صفحه اصلی > غذای ایرانی : طرز تهیه اریک پلو با زردآلو (طعم اصیل زنجان برای نهار)

طرز تهیه اریک پلو با زردآلو (طعم اصیل زنجان برای نهار)

طرز تهیه اریک پلو با زردآلو طعم اصیل زنجان برای

اریک پلو یکی از غذاهای سنتی و محبوب زنجانی است که با ترکیب برنج، گوشت چرخ کرده، زردآلو خشک و ادویه های معطر تهیه می شود. این غذا طعم شیرین و ترش مطبوعی دارد و برای مهمانی ها و مجالس بسیار مناسب است. در این مقاله از وبلاگ اکالا دستور گام به گام اریک پلو آن را همراه با نکات مهم برای شما توضیح می دهیم.

مواد لازم برای تهیه اریک پلو زنجانی

مواد لازم برای تهیه کیک برنجی زنجانی به شرح زیر است:

برنج 2 فنجان
گوشت چرخ کرده 500 گرم
پیاز متوسط 2 عدد
زردآلو خشک 200 گرم
کشمش 100 گرم
زعفران دم کرده کافی
روغن کافی
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه کافی
دارچین (اختیاری) به مقدار کمی
زنجبیل (اختیاری) به مقدار کمی

مراحل آماده سازی اریک پلو زنجانی

  • مدت زمان تهیه مواد اولیه و آماده سازی نهایی این غذا 30-40 دقیقه می باشد.
  • میزان مواد اعلام شده در این آموزش برای ۲ تا ۳ نفر مناسب است و به راحتی می توانید با جمع و ضرب ساده مقدار مواد را افزایش دهید و این غذای جذاب را در حجم بیشتری تهیه کنید.
  • درجه سختی تهیه این غذا در رده متوسط ​​قرار دارد.

مرحله اول: آماده سازی مواد

برنج را از چند ساعت قبل خیس کنید.

زردآلو و کشمش خشک را بشویید و به مدت 30 دقیقه در آب ولرم خیس کنید.

پیازها را خرد کنید.

مرحله دوم: گوشت را سرخ کنید

در قابلمه ای مناسب روغن را داغ کرده و پیاز خرد شده را تفت دهید تا طلایی شود.

گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا رنگ آن تغییر کند.

زردچوبه، فلفل سیاه و نمک را به گوشت اضافه کنید و تفت دهید تا عطر ادویه ها بلند شود.

مرحله سوم: زردآلو و کشمش را اضافه کنید

زردآلو و کشمش خیس شده را به همراه آب آنها به گوشت اضافه کنید.

دارچین و زنجبیل (در صورت استفاده) را اضافه کنید.

بگذارید مواد به مدت 15 دقیقه با هم تفت داده شوند تا آب اضافی آن تبخیر شود.

مرحله چهارم: پختن برنج

برنج خیس شده را آبکش کنید و به قابلمه گوشت اضافه کنید.

به اندازه دو بند انگشت بالای برنج آب اضافه کنید.

زعفران دم کرده را به آب اضافه کنید.

قابلمه را روی حرارت بگذارید و بگذارید آب بجوشد.

حرارت را کم کنید و در قابلمه را بگذارید تا دم بکشد و برنج دم بکشد.

دستور پخت خوشمزه با زردآلو

مرحله پنجم: سرو کردن

پلو پلو را در ظرف سرو بریزید و با پیاز داغ تزیین کنید.

اریک پلو را می توانید با ماست، سالاد شیرازی یا ترشی سرو کنید.

نکات طلایی در تهیه اریک پلو

در تهیه اریک پلو به 6 نکته مهم زیر توجه کنید:

  1. برای طعم بهتر می توانید از زردآلو خشک شیرین استفاده کنید.
  2. اگر دوست دارید اریک پیلائو شما شیرین تر باشد، می توانید مقدار زردآلو و کشمش را افزایش دهید.
  3. برای تزیین می توانید از بادام یا پسته خرد شده نیز استفاده کنید.
  4. برای دم کشیدن بهتر برنج می توانید ته قابلمه کمی روغن بمالید.
  5. اگر دوست دارید اریک پیلائو شما کمی ترش باشد، می توانید آبلیمو به آن اضافه کنید.
  6. برای طعم متفاوت، می توانید به جای گوشت چرخ کرده از گوشت مرغ یا بره استفاده کنید.

نکات طلایی در تهیه اریک پلو

اریک پلو یک غذای کامل و مغذی است که حاوی کربوهیدرات، پروتئین و فیبر است. با رعایت این نکات می توانید یک آش برنج زنجانی خوشمزه و اصیل تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.

امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی اکالا توجه شما علاقمندان به دنیای رنگارنگ و جذاب آشپزی را به خود جلب کرده است. اگر علاقه مند به چشیدن طعم های جدید هستید، توصیه می کنیم از امتحان این غذای خوشمزه غافل نشوید.

1720098087 678 ناهار تکراری درست نکنید طرز تهیه خورش هلو

گردآوری شده از مجله اکالا

طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد.
پست های مرتبط

طرز تهیه گوجه بادمجانی با گوشت چرخ کرده; ساده و سریع

غذای گوجه فرنگی بادمجان با گوشت چرخ کرده ترکیبی از طعم ترش…

۱۴۰۳-۰۶-۲۶

ساده ترین روش تهیه مرغ; بدون سرخ کردن و طعم دهنده

مرغ یکی از پر مصرف ترین گوشت ها در آشپزی است که…

۱۴۰۳-۰۶-۲۵

طرز تهیه مرغ سماق با پودر زنجبیل; معطر و خوش طعم

مرغ سماق با پودر زنجبیلترکیبی بی نظیر از طعم های سنتی دارد.…

۱۴۰۳-۰۶-۲۳

دیدگاهتان را بنویسید