صفحه اصلی > غذای ایرانی : 3 طرز تهیه برنج مخلوط خوشمزه و خانگی; به صورت رستورانی

3 طرز تهیه برنج مخلوط خوشمزه و خانگی; به صورت رستورانی

3 طرز تهیه برنج مخلوط خوشمزه و خانگی به صورت

قاتی پلو یکی از خوشمزه ترین و پرطرفدارترین غذاهایی است که می توانید بنا به ذائقه خود از آن استفاده کنید و برنج را با سبزیجات، حبوبات، گوشت، مرغ، ادویه جات و … مخلوط کنید. وبلاگ آکالا در ادامه با نحوه تهیه انواع مختلف همراه باشید مخلوط برنج بیایید خوشمزه را معرفی کنیم.

1- سبزی برنج مخلوط

برای تهیه سبزی پلو مخلوط به مواد اولیه زیر نیاز دارید:

برنج 4 فنجان
نمک و روغن به اندازه لازم
زیره یا زیره سیاه 1 قاشق غذاخوری
گشنیز تازه 250 گرم
نعناع تازه خرد شده 3 قاشق غذاخوری
فلفل سبز تند 1 عدد
لوبیا سبز تازه 6 عدد
نخود فرنگی 1 لیوان
آب گوجه 1 لیوان
سس گوجه به مقدار کمی

مراحل تهیه سبزی پلو مخلوط

مراحل تهیه سبزی پلو مخلوط

مراحل تهیه سبزی پلو مخلوط به شرح زیر است:

  1. برای تهیه این غذای کم هزینه ابتدا باید برنج ایرانی کهنه را به مدت 3 ساعت خیس کنید.
  2. یک ظرف جداگانه آماده کنید و نخود، لوبیا و فلفل سبز را بپزید. وقتی پخت همه مواد را در مخلوط کن بریزید. سپس گشنیز و نعناع را که تمیز و شسته و خرد کرده اید با سبزیجات دیگر مخلوط کنید.
  3. از مخلوط همه این مواد یک پوره سبز به دست می آید، آن را کنار بگذارید. گوجه فرنگی ها را به صورت نگینی خرد کرده و در تابه با کمی روغن تفت دهید.
  4. می توانید برنج را برش دهید یا آبکش کنید. برای زیباتر شدن برنج بهتر است آبکش کنید. در مرحله اول بعد از آبکش کردن برنج یک کفگیر برنج سفید بریزید و در لایه دیگر می توانید پوره سبز را با برنج سفید مخلوط کنید.
  5. مرحله بعد برنج را با کفگیر ریخته و موادی را که در تابه گوجه فرنگی سرخ شده بود مخلوط می کنیم تا حالت نارنجی یا قرمزی به خود بگیرد.
  6. در لایه آخر می توانید زیره یا زیره سیاه را روی تمام برنج بریزید.
  7. برنج را بجوشانید و پس از جوشیدن برنج، زیره برنج را به آرامی از سطح لایه ها داخل قالب چرب شده ریخته و به صورت فشرده قرار دهید.
  8. خیلی آرام قالب را داخل ظرف قرار دهید تا برنج قالب زده آبکش شود. به همین ترتیب لایه های رنگی برنج را داخل ظرف ها با قالب ریخته و سرو کنید.

2- مخلوط برنج آجیلی با مرغ

برای تهیه آجیل مخلوط با مرغ به مواد اولیه زیر نیاز دارید:

برنج 3 فنجان
سینه مرغ پخته شده 1 عدد
در حین بدام 150 گرم
در مدت اقامتش 200 گرم
فندق خام خرد شده 100 گرم
زرشک 100 گرم
پیاز بزرگ 1 عدد
نمک به اندازه لازم
با تشکر 1 قاشق غذاخوری
هویج ورقه شده 2 عدد
زعفران آب شده 2 قاشق غذاخوری

مراحل تهیه آجیل مخلوط پلو با مرغ

مراحل تهیه آجیل مخلوط پلو با مرغ

مراحل تهیه قاتی پلو با مرغ یا گوشت به شرح زیر است:

