بادمجان کوکو یکی از غذاهای محبوب و پرطرفدار ایرانی است که به روش های مختلفی طبخ می شود. در این مقاله از وبلاگ اکالا طرز تهیه یکی کوکو بادمجان ترد و خوشمزه ما به شما آموزش خواهیم داد.
مواد لازم برای تهیه کوکو بادمجان
مواد لازم برای تهیه کوکو بادمجان به شرح زیر است:
بادمجان بزرگ | 2 عدد |
تخم مرغ | 2 عدد |
پیاز متوسط | 1 عدد |
سیر | 2 عدد |
گشنیز و شوید تازه | به مقدار مورد نظر |
ارد | 2 قاشق غذاخوری |
نمک و فلفل سیاه | کافی |
زردچوبه | نصف قاشق چایخوری |
روغن سرخ کردنی | کافی |
مواد اولیه را با تخفیف از اکالا خریداری کنید
مراحل تهیه بادمجان کوکو
- مدت زمان تهیه مواد اولیه و تهیه نهایی این کوکو 25-35 دقیقه می باشد.
- مقدار مواد اعلام شده در این آموزش برای 2-3 نفر مناسب است و به راحتی می توانید با جمع و ضرب ساده مقدار مواد را افزایش دهید و این کوکوی جذاب را در مقادیر بیشتر تهیه کنید.
- درجه سختی تهیه این کوکو در رده متوسط قرار دارد.
مرحله اول: تهیه بادمجان
بادمجان ها را بشویید و با پوست تفت دهید تا نرم شوند. بادمجان را با پوست کباب کنید طعم بهتری پیدا می کند و کوکو لذیذتر می شود.
بعد از کباب کردن، پوست آن ها را بگیرید و گوشت را با چنگال له کنید.
بادمجان های له شده را بین دو لایه دستمال کاغذی قرار دهید و خوب فشار دهید تا آب اضافی آن گرفته شود. آب اضافی باعث می شود کاکائو شل شود و ترد نشود.
مرحله دوم: تهیه پیاز و سیر
پیاز و سیر را رنده کنید و در کمی روغن تفت دهید تا طلایی شود.
مرحله سوم: مواد را مخلوط کنید
بادمجان له شده، پیاز و سیر تفت داده شده، تخم مرغ، سبزی خرد شده، آرد، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید تا خمیری به دست آید.
تخم مرغ مانند یک چسب عمل می کند و باعث می شود کوکوها شکل خود را حفظ کرده و ترد شوند.
اضافه کردن مقداری آرد به خمیر کوکو باعث می شود کوکوها هنگام سرخ شدن سطح تردتری داشته باشند.
مرحله 4: کاکائو را سرخ کنید
در تابه ای عمیق روغن بریزید و روی حرارت متوسط گرم کنید. به اندازه دلخواه از مخلوط کاکائو بردارید و در روغن داغ سرخ کنید تا دو طرف آن طلایی و برشته شود.
قبل از سرخ کردن کوکوها، روغن را خوب داغ کنید. روغن داغ باعث می شود کوکوها به سرعت سرخ شوند و روی آن ترد شود.
تابه را بیش از حد با کاکائو پر نکنید تا کوکوها خوب سرخ شده و روغن اضافی آنها گرفته شود.
مرحله پنجم: سرو کردن
کوکوهای آماده شده را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود. سپس با سبزیجات و ماست سرو کنید.
نکات طلایی در تهیه بادمجان کوکو
برای تردتر و خوشمزه تر شدن کاکائو به 7 نکته مهم زیر توجه کنید:
- برای ترد شدن کوکوها بهتر است از بادمجان کبابی استفاده کنید، استفاده از بادمجان خام یا سرخ شده کوکوهای شما را نرم و خمیری می کند.
- برای طعم دادن به کاکائو می توانید از انواع پنیر مانند پنیر فتا یا پنیر پارمزان استفاده کنید.
- می توانید از قالب مخصوص کوکو استفاده کنید. استفاده از قالب مخصوص کاکائو باعث می شود کوکوها حالت یکنواخت و زیبایی داشته باشند و بهتر سرخ شوند.
- اگر دوست دارید کاکائو شما نرمتر باشد، می توانید کمی شیر به مخلوط کاکائو اضافه کنید.
- برای کاهش کالری می توانید کاکائو را در فر یا توستر کباب کنید.
- افزودن گیاهان معطر مانند شوید، جعفری و نعناع به کاکائو طعم آن را بهتر می کند.
- برای ترد شدن کوکوها باید آنها را در روغن داغ سرخ کنید. اما توجه داشته باشید که سرخ کردن زیاد در روغن باعث چرب شدن کوکوها می شود. پس سعی کنید کوکو را در کمترین زمان ممکن سرخ کنید.
با رعایت نکات ساده ذکر شده در این مقاله مجله آشپزی اکالا، می توانید یک کوکوی بادمجان خانگی خوشمزه درست کنید که از آن لذت خواهید برد. امیدواریم آموزش فوق مورد توجه شما علاقمندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی قرار گرفته باشد.
اسم من سمانه است، از بچگی عاشق آموزش آشپزی در تلویزیون بودم.
هر روز پیش بند آشپزخانه مادرم را می بستم و ساعت ها جلوی دوربین خیالی ام آشپزی آموزش می دادم!
با بزرگتر شدن به صورت تخصصی تری رویاهایم را دنبال کردم و هر روز بیشتر برای آنها تلاش کردم تا اینکه متوجه شدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی و شیرین کردن کام مردم دارم.
اکنون بسیار خوشحالم که این فرصت را دارم تا با ترکیب آشپزی، نوشتن و عکاسی که اکنون بخش بزرگی از دنیای من شده اند، این حس خوب را با شما به اشتراک بگذارم.
گردآوری شده از مجله اکالا