صفحه اصلی > غذای ایرانی : 5 طرز تهیه کوکو بادمجان سرخ شده; خوشمزه و راحت

5 طرز تهیه کوکو بادمجان سرخ شده; خوشمزه و راحت

5 طرز تهیه کوکو بادمجان سرخ شده خوشمزه و راحت

کوکو بادمجان سرخ شده یکی از خوشمزه ترین و متفاوت ترین انواع کوکو است که به راحتی تهیه می شود و طعم لذیذی دارد. روش های مختلفی برای تهیه این کیک وجود دارد. در این مقاله از وبلاگ آکالا با دستور غذا میتونید کوکو بادمجان سرخ شده شناختن

مواد لازم برای تهیه کوکو بادمجان سرخ شده

برای تهیه کوکو بادمجان سرخ شده به مواد زیر نیاز دارید:

بادمجان 4 عدد متوسط
تخم مرغ 3 عدد
پیاز بزرگ 1 عدد
سیر 1 تا 2 قرص
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه کافی
روغن سرخ کردنی کافی

مراحل تهیه کوکو بادمجان سرخ شده

برای تهیه مواد اولیه این کوکو حدود 20 دقیقه زمان لازم است و برای سرخ شدن آن باید حدود نیم ساعت وقت بگذارید. در ادامه این قسمت می توانید با مراحل تهیه کوکو بادمجان سرخ شده آشنا شوید.

مرحله 1: بادمجان ها را بپزید یا کبابی کنید

برای شروع باید بادمجان ها را بشویید و روی شعله گاز کبابی کنید. در ضمن برای تهیه این کوکو می توانید بادمجان ها را بشویید و پوست آن ها را جدا کنید. سپس آنها را در قابلمه آب بریزید و روی حرارت بگذارید تا بادمجان ها بجوشد.

در برخی از دستور پخت ها از بادمجان سرخ شده برای تهیه این کوکو استفاده می شود. به یاد داشته باشید که در این روش کالری کاکائو شما چند برابر می شود و روغن بیشتری جذب می شود.

مرحله 2: مواد کاکائو را با هم ترکیب کنید

در این مرحله باید بادمجان پخته و پوست کنده را در ظرفی بریزید. سپس پیاز را رنده کرده و اضافه کنید. بعد سیر رنده شده را در ظرف بریزید. برای تهیه این کوکو بهتر است از آب پیاز استفاده کنید تا مخلوط کاکائویی شما شل نشود.

مرحله 3: ادویه ها را با هم ترکیب کنید

مقداری زردچوبه، نمک و فلفل سیاه به مواد اضافه کنید. مواد را با همزن دستی یا برقی ترکیب کنید. به یاد داشته باشید که حرارت بادمجان ها در هنگام هم زدن مواد نباید خیلی زیاد باشد پس قبل از مخلوط کردن بادمجان ها صبر کنید تا کاملا خنک شوند.

مرحله 4: تخم مرغ را به مخلوط کاکائو اضافه کنید

تخم مرغ ها را در ظرفی بشکنید و با چنگال یا همزن دستی مخلوط کنید. سپس تخم مرغ ها را به مخلوط کاکائو اضافه کنید و مواد را خوب هم بزنید تا یکدست شوند.

مرحله 5: کاکائو را آماده کنید

در تابه ای نچسب مقداری روغن بریزید و روی حرارت بگذارید. وقتی روغن داغ شد می توانید مایه کوکو را در تابه پهن کنید و با پشت قاشق صاف کنید.

اجازه دهید یک طرف کوکو کاملاً در روغن سرخ شود سپس آن را از وسط نصف کرده و برگردانید تا طرف دیگر کوکو نیز سرخ شود. بعد از آماده شدن کوکو می توانید آن را در ظرف مورد نظر بریزید و با خیار و گوجه شور میل کنید.

طرز تهیه کوکو بادمجان سرخ شده و کدو حلوایی

طرز تهیه کوکو بادمجان و کدو حلوایی

برای تهیه این کوکوی خوشمزه باید از بادمجان سرخ شده به همراه یکی دو عدد کدو خورشتی سرخ شده یا پخته استفاده کنید. برای شروع، بادمجان و کدو حلوایی را پخته یا سرخ کنید. صبر کنید تا مواد کاملا خنک شوند. در مرحله بعد مواد دیگر را اضافه کنید و همه مواد کاکائویی را خوب مخلوط کنید و در روغن تفت دهید تا آماده شود.

