صفحه اصلی > غذای ایرانی : 2 طرز تهیه کتلت بادمجان خوشمزه; با گوشت و بدون گوشت

2 طرز تهیه کتلت بادمجان خوشمزه; با گوشت و بدون گوشت

2 طرز تهیه کتلت بادمجان خوشمزه با گوشت و بدون

کتلت بادمجان یکی از غذاهای پرطرفدار ایرانی است که به دلیل تهیه آسان و طعم فوق العاده آن در بسیاری از خانواده ها طبخ می شود. در این مقاله از وبلاگ اکالا دو روش برای آماده سازی کتلت بادمجان ما به شما آموزش خواهیم داد.

مواد لازم برای تهیه کتلت بادمجان بدون گوشت

مواد لازم برای تهیه کتلت بادمجان بدون گوشت به شرح زیر است:

بادمجان 2 عدد
سیب زمینی 2 عدد
یک پیاز 1 عدد
سیر 2 قرص
جعفری خرد شده 1/2 فنجان
نمک و فلفل و زردچوبه کافی
روغن کافی

مراحل تهیه کتلت بادمجان بدون گوشت

  • مدت زمان تهیه مواد اولیه و تهیه نهایی این کتلت 30-40 دقیقه می باشد.
  • میزان مطالب اعلام شده در این آموزش برای 3-4 نفر مناسب می باشد.
  • درجه سختی تهیه این کتلت در رده متوسط ​​قرار دارد.

مرحله اول: تهیه بادمجان

بادمجان ها را پوست بگیرید و به قطعات کوچک برش دهید. سپس آنها را به مدت 30 دقیقه در آب و نمک خیس کنید تا تلخی آنها گرفته شود.

بادمجان ها را از آب و نمک خارج کرده و با دستمال آشپزخانه خشک کنید. سپس در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی و برشته شود.

مرحله دوم: تهیه پیاز، سیر و سیب زمینی

پیاز را نگینی خرد کرده و در روغن تفت دهید تا نرم و شفاف شود. سیر را رنده کنید و به پیاز داغ اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا عطر سیر آزاد شود.

در این مرحله سیب زمینی ها را پوست بگیرید و به قطعات کوچک برش دهید.

مرحله 3: همه مواد را با هم ترکیب کنید

سیب زمینی خام، بادمجان سرخ شده، پیاز داغ، سیر، جعفری، نمک، فلفل و زردچوبه را در یک کاسه بزرگ با هم مخلوط کنید تا مخلوط یکدست شود.

مرحله چهارم: کتلت ها را سرخ کنید

از مخلوط یک کتلت به اندازه گردو بردارید و با دست شکل دهید.

در تابه ای مناسب کمی روغن بریزید و تابه را گرم کنید تا روغن داغ شود.

سپس کتلت ها را در روغن داغ بریزید و زمان دهید تا طلایی شوند و هر طرف آن ها برشته شود.

مرحله پنجم: تزیین و سرو کتلت

بعد از سرخ شدن، آنها را روی حوله جاذب روغن قرار دهید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.

سپس کتلت ها را در ظرف سرو بریزید و با نان، ماست یا ترشی سرو کنید.

مواد لازم برای تهیه کتلت بادمجان با گوشت

مواد لازم برای تهیه کتلت بادمجان با گوشت به شرح زیر است:

بادمجان بزرگ 2 عدد
گوشت چرخ کرده 200 گرم
سیب زمینی متوسط 1 عدد
پیاز متوسط 1 عدد
سیر 1 قرص
تخم مرغ 1 عدد
جعفری خرد شده 1/2 فنجان
نمک و فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
روغن به مقدار لازم

مراحل تهیه کتلت بادمجان با گوشت

مراحل تهیه کتلت بادمجان با گوشت به شرح زیر است:

مرحله اول: تهیه بادمجان

بادمجان ها را مانند روش قبل بشویید و نگینی برش دهید، در صورت تلخ بودن، تلخی آنها را حتما با آب و نمک از بین ببرید. بادمجان برای کتلت مناسب است.

مرحله دوم: تهیه سیب زمینی

سیب زمینی را رنده کنید و آب اضافی آن را بگیرید. برای این کار می توانید از یک صافی کوچک استفاده کنید.

مرحله سوم: همه مواد کتلت را با هم مخلوط کنید

گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده، سیر رنده شده، نمک، فلفل و زردچوبه مخلوط کرده و خوب ورز دهید.

بادمجان ها را از آب و نمک خارج کرده و با دستمال آشپزخانه خوب خشک کنید.

سپس بادمجان های خرد شده، گوشت چرخ کرده آماده، سیب زمینی رنده شده، تخم مرغ، جعفری، نمک، فلفل و زردچوبه را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید.

نکات و تکنیک های تهیه کتلت بادمجان

مرحله چهارم: کتلت را سرخ کرده و سرو کنید

مخلوط کتلت را به اندازه دلخواه بردارید و با دست شکل دهید. برای یکسان کردن اندازه های کتلت می توانید از قالب های مخصوص کتلت استفاده کنید.

روغن را در تابه داغ کنید و کتلت ها را داخل روغن بریزید و به طور یکنواخت سرخ کنید.

پس از سرخ شدن، روغن اضافی آن را گرفته و در ظرف سرو بریزید.

نکات و تکنیک های تهیه کتلت بادمجان

در اینجا به چند نکته ساده اشاره می کنیم که می تواند طعم این غذای محبوب را در تهیه کتلت بادمجان با گوشت و بدون گوشت به میزان قابل توجهی بهبود بخشد:

  1. می توانید از ادویه های دیگر مانند پودر زیره، پودر گشنیز یا پودر زنجبیل نیز در این غذا استفاده کنید. برای طعم دادن بیشتر به کتلت می توانید از زعفران دم کرده هم استفاده کنید.
  2. برای داشتن کتلت رژیمی به جای سرخ کردن کتلت ها را در فر بپزید. برای این کار کتلت ها را در سینی فر بچینید و مقداری روغن روی آنها بپاشید. سپس به مدت 20 تا 25 دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه سانتیگراد بپزید.
  3. با کمک رنده یا خردکن می توانید بادمجان ها را پوره و له کنید.
  4. می توانید به جای بخشی از سیب زمینی در کتلت از نان تست یا نان باگت آسیاب شده استفاده کنید.
  5. برای متفاوت کردن طعم کتلت می توانید از پنیر رنده شده یا سبزیجات دیگری مانند پیازچه و فلفل دلمه ای استفاده کنید.

با رعایت نکات ذکر شده در این مقاله مجله آشپزی می توانید کتلت بادمجان خوشمزه و ترد تهیه کنید و از طعم فوق العاده آن لذت ببرید. این غذا را می توانید به عنوان ناهار، شام یا حتی میان وعده سرو کنید.

1716139407 891 2 طرز تهیه آبگوشت بامیه خوشمزه به روش ایلامی و

گردآوری شده از مجله اکالا

طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد.
پست های مرتبط

طرز تهیه آش انار شیرازی + نکاتی برای خوش طعم شدن آن

آش انار شیرازی یکی از آش های سنتی و پرطرفدار است که…

۱۴۰۳-۰۹-۰۱

طرز تهیه سوپ چغندر خوشمزه + نکات مهم

سوپ چغندر یکی از خوشمزه ترین و مقوی ترین سوپ هایی است…

۱۴۰۳-۰۸-۳۰

طرز تهیه خورش بره; غذاهای محبوب دوران صفویه

بره متنجان یک غذای اصیل از آشپزی دوران صفویه است که به…

۱۴۰۳-۰۸-۳۰

دیدگاهتان را بنویسید