مرغ کبابی یکی از محبوب ترین غذاها در بسیاری از فرهنگ ها است. ترکیب مرغ با ترخون و انگور طعم متفاوت و لذیذی به این غذا می دهد. در این مقاله از وبلاگ اکالا، طرز تهیه مرغ کبابی با ترخون و انگور با تمام نکات مهم قدم به قدم آن را برای شما توضیح خواهیم داد.
طرز تهیه مرغ کبابی با ترخون و انگور
- مدت زمان تهیه مواد اولیه و تهیه نهایی این غذا 40-50 دقیقه است
- مقدار مطالب اعلام شده در این آموزش مناسب برای 3-4 نفر این است که به راحتی می توانید با جمع و ضرب ساده مقدار مواد را افزایش دهید و این غذای جذاب را در حجم بیشتری تهیه کنید.
- درجه سختی تهیه این خوراک طبقه بندی شده است متوسط واقع شده است
مواد لازم برای تهیه مرغ کبابی با ترخون و انگور
سینه مرغ | 500 گرم |
پیاز | 1 عدد متوسط |
ماست انتزاعی | 1 فنجان |
آبلیموی تازه | 2 قاشق غذاخوری |
ترخون تازه | یک بسته کوچک (حدود 50 گرم) |
انگور قرمز یا سبز | 200 گرم |
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه | تا حد لازم |
روغن زیتون | به اندازه لازم |
مواد اولیه را با تخفیف از اکالا خریداری کنید
مرحله اول: تهیه مرغ
سینه مرغ را به مکعب های متوسط برش دهید.
پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید.
ترخون را ریز خرد کنید.
انگورها را از خوشه خارج کرده و بشویید.
مرحله دوم: مخلوط کردن مواد
مرغ را در یک کاسه بزرگ قرار دهید.
پیاز رنده شده، ماست تغلیظ شده، آبلیمو، ترخون خرد شده، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه را به مرغ اضافه کنید.
همه مواد را خوب مخلوط کنید تا مرغ کاملا با مواد آغشته شود.
روی کاسه را با سلفون بپوشانید و حداقل 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا مرغ خوش طعم شود.
مرحله سوم: مرغ را کباب کنید
سیخ های کباب را چرب کرده و تکه های مرغ را به طور متناوب با انگور روی سیخ ها بکشید.
کباب ها را روی گریل یا باربیکیو با حرارت متوسط کباب کنید تا دو طرف آن طلایی شود.
در حین کباب کردن، روی کباب ها روغن زیتون بمالید تا خشک نشوند.
برای طعم دادن بیشتر به کباب می توانید کمی زعفران دم کرده به مواد اضافه کنید.
مرحله چهارم: سرو کنید
کباب های آماده شده را در ظرف سرو بچینید و با برنج، سالاد و سبزیجات تازه سرو کنید.
نکات طلایی در تهیه مرغ کبابی با ترخون و انگور
در تهیه مرغ کبابی با ترخون و انگور به ۷ نکته مهم زیر توجه کنید:
- برای طعم بهتر می توانید از ران مرغ نیز استفاده کنید.
- اگر ترخون تازه در دسترس ندارید می توانید از ترخون خشک استفاده کنید.
- برای شیرین شدن طعم کباب می توانید از انگور قرمز استفاده کنید.
- اگر دوست دارید کباب تان تندتر باشد، می توانید از فلفل قرمز استفاده کنید.
- همچنین می توانید از ادویه های مورد علاقه خود برای مرینیت کردن مرغ استفاده کنید.
- اگر از گریل استفاده می کنید بهتر است قبل از استفاده گریل را تمیز و روغن کاری کنید.
- برای جلوگیری از خشک شدن مرغ هنگام کباب کردن، می توانید به طور مرتب به آن روغن بزنید.
با رعایت این نکات می توانید یک مرغ کبابی خوشمزه و متفاوت با ترخون و انگور تهیه کنید که از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.
امیدواریم آموزش فوق مورد توجه شما علاقمندان به دنیای جذاب و رنگارنگ قرار گیرد پخت و پز قرار داده شود
اگر در تهیه این غذا از تکنیک هایی استفاده می کنید که مرغ را خوشمزه تر و بافت آن را بهتر می کند، خوشحال می شویم آن نکات را در قسمت نظرات با ما و سایر دوستان علاقه مند به اشتراک بگذارید.
اسم من سمانه است، از بچگی عاشق آموزش آشپزی در تلویزیون بودم.
هر روز پیش بند آشپزخانه مادرم را می بستم و ساعت ها جلوی دوربین خیالی ام آشپزی آموزش می دادم!
با بزرگتر شدن به صورت تخصصی تری رویاهایم را دنبال کردم و هر روز بیشتر برای آنها تلاش کردم تا اینکه متوجه شدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی و شیرین کردن کام مردم دارم.
اکنون بسیار خوشحالم که این فرصت را دارم تا با ترکیب آشپزی، نوشتن و عکاسی که اکنون بخش بزرگی از دنیای من شده اند، این حس خوب را با شما به اشتراک بگذارم.
گردآوری شده از مجله اکالا