کرده | 4 قاشق سوپ خوری |
نمک و فلفل | کافی |
کره | کافی |
خلال پسته و بادام | کافی |
زرشک (تشت شده) | کافی |
اب | کافی |
مراحل تهیه خورش زردآلو با مرغ
برای تهیه خورش زردآلو مراحل زیر را انجام دهید:
مرحله اول: آماده کردن برگ های زردآلو
حدود یک ساعت قبل از پخت، برگ های زردآلو را در آب خیس کنید. سپس آب آنها را بردارید و کنار بگذارید. در تابه ای مناسب مقداری کره آب کنید و برگ های زردآلو را چند دقیقه تفت دهید تا نرم و طلایی شوند.
مرحله دوم: پختن مرغ
سینه مرغ را به قطعات مربع برش دهید. پیاز را خلالی کنید و در مقداری کره تفت دهید تا نرم و شفاف شود. تکه های مرغ را به پیاز اضافه کنید و با نمک و فلفل مزه دار کنید. مرغ را سرخ کنید تا کمی سرخ شود.
مرحله سوم: اضافه کردن برگ زردآلو به مرغ
دو لیوان آب جوش به همراه برگ زردآلو تفت داده شده به مرغ اضافه کنید. شعله را کم کنید و اجازه دهید خورش به مدت 40 دقیقه روی حرارت ملایم بپزد.
مرحله چهارم: بقیه مواد را به خورش اضافه کنید
حدود 10 دقیقه قبل از اینکه خورش زردآلو و مرغ با هم ترکیب شوند، زعفران دم کرده، خلال پسته و بادام را به خورش اضافه کنید و به آرامی هم بزنید. اجازه دهید خورش چند دقیقه دیگر بجوشد تا طعم مواد گرفته شود.
مرحله پنجم: سرو خورش زردآلو با مرغ
خورش را در ظرف مورد نظر بریزید و با زرشک تفت داده شده و خلال بادام و پسته تزئین کنید. می توانید خورش برگ زردآلو را با برنج یا نان سرو کنید و از طعم دلچسب و ملایم آن لذت ببرید. نوش جان!
در این بخش از مجله آشپزی اکالا طرز تهیه خورش زردآلو با مرغ را به شما معرفی کردیم. این خورش خوشمزه و متفاوت طعمی منحصر به فرد و دلچسب دارد که می تواند تجربه آشپزی شما را متحول کند.
من سحر هستم و عاشق نوشتن و تولید محتوا هستم. من چندین سال است که این مسیر را با علاقه دنبال می کنم و سعی می کنم مهارت هایم را ارتقا دهم.
گردآوری شده از مجله اکالا