صفحه اصلی > غذای ایرانی : طرز تهیه مرغ کبابی با ترخون و انگور (مزه ای متفاوت و خوشمزه برای شام)

طرز تهیه مرغ کبابی با ترخون و انگور (مزه ای متفاوت و خوشمزه برای شام)

طرز تهیه مرغ کبابی با ترخون و انگور مزه ای

مرغ کبابی یکی از محبوب ترین غذاها در بسیاری از فرهنگ ها است. ترکیب مرغ با ترخون و انگور طعم متفاوت و لذیذی به این غذا می دهد. در این مقاله از وبلاگ اکالا، طرز تهیه مرغ کبابی با ترخون و انگور با تمام نکات مهم قدم به قدم آن را برای شما توضیح خواهیم داد.

طرز تهیه مرغ کبابی با ترخون و انگور

  • مدت زمان تهیه مواد اولیه و تهیه نهایی این غذا 40-50 دقیقه است
  • مقدار مطالب اعلام شده در این آموزش مناسب برای 3-4 نفر این است که به راحتی می توانید با جمع و ضرب ساده مقدار مواد را افزایش دهید و این غذای جذاب را در حجم بیشتری تهیه کنید.
  • درجه سختی تهیه این خوراک طبقه بندی شده است متوسط واقع شده است

مواد لازم برای تهیه مرغ کبابی با ترخون و انگور

سینه مرغ 500 گرم
پیاز 1 عدد متوسط
ماست انتزاعی 1 فنجان
آبلیموی تازه 2 قاشق غذاخوری
ترخون تازه یک بسته کوچک (حدود 50 گرم)
انگور قرمز یا سبز 200 گرم
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه تا حد لازم
روغن زیتون به اندازه لازم

مواد اولیه را با تخفیف از اکالا خریداری کنید

مرحله اول: تهیه مرغ

سینه مرغ را به مکعب های متوسط ​​برش دهید.

پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید.

ترخون را ریز خرد کنید.

انگورها را از خوشه خارج کرده و بشویید.

تهیه مرغ برای تهیه مرغ کبابی با ترخون و انگور

مرحله دوم: مخلوط کردن مواد

مرغ را در یک کاسه بزرگ قرار دهید.

پیاز رنده شده، ماست تغلیظ شده، آبلیمو، ترخون خرد شده، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به مرغ اضافه کنید.

همه مواد را خوب مخلوط کنید تا مرغ کاملا با مواد آغشته شود.

روی کاسه را با سلفون بپوشانید و حداقل 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا مرغ خوش طعم شود.

مرحله سوم: مرغ را کباب کنید

سیخ های کباب را چرب کرده و تکه های مرغ را به طور متناوب با انگور روی سیخ ها بکشید.

کباب ها را روی گریل یا باربیکیو با حرارت متوسط ​​کباب کنید تا دو طرف آن طلایی شود.

در حین کباب کردن، روی کباب ها روغن زیتون بمالید تا خشک نشوند.

برای طعم دادن بیشتر به کباب می توانید کمی زعفران دم کرده به مواد اضافه کنید.

مرحله چهارم: سرو کنید

کباب های آماده شده را در ظرف سرو بچینید و با برنج، سالاد و سبزیجات تازه سرو کنید.

نکات طلایی در تهیه مرغ کبابی با ترخون و انگور

در تهیه مرغ کبابی با ترخون و انگور به ۷ نکته مهم زیر توجه کنید:

  1. برای طعم بهتر می توانید از ران مرغ نیز استفاده کنید.
  2. اگر ترخون تازه در دسترس ندارید می توانید از ترخون خشک استفاده کنید.
  3. برای شیرین شدن طعم کباب می توانید از انگور قرمز استفاده کنید.
  4. اگر دوست دارید کباب تان تندتر باشد، می توانید از فلفل قرمز استفاده کنید.
  5. همچنین می توانید از ادویه های مورد علاقه خود برای مرینیت کردن مرغ استفاده کنید.
  6. اگر از گریل استفاده می کنید بهتر است قبل از استفاده گریل را تمیز و روغن کاری کنید.
  7. برای جلوگیری از خشک شدن مرغ هنگام کباب کردن، می توانید به طور مرتب به آن روغن بزنید.

با رعایت این نکات می توانید یک مرغ کبابی خوشمزه و متفاوت با ترخون و انگور تهیه کنید که از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.

نکات طلایی در تهیه مرغ کبابی با ترخون و انگور

امیدواریم آموزش فوق مورد توجه شما علاقمندان به دنیای جذاب و رنگارنگ قرار گیرد پخت و پز قرار داده شود

اگر در تهیه این غذا از تکنیک هایی استفاده می کنید که مرغ را خوشمزه تر و بافت آن را بهتر می کند، خوشحال می شویم آن نکات را در قسمت نظرات با ما و سایر دوستان علاقه مند به اشتراک بگذارید.

1720098087 678 ناهار تکراری درست نکنید طرز تهیه خورش هلو

گردآوری شده از مجله اکالا

طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد.
پست های مرتبط

طرز تهیه آش انار شیرازی + نکاتی برای خوش طعم شدن آن

آش انار شیرازی یکی از آش های سنتی و پرطرفدار است که…

۱۴۰۳-۰۹-۰۱

طرز تهیه سوپ چغندر خوشمزه + نکات مهم

سوپ چغندر یکی از خوشمزه ترین و مقوی ترین سوپ هایی است…

۱۴۰۳-۰۸-۳۰

طرز تهیه خورش بره; غذاهای محبوب دوران صفویه

بره متنجان یک غذای اصیل از آشپزی دوران صفویه است که به…

۱۴۰۳-۰۸-۳۰

دیدگاهتان را بنویسید