صفحه اصلی > غذای ایرانی : طرز تهیه مرغ کبابی سبز در منزل; با چاشنی سبزیجات

طرز تهیه مرغ کبابی سبز در منزل; با چاشنی سبزیجات

طرز تهیه مرغ کبابی سبز در منزل با چاشنی سبزیجات

مرغ گریل سبز یکی از خوشمزه ترین انواع مرغ کبابی رستورانی است که با سبزیجات معطر و تازه و چاشنی های مختلف تهیه می شود. در این مقاله از وبلاگ برترین فابا دستور غذا میتونید مرغ کبابی سبز و با تمام تکنیک های تهیه این غذای خوشمزه آشنا شوید.

مواد لازم برای تهیه مرغ کبابی سبز

مواد لازم برای تهیه این غذای خوشمزه و متفاوت به شرح زیر است:

مرغ برای مرغ کباب 1 کیلوگرم
سبزیجات معطر (جعفری، گشنیز، ریحان و پیازچه) هر کدام 100 گرم
گردو 1/4 لیوان فرانسوی دسته دار
سیر 4 عشق
ماست 1 لیوان فرانسوی دسته دار
روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری
آویشن 1 قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه کافی

مراحل تهیه مرغ باربیکیو سبز خانگی

برای تهیه این مرغ کبابی حدود 15 دقیقه زمان لازم است و پخت آن نیز حدود 40 دقیقه زمان می برد. در ادامه این قسمت می توانید به طور کامل با مراحل تهیه مرغ گریل سبز آشنا شوید.

مرحله 1: گردو را آسیاب کنید

برای شروع باید گردو را بشکنید و مغز آن را بردارید. سپس آجیل ها را در غذاساز یا آسیاب بریزید و خوب هم بزنید تا کاملا له شوند. اگر به غذاساز دسترسی ندارید، می توانید گردوها را با چرخ گوشت خرد کنید.

مرحله 2: سیر را رنده کنید

سیر را پوست بگیرید و به گردو اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. اگر به غذاساز دسترسی ندارید، می توانید سیر را رنده کرده و در ظرفی بریزید. سپس سیر رنده شده را با گردوی آسیاب شده ترکیب کنید.

مرحله 3: مواد سس را با هم ترکیب کنید

برای تهیه سس مرغ کبابی سبز باید مقداری روغن زیتون را در مخلوط کن بریزید. سپس ماست را اضافه کنید. دستگاه را روشن کنید تا ماست و روغن خوب با هم ترکیب شوند سپس مقداری نمک و فلفل سیاه و آویشن به مواد اضافه کنید و یک دقیقه دیگر همزن را روشن کنید.

مرحله 4: سبزیجات را به سس اضافه کنید

گیاهان را تمیز کرده و خوب بشویید. سپس سبزی ها را خرد کرده و به سایر مواد داخل مخلوط کن اضافه کنید. دستگاه را روشن کنید تا سبزیجات با مواد دیگر مخلوط شده و سس یکدستی ایجاد شود.

مرغ کبابی دست پز با سس سبزیجات

مرحله 5: مرغ را مزه دار کنید

مرغ های خرد شده و آماده را در ظرفی بریزید و سپس سس سبزیجات را به آن اضافه کنید. مواد را با قاشق هم بزنید و سپس دستکش بپوشید و مرغ ها را خوب بچرخانید تا مرغ ها خوش طعم شوند.

مرحله 6: به جوجه ها استراحت دهید

روی ظرف مرغ را با سلفون بپوشانید و حدود 12 ساعت یا یک شب در یخچال قرار دهید. هر چه مرغ شما ساعت های بیشتری در یخچال بماند، طعم سس بیشتر می شود و مرغ شما خوشمزه تر می شود.

مرحله هفتم: مرغ کباب را آماده کنید

بعد از حداقل 12 ساعت می توانید جوجه ها را از یخچال خارج کنید. حالا آنها را به سیخ بکشید و روی زغال آماده کنید. یادتان باشد برای پخت این جوجه ها باید سیخ ها را با فاصله روی حرارت قرار دهید تا مغز آرام آرام پخته شود و سس روی مرغ ها نسوزد. ب

بعد از آماده شدن مرغ کبابی می توانید آن را با برنج زعفرانی و سالاد و ترشی میل کنید و از طعم آن لذت ببرید.

