صفحه اصلی > غذای ایرانی : تکنیک پخت ران مرغ و برنج در لیوان; یک غذای خوشمزه و آسان

تکنیک پخت ران مرغ و برنج در لیوان; یک غذای خوشمزه و آسان

تکنیک پخت ران مرغ و برنج در لیوان یک غذای

ران مرغ و برنج در شیشه غذای کامل و لذیذی است که می توانید به راحتی و بدون صرف زمان زیاد در منزل آن را تهیه کنید. این غذا برای مهمانی، پیک نیک و یا حتی شام مناسب است. در این مقاله از وبلاگ اکالا، طرز تهیه ران مرغ و برنج در شیشه قدم به قدم همراه با تمام نکات مهم آن را به شما آموزش خواهیم داد.

طرز تهیه ران مرغ و برنج در شیشه

  • مدت زمان تهیه مواد اولیه و آماده سازی نهایی این غذا 60-80 دقیقه می باشد.
  • میزان مطالب اعلام شده در این آموزش برای 2-3 نفر مناسب می باشد.
  • درجه سختی تهیه این غذا در رده متوسط ​​قرار دارد.

مواد لازم برای تهیه ران مرغ و برنج در لیوان

ران مرغ بدون پوست و استخوان 4 عدد
برنج 2 فنجان
آب مرغ یا آب 3 فنجان
پیاز بزرگ 1 عدد خرد شده
سیر، رنده شده 2 عدد
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه 1/2 قاشق چایخوری
پودر پاپریکا 1/2 قاشق چایخوری
جعفری تازه، خرد شده 1/4 فنجان

مرحله اول: آماده کردن فر

فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید و مواد را آماده کنید.

مرحله دوم: تهیه پیاز و سیر

در یک تابه بزرگ، روغن زیتون را روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. پیاز را اضافه کنید و 5 تا 7 دقیقه تفت دهید تا نرم و شفاف شود.

سیر را اضافه کرده و 30 ثانیه دیگر تفت دهید تا عطر آن گرفته شود.

تهیه پیاز و سیر برای مرغ و برنج شیشه ای

مرحله سوم: اضافه کردن ران مرغ و ادویه جات

ران های مرغ را به ماهیتابه اضافه کنید و به مدت 5 تا 7 دقیقه از هر طرف تفت دهید تا قهوه ای شوند. اگر از ران مرغ با استخوان استفاده می کنید، ممکن است زمان پخت کمی بیشتر شود.

نمک، فلفل سیاه و پودر پاپریکا را اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.

برای خوش طعم شدن غذا می توانید از ادویه های دیگر مانند پودر زنجبیل، پودر زیره یا پودر دارچین نیز استفاده کنید.

مرحله چهارم: اضافه کردن برنج

برنج را به تابه اضافه کنید و ۱ دقیقه تفت دهید تا با سایر مواد مخلوط شود.

می توانید از هر نوع برنجی که دوست دارید استفاده کنید. برنج باسماتی یا برنج ایرانی گزینه های مناسبی برای این غذا هستند.

مرحله 5: انتقال به شیشه

آب مرغ یا آب را اضافه کنید و بگذارید بجوشد.

مواد را داخل لیوان های فر بریزید.

جعفری را روی مواد بپاشید. می توانید از سبزیجات دیگری مانند هویج، نخود فرنگی یا ذرت نیز در این غذا استفاده کنید.

درهای شیشه ای را محکم ببندید.

اگر می خواهید این غذا را به صورت تکی سرو کنید، می توانید از شیشه های کوچکتر استفاده کنید.

مرحله ششم: پختن غذا

شیشه ها را به مدت 45 تا 60 دقیقه در فر قرار دهید تا برنج بپزد و مرغ کاملا بپزد.

پخت برنج و ران مرغ در شیشه در فر

پس از پخت، شیشه ها را از فر خارج کرده و قبل از سرو به مدت 10 دقیقه خنک کنید. این غذای دلچسب و جذاب را می توانید طبق دستور بالا در قابلمه تهیه کنید.

امیدواریم آموزش فوق مورد توجه شما علاقمندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی قرار گیرد و همچنین این غذای خوشمزه را تهیه کرده و در کنار عزیزانتان میل کنید. اگر از تکنیک‌هایی برای خوشمزه‌تر کردن این غذا استفاده می‌کنید، خوشحال می‌شویم این نکات را در قسمت نظرات با ما و سایر دوستان علاقه‌مند به اشتراک بگذارید.

1720098087 678 ناهار تکراری درست نکنید طرز تهیه خورش هلو

گردآوری شده از مجله اکالا

طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد.
پست های مرتبط

طرز تهیه گل کلم پلو + ترفندها و نکات

گل کلم پلو یکی از غذاهای متفاوت و خوشمزه ای است که…

۱۴۰۳-۰۹-۰۴

طرز تهیه غذای جگر با رب انار + نکات

جگر یکی از غذاهای قدیمی ایرانی است که علاوه بر طعم لذیذ،…

۱۴۰۳-۰۹-۰۳

طرز تهیه «روست تابه ای» + نکات و تکنیک ها

تابه گریل یکی از پرطرفدارترین انواع کباب است که به راحتی و…

۱۴۰۳-۰۹-۰۳

دیدگاهتان را بنویسید