صفحه اصلی > غذای ایرانی : طرز تهیه قیسی با گوشت ریش; خوشمزه و خاص برای ناهار

طرز تهیه قیسی با گوشت ریش; خوشمزه و خاص برای ناهار

طرز تهیه قیسی با گوشت ریش خوشمزه و خاص برای
خورش قیمه با گوشت ریش ریش یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار ایرانی است که طعم بی نظیری دارد. این خورش با گوشت ریش ریش شده، جگر ماهی، پیاز، رب گوجه فرنگی و ادویه های معطر تهیه می شود. در این مقاله از وبلاگ اکالاطرز تهیه این خورش خوشمزه را مرحله به مرحله با نکاتی مهم برای شما شرح می دهیم.

مواد لازم برای تهیه قیسی با گوشت ریش ریش

مواد لازم برای تهیه خورش قیسی با گوشت ریش ریش به شرح زیر است:

گوشت گوساله یا گوسفند (پا یا ران) 600 گرم
لپه ها 2/3 فنجان
پیاز متوسط 4 عدد
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
آب قلم 1 لیوان
سیب زمینی متوسط 3 عدد
گل رز 1/2 قاشق چایخوری
پودر لیمو عمانی 1 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده کافی
نمک و زردچوبه کافی

مواد اولیه را با تخفیف از اکالا خریداری کنید

مراحل تهیه خورش قیمه با گوشت ریش ریش

  • مدت زمان تهیه مواد اولیه و تهیه نهایی این خورش 60-90 دقیقه می باشد.
  • مقدار مواد اعلام شده در این آموزش برای 4-5 نفر مناسب است و به راحتی می توانید با جمع و ضرب ساده مقدار مواد را افزایش دهید و این خورش جذاب را در حجم های بیشتر تهیه کنید.
  • درجه سختی تهیه این خورش در رده متوسط ​​قرار دارد.

مرحله اول: آماده سازی گوشت

گوشت را بشویید و با کمک چاقو به صورت مکعبی برش دهید.

مرحله دوم: پخت لپه

لپه را از شب قبل خیس کنید.

خیساندن حبوبات قبل از پختن باعث پف کردن و پخت سریعتر آنها می شود.

2 طرز تهیه غذای بامیه با کشک ساده و خوشمزه

لپه های خیس شده را به همراه گوشت داخل قابلمه بریزید.

مرحله سوم: پیاز را سرخ کنید

پیازها را بشویید و پوست بگیرید.

آنها را نگینی خرد کرده و در روغن سرخ می کنیم تا طلایی شوند و بوی خامی آن ها گرفته شود.

مرحله 4: رب گوجه فرنگی را اضافه کنید

رب گوجه فرنگی را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود.

مرحله پنجم: اضافه کردن پیاز و رب به گوشت و لپه

مخلوط پیاز و رب را به قابلمه گوشت و لپه اضافه کنید.

حرارت را کم کنید و درب قابلمه را ببندید. 30-40 دقیقه زمان دهید تا گوشت و لپه بپزند.

پس از پخت اولیه، گوشت را از قابلمه خارج کنید.

گوشت را در جهت دانه ریش ریش کنید تا نرم تر شود. می توانید گوشت را با چنگال یا چرخ گوشت خرد کنید.

گوشت های ریش ریش شده را به قابلمه برگردانید و به مرحله بعد بروید.

دستور تهیه یک غذای خوشمزه و خاص با گوشت ریش ریش

مرحله ششم: اضافه کردن آب قلم، زعفران و ادویه جات

آب قلم، زعفران دم کرده، گلاب، پودر لیمو عمانی، نمک و زردچوبه را به محتویات قابلمه اضافه کنید.

مرحله هفتم: پختن خورش

قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و اجازه دهید خورش 30-40 دقیقه دیگر بپزد تا گوشت و لپه کاملا بپزند.

بیشتر بخوانید: طرز تهیه قیمه مازوله

مرحله 8: سیب زمینی را اضافه کنید

سیب زمینی شیرین را به خورش اضافه کنید و بگذارید بپزد.

در این مرحله اجازه دهید خورش قیمه داخل روغن بیفتد و غلیظ شود. بعد از رسیدن به غلظت، خورش را در ظرف سرو بریزید.

برای تزیین خورش می توانید از پیاز سرخ شده و کشمش و خلال بادام استفاده کنید.

خورش قیسی را می توانید با گوشت ریش ریش با برنج زعفرانی، نان یا کتلت سرو کنید.

نکات طلایی در تهیه خورش قیمه با گوشت ریش ریش

نکات طلایی در تهیه قیسی با گوشت ریش ریش

4 نکته مهم که هنگام تهیه خورش قیمه با گوشت ریش ریش باید بدانید:

  1. برای طعم بهتر می توانید به جای آب قلم از آب گوشت استفاده کنید.
  2. برای خوش رنگ شدن خورش می توانید از زعفران دم کرده بیشتری استفاده کنید.
  3. برای طعم ترش ترش می توانید از آب پرتقال یا آب لیمو استفاده کنید.
  4. اگر دوست دارید خورش قیمه شما غلیظ تر باشد، می توانید در پایان پخت مقداری از آب خورش را تبخیر کنید.
با رعایت نکات ذکر شده در این مقاله مجله آشپزی در اکالا می توانید با گوشت ریش ریش یک خورش قیسی خوشمزه درست کنید. امیدواریم آموزش فوق مورد توجه شما علاقمندان به دنیای رنگارنگ و جذاب آشپزی قرار گیرد و این خورش را طبق روش ساده و خوشمزه فوق تهیه کرده و در کنار عزیزانتان میل کنید.
1720098087 678 ناهار تکراری درست نکنید طرز تهیه خورش هلو

گردآوری شده از مجله اکالا

طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد.
پست های مرتبط

طرز تهیه آش انار شیرازی + نکاتی برای خوش طعم شدن آن

آش انار شیرازی یکی از آش های سنتی و پرطرفدار است که…

۱۴۰۳-۰۹-۰۱

طرز تهیه سوپ چغندر خوشمزه + نکات مهم

سوپ چغندر یکی از خوشمزه ترین و مقوی ترین سوپ هایی است…

۱۴۰۳-۰۸-۳۰

طرز تهیه خورش بره; غذاهای محبوب دوران صفویه

بره متنجان یک غذای اصیل از آشپزی دوران صفویه است که به…

۱۴۰۳-۰۸-۳۰

دیدگاهتان را بنویسید