اگر به دنبال غذاهای خوشمزه و اصیل ترکی هستید بلن تاوا را امتحان کنید. این غذای سنتی و خوشمزه را می توان به راحتی در فر تهیه کرد و طعم فوق العاده ای دارد که شما را مجذوب خود می کند. در ادامه با وبلاگ اکالا دستور غذا را دنبال کنید بلن تاوا ترکی شناختن
مواد لازم برای تهیه بلن تاوا ترکی
برای تهیه بلن تاوا ترکی به مواد زیر نیاز دارید:
گوشت بره و گوسفند | 600 گرم |
گوجه فرنگی | 4 عدد |
یک پیاز | 2 عدد |
سیر | 4 عشق |
فلفل سبز | 4 عدد |
فلفل قرمز | 1 عدد |
کره | 100 گرم |
فلفل قرمز | کافی |
نمک و فلفل سیاه | کافی |
آویشن | کافی |
پیازچه خرد شده (اختیاری) | کافی |
مراحل تهیه بلن تاوا ترکی
مراحل تهیه بلن تاوا ترکی به شرح زیر است:
مرحله اول: آماده سازی مواد
گوشت گوسفند را به قطعات کوچک برش دهید و در یک کاسه بزرگ قرار دهید. پیاز را پوست بگیرید و نگینی خرد کنید سپس به گوشت اضافه کنید. فلفل سبز، فلفل قرمز، سیر و گوجه فرنگی را خرد کرده و به مواد داخل کاسه اضافه کنید.
مرحله دوم: چاشنی مواد
نمک، فلفل سیاه، آویشن و پاپریکا را به دلخواه اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید تا کاملا مخلوط شوند.
مرحله سوم: پخت در فر
فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود. در همین حین کره را آب کنید. سینی فر را با دو لایه کاغذ روغنی بپوشانید. مخلوط گوشت و سبزیجات را به طور یکنواخت روی سینی فر بمالید و کره آب شده را روی آن بریزید.
در صورت تمایل می توانید مقداری رازیانه خرد شده نیز به مواد اضافه کنید. سینی را به مدت 1 تا 1.15 ساعت در فر قرار دهید تا غذا کاملا بپزد. بعد از پخت، یک تکه گوشت را تست کنید تا مطمئن شوید که کاملا پخته شده است. سپس کاغذ روغنی را از سینی جدا کنید.
مرحله چهارم: پخت و سرو نهایی بلن تاوا ترکی
فر گریل را روشن کنید تا غذا خوب رنگ شود و کمی برشته شود. بعد از 10 تا 15 دقیقه سینی را از فر خارج کنید. بلن تاوا را از فر خارج کرده و در ظرف مورد علاقه خود با برنج یا نان سرو کنید. نوش جان!
در این بخش از مجله آشپزی اکالا طرز تهیه بلن تاوا ترکی را به شما آموزش دادیم. پیشنهاد می کنیم این غذای خوشمزه را برای خود و عزیزانتان تهیه کنید و از طعم لذیذ آن لذت ببرید.
من سحر هستم و عاشق نوشتن و تولید محتوا هستم. من چندین سال است که این مسیر را با علاقه دنبال می کنم و سعی می کنم مهارت هایم را ارتقا دهم.
گردآوری شده از مجله اکالا