کوکو دو رنگ یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه ایرانی است که از ترکیب کوکو سیب زمینی و کوکو گیاهی تهیه می شود. این غذا به دلیل ظاهر زیبا و طعم دلپذیری که دارد، انتخابی عالی برای مهمانی ها و مجالس می باشد. در این مقاله از وبلاگ اکالاروش تهیه کاکائو دو رنگ ما به شما آموزش خواهیم داد.
مواد لازم برای تهیه کوکو سیب زمینی
مواد لازم برای تهیه کوکو سیب زمینی به شرح زیر است:
سیب زمینی | 4 عدد متوسط |
تخم مرغ | 3 عدد |
یک پیاز | 1 عدد متوسط |
آرد سفید | 2 قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه | کافی |
روغن سرخ کردنی | کافی |
مواد لازم برای تهیه کوکو گیاهی
مواد لازم برای تهیه کاکائو گیاهی به شرح زیر است:
سبزیجات کوکو (سیلانترو، جعفری، ترخون، شوید، تره فرنگی و مرزه) | 300 گرم |
سیر | 1 قرص |
گردو خرد شده | 2 قاشق غذاخوری |
زرشک | 2 قاشق غذاخوری |
تخم مرغ | 2 عدد |
آرد سفید | 1 قاشق غذاخوری |
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه | کافی |
روغن سرخ کردنی | کافی |
مراحل تهیه کوکو دو رنگ
- مدت زمان تهیه مواد اولیه و تهیه نهایی این کوکو 30-20 دقیقه می باشد.
- میزان مطالب اعلام شده در این آموزش برای 4-5 نفر مناسب می باشد.
- درجه سختی تهیه این کوکو در رده متوسط قرار دارد.
مرحله اول: تهیه سیب زمینی و پیاز
سیب زمینی ها را پوست بگیرید و به صورت مکعبی خرد کنید. سیب زمینی های خرد شده را در آب جوش بریزید و به مدت 15 تا 20 دقیقه تفت دهید تا نرم شوند. بعد از پخت، سیب زمینی ها را آبکش کنید و بگذارید خنک شوند.
سپس سیب زمینی های پخته شده را در یک کاسه بزرگ له کنید. این کار کوکوی سیب زمینی شما را نرم و لذیذ می کند.
پیاز را بشویید و پوست بگیرید. با کمک رنده ریز یا همزن پیاز را پوره کنید. پوره پیاز را در یک صافی بریزید و آب اضافی آن را خوب خالی کنید.
مرحله دوم: تهیه رب کاکائو سیب زمینی
تخم مرغ، پیاز رنده شده، آرد، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به پوره سیب زمینی اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
مرحله سوم: تهیه خمیر کاکائو گیاهی
سبزی کوکو را تمیز کرده و بشویید. سپس آن را ریز خرد کنید. این کار طعم کوکو سبزی شما را بهتر می کند.
سیر را رنده کنید. گردوها را ریز خرد کنید. زرشک را به مدت 15 دقیقه در آب خیس کنید تا نرم شود.
در ظرفی سبزی کوکو، سیر رنده شده، گردو، زرشک، تخم مرغ، آرد، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را با هم مخلوط کنید.
مرحله 4: پخت کاکائو دو رنگ
یک تابه را روی حرارت متوسط گرم کنید. مقداری روغن سرخ کردنی در تابه بریزید. سپس مخلوط کوکو سیب زمینی را در تابه بریزید و به طور یکنواخت پخش کنید.
مخلوط کاکائو سبزیجات را روی مخلوط کاکائوی سیب زمینی بریزید. تابه را به آرامی بچرخانید تا مخلوط کاکائو به طور یکنواخت پخش شود.
درب تابه را گذاشته و به مدت 15 تا 20 دقیقه بپزید تا کوکو شکل خودش را بگیرد و زیر آن طلایی شود. سپس کوکو را برگردانید و 10 تا 15 دقیقه دیگر بپزید تا طرف دیگر آن طلایی شود.
کوکوهای دو رنگ را از تابه خارج کرده و در ظرف مناسبی قرار دهید. می توانید کاکائو را با گوجه فرنگی، ترشی، زیتون، ماست یا سس های مختلف متنوع کنید.
توجه: مقدار روغن سرخ کردنی را کم کنید. می توانید کاکائو دو رنگ کم چرب و رژیمی درست کنید. برای این منظور از یک تابه رژیمی استفاده کنید یا کف تابه را با یک لایه نازک روغن چرب کنید.
از قالب های کاکائویی برای شکل های زیبا استفاده کنید. اگر می خواهید پیله دو رنگ شما رسمی تر به نظر برسد، می توانید از این قالب های خاص استفاده کنید.
با دستور پخت در این مقاله مجله آشپزی اکالا را در اختیار شما عزیزان قرار داده ایم، می توانید به راحتی یک کیک دو رنگ خوشمزه و حرفه ای را در منزل تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن در کنار عزیزانتان لذت ببرید.
اسم من سمانه است، از بچگی عاشق آموزش آشپزی در تلویزیون بودم.
هر روز پیش بند آشپزخانه مادرم را می بستم و ساعت ها جلوی دوربین خیالی ام آشپزی آموزش می دادم!
بزرگتر که شدم به صورت تخصصی تری به دنبال رویاهایم رفتم و هر روز بیشتر برای آنها تلاش کردم تا اینکه متوجه شدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی و شیرین کردن کام مردم دارم.
اکنون بسیار خوشحالم که این فرصت را دارم تا با ترکیب آشپزی، نوشتن و عکاسی که اکنون بخش بزرگی از دنیای من شده اند، این حس خوب را با شما به اشتراک بگذارم.
گردآوری شده از مجله اکالا