صفحه اصلی > غذای ایرانی : طرز تهیه تکین کورمه سبزی; با شکوه و دلچسب

طرز تهیه تکین کورمه سبزی; با شکوه و دلچسب

طرز تهیه تکین کورمه سبزی با شکوه و دلچسب

شاید تا به حال این مدل ته چین را امتحان نکرده باشید، اما مطمئن باشید که مجذوب طعم بی نظیر و دلچسب آن خواهید شد. سوپ سبزیجات تکین یک غذای خوشمزه و جشن است که می تواند گزینه ایده آلی برای سرو در مهمانی ها باشد. برای یادگیری طرز تهیه ته سبزیجات چلیپایی ادامه دادن با وبلاگ آکالا با

مواد لازم برای تهیه سوپ سبزیجات

مواد اولیه مورد نیاز برای تهیه این غذای خوشمزه به شرح زیر است:

برنج 2.5 فنجان
خورش قورمه سبزی کافی
تخم مرغ 1 عدد
ماست صاف شده 4 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده 4 قاشق غذاخوری
روغن مایع کافی
اب کافی
نمک کافی

مراحل تهیه تکین قورمه سبزی

برای تهیه تکین قورمه سبزی مراحل زیر را انجام دهید:

مرحله اول: آماده کردن برنج

برنج را به مدت 30 دقیقه در آب خیس کنید. سپس در قابلمه ای آب و نمک بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. برنج را آبکش کرده و 7 دقیقه بجوشانید. برنج را تست کنید، اگر لبه های آن نرم بود و هسته آن کمی سفت بود، وقت آبکش کردن است.

مرحله دوم: آماده سازی مواد پایه

زعفران را با ماست مخلوط کنید و بگذارید رنگ شود. تخم مرغ را در ظرفی زده و مخلوط زعفران و ماست را به آن اضافه کنید. برنج آبکش شده را به این مخلوط اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا یکدست شود.

مرحله سوم: تهیه سوپ سبزیجات

از سوپ سبزیجات غلیظ آماده استفاده کنید. اگر آب سبزیجات شما شل است، آن را روی حرارت ملایم بپزید تا غلیظ شود.

نکته: کورماه سبزی را می توانید از قبل جداگانه بپزید و در ته چین استفاده کنید. اگر زمان کافی برای پخت قورمه سبزی ندارید، می توانید از قورمه سبزی آماده استفاده کنید. کافی است آب سبزیجات را داغ کرده و در ته چین استفاده کنید.

مرحله چهارم: پختن چانه

یک قالب نچسب را چرب کرده و نیمی از خمیر را داخل آن بریزید. با پشت قاشق آن را صاف کنید. سپس سبزی کورمه را روی سس تاچین بمالید و بقیه سس تاچین را روی آن بریزید. دوباره آن را با قاشق صاف کرده و کمی فشار دهید.

درب قابلمه را گذاشته و شعله پخش کن را روی حرارت ملایم قرار دهید. بگذارید 45 دقیقه بپزد. سپس آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید 10 دقیقه دم بکشد.

نکات و تکنیک های تهیه تکین قورمه سبزی

مرحله پنجم : سرو تکین کورماه سبزی

پس از پخت به آرامی ته آن را از قابلمه جدا کرده و در ظرف مورد نظر خود قرار دهید. این غذای خوشمزه را می توانید با سالاد شیرازی، سبزیجات تازه و ترشی میل کنید. نوش جان!

در این بخش از مجله آشپزی اکالا طرز تهیه تکین کرم سبزی را به شما آموزش دادیم. با استفاده از این طرز تهیه ساده می توانید این غذای خوشمزه را به راحتی در منزل خود تهیه کنید و از طعم و عطر بی نظیر آن لذت ببرید.

1716139407 891 2 طرز تهیه آبگوشت بامیه خوشمزه به روش ایلامی و

گردآوری شده از مجله اکالا

طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد.
پست های مرتبط

طرز تهیه آش انار شیرازی + نکاتی برای خوش طعم شدن آن

آش انار شیرازی یکی از آش های سنتی و پرطرفدار است که…

۱۴۰۳-۰۹-۰۱

طرز تهیه سوپ چغندر خوشمزه + نکات مهم

سوپ چغندر یکی از خوشمزه ترین و مقوی ترین سوپ هایی است…

۱۴۰۳-۰۸-۳۰

طرز تهیه خورش بره; غذاهای محبوب دوران صفویه

بره متنجان یک غذای اصیل از آشپزی دوران صفویه است که به…

۱۴۰۳-۰۸-۳۰

دیدگاهتان را بنویسید