طرز تهیه کوکو بادمجان و سیب زمینی

برای تهیه این کوکو باید 1 عدد سیب زمینی پخته و سپس رنده کنید و سپس با بادمجان پخته، سرخ شده یا کبابی و سایر مواد ترکیب کنید. سپس مایه کوکو را در روغن داغ سرخ کنید تا آماده شود. برای تهیه این کوکو بهتر است فقط از یک عدد تخم مرغ استفاده کنید.

طرز تهیه کوکو بادمجان پنیری

برای تهیه این کوکو باید از ترکیب بادمجان سرخ شده یا پخته با سیب زمینی پخته و مقداری پنیر پیتزا، پیاز و ادویه استفاده کنید. در این روش باید پنیر پیتزا را با مخلوط کاکائو ترکیب کرده و سپس در روغن فراوان سرخ کنید.

طرز تهیه کوکو بادمجان و گردو سرخ شده

برای تهیه کوکو بادمجان و گردو باید مقداری گردو را با چرخ گوشت یا مولینکس چرخ کرده و سپس با بادمجان سرخ شده و سایر مواد ترکیب کنید. در آخر می توانید این کوکو را در روغن سرخ کنید یا در فر بپزید تا آماده شود.

طرز تهیه کوکو بادمجان و گردو سرخ شده

نکات و تکنیک های تهیه کوکو بادمجان سرخ شده

در ادامه به چند نکته طلایی برای تهیه کوکو بادمجان سرخ شده اشاره می کنیم. با ما بمان.

  • اگر مخلوط کاکائو شل بود باید مقداری آرد نان یا آرد سفید به آن اضافه کنید.
  • قبل از ترکیب پیاز با مواد کاکائویی باید آب اضافی آن را گرفته و سپس با مواد دیگر مخلوط کنید.
  • افزودن سیر به این کاکائو طعم بهتری می دهد. اگر به سیر دسترسی ندارید می توانید از پودر سیر برای تهیه آن استفاده کنید.
  • برای تهیه این کوکو می توانید آن را به صورت تکه های کوچک درآورید و در روغن سرخ کنید.
  • برای تهیه این غذا باید از بادمجان با تخم مرغ کم استفاده کنید که طعم خوبی دارد.
  • برای تهیه این کوکو می توانید مواد را با همزن دستی بزنید یا در مخلوط کن مخلوط کنید.
  • در صورت تمایل می توانید از مقداری دارچین یا آویشن برای طعم دادن به این کوکو استفاده کنید.
  • برای تهیه کوکو بادمجان با بادمجان خام باید بادمجان را رنده کنید و سپس با مواد دیگر ترکیب کنید. از آنجایی که بادمجان خام آبدار است، بهتر است در مخلوط کاکائو از مقداری آرد استفاده کنید.
  • برای تهیه کوکو بادمجان با قارچ می توانید مقداری قارچ را خرد کرده و در تابه سرخ کنید و سپس با مواد دیگر ترکیب کنید.
  • برای طعم دادن به این کاکائو می توانید از مقداری پاپریکا، پودر دانه گشنیز و سبزی خشک استفاده کنید.
  • برای تهیه کوکو رژیمی بادمجان می توانید مواد کاکائو را در قالب ریخته و در فر قرار دهید تا آماده شود.
  • برای ترد شدن کاکائو می توانید آن را در مقداری آرد سوخاری بغلتانید و سپس در روغن سرخ کنید.

در این مقاله طرز تهیه کوکو بادمجان سرخ شده و طرز تهیه آن ذکر شده است. اگر از خوردن غذاهای مشابه خسته شده اید، بهتر است دست به کار شده و این کوکوی خوشمزه و متفاوت را تهیه کنید.

اگر تجربه درست کردن این غذا را دارید می توانید نظرات و تجربیات خود را در این مقاله به اشتراک بگذارید مجله آشپزی اکالا را با ما و دوستانی که به آشپزی علاقه دارند به اشتراک بگذارید.

1716139407 891 2 طرز تهیه آبگوشت بامیه خوشمزه به روش ایلامی و

گردآوری شده از مجله اکالا

طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد.
پست های مرتبط

طرز تهیه خورش سبزی کرفس + نکات و تکنیک ها

خورش سبزی کرفس یکی از غذاهای بسیار سبک و مقوی است که…

۱۴۰۳-۰۹-۰۴

طرز تهیه سوپ چغندر + نکات و تکنیک ها

سوپ چغندر یکی از خاص ترین و مقوی ترین انواع سوپ است…

۱۴۰۳-۰۹-۰۴

طرز تهیه حجه پلو مجلسی با خورش هویج; گام به گام + نکات

فیله هویج یکی از غذاهای سنتی ایرانی خوش عطر و محبوب است.…

۱۴۰۳-۰۹-۰۴

دیدگاهتان را بنویسید