  1. ابتدا برنج را طبق معمول خیس کنید و کنار بگذارید. پیاز را نگینی خرد کرده و در تابه در روغن تفت دهید.
  2. وقتی پیاز طلایی شد هویج را که شسته و ورقه های نازک برش داده اید به تابه اضافه کنید و روی حرارت ملایم تفت دهید تا با روغن خوب سرخ شوند. دقت کنید که هویج های ورقه شده خیلی نازک باشند و به همان اندازه برش داده شوند تا در حین پخت به طور یکنواخت سرخ شوند.
  3. در این مرحله مرغ را با آب و یک عدد پیاز در قابلمه بپزید. نکته مهم این است که برای پخت مرغ مقدار بسیار کمی آب بریزید تا با حرارت ملایم و بخار پخته شود. آب کمتر مرغ را خوشمزه تر می کند.
  4. حالا خلال پسته، بادام و فندق را به هویج و پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید. مرغ پخته شده را به کمک چنگال در ظرفی خرد کرده و به تابه اضافه کرده و همراه با مغزها تفت دهید.
  5. زرشک را جداگانه در ظرفی با روغن داغ کنید و با کمی زعفران به تابه اضافه کنید. در آخر به دلخواه کمی شکر اضافه کنید و بگذارید خنک شوند.
  6. این مواد را لایه به لایه به برنجی که از قبل آبکش کرده اید اضافه کنید و در انتها کمی زعفران و آب روغن روی برنج بریزید و برنج را دم کنید.
  7. غذای شما بعد از 1 ساعت آماده سرو است. نوش جان!

3- مخلوط برنج با قارچ و نخود

برای تهیه ختی پیلو با قارچ و نخود به مواد اولیه زیر نیاز دارید:

برنج 3 فنجان
یک پیاز 2 عدد
قارچ 250 گرم
نخود فرنگی 1 لیوان
فلفل دلمه ای 1 عدد کوچک
هویج به گوهری تبدیل شده است 2 عدد
خلال بادام 2 قاشق غذاخوری
روغن کنجد ترجیح داده می شود به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه نوک یک قاشق چای خوری
زعفران خورشتی به مقدار لازم

مراحل تهیه پلو با قارچ و نخود

مراحل تهیه پلو با قارچ و نخود

مراحل تهیه قاتی پلو با قارچ و نخود به شرح زیر است:

  1. در ابتدا برنج را آماده کرده و با آب ولرم بشویید. بهتر است هر برنجی را دو تا سه ساعت قبل از پخت خیس کنید تا در حین پخت به راحتی دم بکشد.
  2. اگر از نخود فرنگی کنسرو شده استفاده می کنید آن را تهیه کنید. اگر تصمیم به پخت نخود تازه دارید، بهتر است آن را در قابلمه بریزید. سپس نمک را به آن اضافه کنید و روی حرارت قرار دهید. نخودها در چند پف پخته می شوند، آن ها را کنار بگذارید.
  3. در این مرحله فلفل دلمه ای رنگی را ریز خرد کنید. سپس هویج را با پوست گیر جدا کنید و به قطعات کوچک برش دهید و در کمی آب جوش بخارپز کنید.
  4. حالا نوبت قارچ هاست، آنها را بشویید و خلال کنید و در ماهیتابه با روغن کنجد سرخ کنید. سپس فلفل دلمه ای را اضافه کنید و کمی هم بزنید.
  5. همه مواد را کم کم به تابه اضافه کرده و خوب مخلوط کنید و پس از مدتی تفت دادن برنج، برنج را آبکش کنید و این مواد را روی برنج بگذارید و بعد از دم کشیدن روی درب قابلمه قرار دهید تا دم بکشد. غذا. دم کرده و آماده سرو است.
  6. در پایان پیاز را کمی تفت دهید و خلال بادام را به همراه زعفران خشک اضافه کنید. وقتی برنج پخت، آن را در ظرف مورد نظر بریزید و روی آن را با خلال بادام و زعفران تزئین کنید.

در این مقاله از مجله آشپزی اکالا طرز تهیه پلوهای خوشمزه را برای شما توضیح داده ایم. پیشنهاد می کنیم این غذای خوشمزه را طبق دستور بالا تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن نهایت لذت را ببرید.

1716139407 891 2 طرز تهیه آبگوشت بامیه خوشمزه به روش ایلامی و

گردآوری شده از مجله اکالا

طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد.
پست های مرتبط

راز آشپزی باستانی؛ نان و غذای بره به سبک اشکانی

نان و غذای بره یکی از غذاهای تاریخی و باستانی ایرانی است…

۱۴۰۳-۰۹-۰۵

طرز تهیه خورش سبزی کرفس + نکات و تکنیک ها

خورش سبزی کرفس یکی از غذاهای بسیار سبک و مقوی است که…

۱۴۰۳-۰۹-۰۴

طرز تهیه سوپ چغندر + نکات و تکنیک ها

سوپ چغندر یکی از خاص ترین و مقوی ترین انواع سوپ است…

۱۴۰۳-۰۹-۰۴

دیدگاهتان را بنویسید