نکات و تکنیک های تهیه مرغ کبابی سبز

نکات و تکنیک های تهیه مرغ کبابی سبز

در ادامه به نکات طلایی برای تهیه این کباب خوشمزه اشاره می کنیم. با ما بمان.

  • برای تهیه این غذا می توانید مرغ ها را روی سیخ چوبی بگذارید و در مقداری روغن سرخ کنید.
  • اگر در موقع سیخ زدن جوجه ها احساس کردید سس سبزیجات شما خیلی غلیظ است، می توانید مقداری ماست به آن اضافه کنید.
  • برای تهیه این غذا می توانید به سلیقه خود از سیر یا پودر سیر استفاده کنید. اگر بوی سیر را دوست ندارید، می توانید آن را حذف کنید.
  • برای طعم دادن به این مرغ کبابی باید از ماست پرچرب استفاده کنید.
  • اگر برای طعم دادن به این غذا به روغن زیتون دسترسی ندارید، می توانید از هر نوع روغن گیاهی که دوست دارید استفاده کنید.
  • برای لذیذتر شدن این مرغ کبابی خوش طعم، می توانید مقداری آبلیموی تازه به مرغ ها اضافه کنید.
  • اگر زمان کافی برای تهیه سس سبزیجات ندارید می توانید از سس سبزیجات آماده برای مرغ کبابی استفاده کنید که در برخی از فروشگاه های زنجیره ای به فروش می رسد.
  • در صورت تمایل می توانید از ترکیب جعفری، ریحان و نعناع به جای جعفری، گشنیز، ریحان و پیازچه برای طعم دادن به مرغ کبابی با طعم سبزیجات استفاده کنید.
  • در نظر داشته باشید که این غذا باید با حرارت کم پخته شود، در غیر این صورت سس روی مرغ کبابی می سوزد و رنگ مرغ کبابی شما سیاه و تیره می شود.
  • برای تهیه این غذا می توانید از سینه مرغ یا هر قسمتی از مرغ که دوست دارید به سلیقه خود استفاده کنید.
  • اگر می خواهید طعم مرغ کباب سبز شما لذیذتر شود، می توانید مقداری سس فلفل سبز به مرغ ها اضافه کنید.
  • اگر به طعم های تند علاقه دارید، می توانید از مقداری فلفل قرمز برای طعم دادن به این مرغ کبابی استفاده کنید.
  • در برخی از دستور پخت ها از مقداری زعفران دم کرده نیز برای تهیه این مرغ کبابی استفاده می شود. یادتان باشد استفاده زیاد زعفران باعث می شود رنگ مرغ از سبز به زرد تغییر کند.
  • در صورت تمایل می توانید این غذا را بدون آویشن و با چاشنی مورد علاقه خود تهیه کنید.

در این مقاله از مجله آشپزی برترین فا به بهترین طرز تهیه مرغ گریل گریل و نکات مهم در تهیه این غذا اشاره کرد. طعم این مرغ کبابی فوق العاده لذیذ است و می توانید آن را در کنار مرغ کبابی زعفرانی و مرغ کبابی قرمز تهیه کنید و تنوع بی نظیری را به میز ناهارخوری بیافزایید.

اگر تجربه درست کردن این مرغ کبابی را دارید می توانید نظرات و تجربیات خود را با ما و دوستانی که به آشپزی علاقه دارند در میان بگذارید.

گردآوری شده از مجله اکالا

طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد.
پست های مرتبط

طرز تهیه آش انار شیرازی + نکاتی برای خوش طعم شدن آن

آش انار شیرازی یکی از آش های سنتی و پرطرفدار است که…

۱۴۰۳-۰۹-۰۱

طرز تهیه سوپ چغندر خوشمزه + نکات مهم

سوپ چغندر یکی از خوشمزه ترین و مقوی ترین سوپ هایی است…

۱۴۰۳-۰۸-۳۰

طرز تهیه خورش بره; غذاهای محبوب دوران صفویه

بره متنجان یک غذای اصیل از آشپزی دوران صفویه است که به…

۱۴۰۳-۰۸-۳۰

دیدگاهتان را بنویسید