صفحه اصلی > غذای ایرانی : قیسی پلو تبریزی برای ناهار; با این غذا به قلب آذربایجان سفر کنید

قیسی پلو تبریزی برای ناهار; با این غذا به قلب آذربایجان سفر کنید

قیسی پلو تبریزی برای ناهار با این غذا به قلب

اگر می خواهید برای مهمانی های خود یک غذای خوشمزه داشته باشید؟ قیسی پلو تبریزی یک انتخاب عالی برای شماست. این غذای خوشمزه شما را به تعطیلات خانوادگی گرم و دوستانه در آذربایجان می برد. در این مقاله از وبلاگ اکالاطرز تهیه قیسی پلو تبریزی ما قدم به قدم به شما آموزش خواهیم داد.

مواد لازم برای تهیه قیسی پلو تبریزی

مواد لازم برای تهیه قیسی پلو تبریزی به شرح زیر است:

برنج 4 فنجان
گوشت 500 گرم
پیاز متوسط 2 عدد
قیسی خشک کن 200 گرم
انجام دهید چند تا
روغن به اندازه لازم
محلول زعفران به اندازه لازم
نمک و فلفل به اندازه لازم
دارچین 1 چوب

مواد اولیه را با تخفیف از اکالا خریداری کنید

مراحل تهیه قیسی پلو تبریزی

  • مدت زمان تهیه مواد اولیه و آماده سازی نهایی این غذا 50-40 دقیقه می باشد.
  • مقدار مواد اعلام شده در این آموزش برای 4-5 نفر مناسب است و به راحتی می توانید با جمع و ضرب ساده مقدار مواد را افزایش دهید و این غذای جذاب را در حجم بیشتری تهیه کنید.
  • درجه سختی تهیه این غذا در رده متوسط ​​قرار دارد.

مرحله اول: تهیه پیاز و گوشت

پیاز را بشویید و پوست بگیرید. آن را مانند یک گوهر خرد کنید.

پس از شستن، گوشت را با کمک چاقو به قطعات کوچکتر برش دهید.

مرحله دوم: اضافه کردن ادویه و پختن گوشت

داخل قابلمه ای که قرار است غذا را بپزید کمی روغن بریزید.

پیازهای نگینی خرد شده را به آن اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا پیازها سبک و طلایی شوند.

در این مرحله گوشت را به قابلمه اضافه کنید و چند دقیقه دیگر تفت دهید تا رنگ گوشت تغییر کند.

ادویه ها را به مخلوط بالا اضافه کنید و تفت دهید تا عطر ادویه ها آزاد شود.

سپس مقداری آب به قابلمه اضافه کنید و بگذارید بپزد تا گوشت کاملا پخته شود و آب داخل قابلمه کاملا تبخیر شود.

مرحله سوم: تهیه قیسی

قیسی خشک را چند ساعت در آب ولرم خیس کنید تا نرم شود. برای طعم بدیع تر، بهتر است از قیسی محلی و تازه استفاده کنید.

سپس با کمک چاقو مغزها را جدا کرده و قیسی را به صورت نوار یا مکعب برش دهید.

مرحله چهارم: پختن برنج

برنج را از قبل خیس کرده و آبکش کنید.

کف قابلمه مورد نظر خود را در قابلمه قرار دهید. برای تهیه ته دیگ می توانید از نان پیتا، سیب زمینی یا بادمجان استفاده کنید.

سپس یک لایه برنج، یک لایه گوشت و یک لایه قیسی خرد شده در قابلمه بریزید تا مواد تمام شود.

طرز تهیه یک غذای خوشمزه و خاص تبریزی برای ناهار

مرحله 5: چوب دارچین و هل را اضافه کنید

چوب دارچین، هل و در صورت تمایل چند رشته زعفران را در پارچه تمیزی بپیچید و داخل برنج بگذارید.

مرحله ششم: پختن غذا

آب جوش را به برنج اضافه کنید؛ به طوری که حدود دو بند انگشت روی برنج آب می گیرد.

سپس قابلمه را روی اجاق بگذارید و اجازه دهید برنج به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت با حرارت ملایم دم بکشد.

بعد از پخت کیسه ادویه ها را از قابلمه خارج کنید.

مرحله هفتم: تزیین و سرو غذا

پس از پخت کامل برنج را در ظرف سرو بریزید.

برای تزیین برنج می توانید از مقداری زرشک، خلال بادام، پسته یا کشمش نیز استفاده کنید.

نکات و فنون تهیه تبریزی پلو قیسی

برای تهیه این غذا می توانید به جای گوشت از مرغ یا سبزیجات استفاده کنید. با انجام این مراحل ساده می توانید یک قیسی پلو تبریزی خوشمزه و اصیل را در منزل تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید. امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی اکالا توجه علاقه مندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی را به خود جلب کرده است.

1720098087 678 ناهار تکراری درست نکنید طرز تهیه خورش هلو

گردآوری شده از مجله اکالا

طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد.
پست های مرتبط

طرز تهیه آش انار شیرازی + نکاتی برای خوش طعم شدن آن

آش انار شیرازی یکی از آش های سنتی و پرطرفدار است که…

۱۴۰۳-۰۹-۰۱

طرز تهیه سوپ چغندر خوشمزه + نکات مهم

سوپ چغندر یکی از خوشمزه ترین و مقوی ترین سوپ هایی است…

۱۴۰۳-۰۸-۳۰

طرز تهیه خورش بره; غذاهای محبوب دوران صفویه

بره متنجان یک غذای اصیل از آشپزی دوران صفویه است که به…

۱۴۰۳-۰۸-۳۰

دیدگاهتان را بنویسید