صفحه اصلی > غذای ایرانی : بلن تاوا ترکی; غذای خوشمزه با گوشت گوسفند

بلن تاوا ترکی; غذای خوشمزه با گوشت گوسفند

بلن تاوا ترکی غذای خوشمزه با گوشت گوسفند

اگر به دنبال غذاهای خوشمزه و اصیل ترکی هستید بلن تاوا را امتحان کنید. این غذای سنتی و خوشمزه را می توان به راحتی در فر تهیه کرد و طعم فوق العاده ای دارد که شما را مجذوب خود می کند. در ادامه با وبلاگ اکالا دستور غذا را دنبال کنید بلن تاوا ترکی شناختن

مواد لازم برای تهیه بلن تاوا ترکی

برای تهیه بلن تاوا ترکی به مواد زیر نیاز دارید:

گوشت بره و گوسفند 600 گرم
گوجه فرنگی 4 عدد
یک پیاز 2 عدد
سیر 4 عشق
فلفل سبز 4 عدد
فلفل قرمز 1 عدد
کره 100 گرم
فلفل قرمز کافی
نمک و فلفل سیاه کافی
آویشن کافی
پیازچه خرد شده (اختیاری) کافی

مراحل تهیه بلن تاوا ترکی

مراحل تهیه بلن تاوا ترکی به شرح زیر است:

مرحله اول: آماده سازی مواد

گوشت گوسفند را به قطعات کوچک برش دهید و در یک کاسه بزرگ قرار دهید. پیاز را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید سپس به گوشت اضافه کنید. فلفل سبز، فلفل قرمز، سیر و گوجه فرنگی را خرد کرده و به مواد داخل کاسه اضافه کنید.

مراحل تهیه بلن تاوا ترکی

مرحله دوم: چاشنی مواد

نمک، فلفل سیاه، آویشن و پاپریکا را به دلخواه اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید تا کاملا مخلوط شوند.

مرحله سوم: پخت در فر

فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. در همین حین کره را آب کنید. سینی فر را با دو لایه کاغذ روغنی بپوشانید. مخلوط گوشت و سبزیجات را به طور یکنواخت روی سینی فر بمالید و کره آب شده را روی آن بریزید.

در صورت تمایل می توانید مقداری رازیانه خرد شده نیز به مواد اضافه کنید. سینی را به مدت 1 تا 1.15 ساعت در فر قرار دهید تا غذا کاملا بپزد. بعد از پخت، یک تکه گوشت را تست کنید تا مطمئن شوید که کاملا پخته شده است. سپس کاغذ روغنی را از سینی جدا کنید.

مرحله چهارم: پخت و سرو نهایی بلن تاوا ترکی

فر گریل را روشن کنید تا غذا خوب رنگ شود و کمی برشته شود. بعد از 10 تا 15 دقیقه سینی را از فر خارج کنید. بلن تاوا را از فر خارج کرده و در ظرف مورد علاقه خود با برنج یا نان سرو کنید. نوش جان!

نکات و تکنیک های تهیه بلن تاوا ترکی

در این بخش از مجله آشپزی اکالا طرز تهیه بلن تاوا ترکی را به شما آموزش دادیم. پیشنهاد می کنیم این غذای خوشمزه را برای خود و عزیزانتان تهیه کنید و از طعم لذیذ آن لذت ببرید.

1716139407 891 2 طرز تهیه آبگوشت بامیه خوشمزه به روش ایلامی و

گردآوری شده از مجله اکالا

طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد.
پست های مرتبط

طرز تهیه آش انار شیرازی + نکاتی برای خوش طعم شدن آن

آش انار شیرازی یکی از آش های سنتی و پرطرفدار است که…

۱۴۰۳-۰۹-۰۱

طرز تهیه سوپ چغندر خوشمزه + نکات مهم

سوپ چغندر یکی از خوشمزه ترین و مقوی ترین سوپ هایی است…

۱۴۰۳-۰۸-۳۰

طرز تهیه خورش بره; غذاهای محبوب دوران صفویه

بره متنجان یک غذای اصیل از آشپزی دوران صفویه است که به…

۱۴۰۳-۰۸-۳۰

دیدگاهتان را بنویسید