صفحه اصلی > غذای ایرانی : طرز تهیه آش بی بی سه شنبه اراک; یک پیشنهاد برای 100 نفر

طرز تهیه آش بی بی سه شنبه اراک; یک پیشنهاد برای 100 نفر

طرز تهیه آش بی بی سه شنبه اراک یک پیشنهاد

یکی از آش و نذری های محلی محبوب در شهرهای اراک و نیشابور آش بی بی تشییع است که از دیرباز در مراسم و مناسبت های مختلف طبخ می شده است. در ادامه با وبلاگ اکالا دستور غذا را دنبال کنید آش بی بی سه شنبه اراک نذری را بشناسید.

مواد لازم برای تهیه آش بی بی سه شنبه اراک

برای تهیه آش بی بی سه شنبه اراک برای نذری به مواد اولیه زیر نیاز دارید:

خاکستر سبزیجات 14 کیلوگرم
پیاز کوچک شماره 14
گوشت چرخ کرده 4 کیلوگرم
سوپ ماکارونی 2.8 کیلوگرم
نخود 7 فنجان
عدس 14 فنجان
لوبیا چشم بلبلی 7 فنجان
پیاز داغ 56 قاشق غذاخوری
سیر داغ 14 قاشق سوپ خوری
نعنا داغ کافی
نمک و فلفل کافی
کشک کافی
اب کافی

مراحل تهیه آش بی بی سه شنبه اراک

مراحل تهیه آش بی بی سه شنبه اراک برای نذری به شرح زیر است:

مرحله اول: خیساندن لوبیا

حبوبات (نخود، عدس و لوبیا) را از چند ساعت قبل جداگانه خیس کنید. آب آنها را چند بار عوض کنید تا تورم لوبیاها برطرف شود.

مرحله دوم: پختن حبوبات

نخود و لوبیا را با مقداری آب و نمک در قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید. حدود یک ساعت طول می کشد تا لوبیاها نیم پز شوند. سپس عدس را اضافه کنید و صبر کنید تا همه حبوبات با هم بپزند.

مرحله سوم: تهیه کوفته قلقلی

پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید. گوشت چرخ کرده، نمک، فلفل و پیاز رنده شده را با هم مخلوط کرده و خوب ورز دهید. به اندازه یک گردو از مواد بردارید و به شکل گلوله های کوچک در آورید.

مرحله 4: سبزیجات را اضافه کنید

بعد از پخت کامل لوبیا سبزی های خرد شده را اضافه کنید و بگذارید سبزی ها هم بپزند.

مرحله پنجم: ادویه و پیاز داغ

بعد از نیم ساعت پیاز داغ، نمک و فلفل را به سوپ اضافه کنید و صبر کنید تا مواد با هم بجوشد. سپس کوفته های قلخلی را داخل آش بریزید و صبر کنید تا سوپ لعاب دهد.

مرحله 6: رشته اضافه کنید

حدود 15 دقیقه قبل از اینکه شعله را خاموش کنید، رشته ها را اضافه کنید و 10 دقیقه دیگر صبر کنید تا رشته ها بپزند.

هنر و فن سفالگری در تهیه آش بی بی اراک

مرحله هفتم: سرو غذا

آش را در ظرف مناسبی بریزید و با کشک و سیرداغ و نعنا داغ تزئین کنید. نوش جان!

هنر و فن سفالگری در تهیه آش بی بی اراک

در ادامه به نکات طلایی طرز تهیه آش بی بی سه شنبه اراک برای نذری اشاره می کنیم:

  • اگر سوپ شما لعاب کافی نداشت می توانید 6-7 قاشق غذاخوری آرد را در آب حل کرده و به سوپ اضافه کنید تا غلیظ شود. این کار باعث لعاب بیشتر و سفت شدن سوپ می شود.
  • افزودن کوفته قلقلی به سه شنبه آش بی بی کاملا اختیاری است.
  • برای اینکه سوپ شما طعم قوی تری داشته باشد، می توانید از عصاره گوشت استفاده کنید. برای این منظور کافی است 6 تا 7 قاشق غذاخوری عصاره گوشت را در آب حل کرده و به سوپ اضافه کنید.
  • اگر زمان کافی برای خیس کردن حبوبات ندارید، می توانید از این ترفند استفاده کنید. یک خیار را با پوست از وسط نصف کنید و روی لوبیاها قرار دهید. خیار باعث می شود لوبیاها سریعتر خیس بخورند.

در این بخش از مجله آشپزی اکالا آش بی بی سه شنبه اراک را معرفی کرد. اگر به دنبال یک غذای نذری خوشمزه و ایده آل هستید، حتما سوپ سه شنبه بی بی را امتحان کنید. این سوپ نه تنها طعم بی نظیری دارد، بلکه طبخ آن نیز آسان است و می توانید به راحتی آن را به تعداد افرادی که می خواهید تهیه کنید.

1720098087 678 ناهار تکراری درست نکنید طرز تهیه خورش هلو

گردآوری شده از مجله اکالا

طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد.
پست های مرتبط

طرز تهیه آش انار شیرازی + نکاتی برای خوش طعم شدن آن

آش انار شیرازی یکی از آش های سنتی و پرطرفدار است که…

۱۴۰۳-۰۹-۰۱

طرز تهیه سوپ چغندر خوشمزه + نکات مهم

سوپ چغندر یکی از خوشمزه ترین و مقوی ترین سوپ هایی است…

۱۴۰۳-۰۸-۳۰

طرز تهیه خورش بره; غذاهای محبوب دوران صفویه

بره متنجان یک غذای اصیل از آشپزی دوران صفویه است که به…

۱۴۰۳-۰۸-۳۰

دیدگاهتان را بنویسید