آیا به دنبال یک غذای سنتی و اصیل ایرانی هستید؟ زغال اخته پلو با طعم بی نظیر و رنگ جذابش، انتخابی عالی برای شماست. این پلو با ترکیب برنج، زغال اخته و زعفران هر سفره ای را تزئین می کند. در این مقاله از وبلاگ اکالا ما دستور پخت را به شما می دهیم برنج بلوبری ما گام به گام آموزش می دهیم.
مواد لازم برای برنج بلوبری
مواد لازم برای برنج بلوبری به شرح زیر است:
پیاز | 1 قطعه بزرگ |
برنج | 3 فنجان |
زغال اخته | 1 فنجان |
کره | 50 گرم |
چوب دارچین | 1 عدد |
انجام دهید | 3 عدد |
نمک و فلفل | به اندازه لازم |
روغن | به اندازه لازم |
زعفران دم کرده | به اندازه لازم |
زیره سبز | به اندازه لازم |
کشمش پیلویی (اختیاری) | هرچقدر دوست داری |
بادام و پسته خرد شده برای تزیین (اختیاری) | هرچقدر دوست داری |
مواد اولیه را با تخفیف از اکالا خریداری کنید
مراحل آماده سازی برنج بلوبری
- مدت زمان تهیه مواد اولیه و آماده سازی نهایی این غذا 30-40 دقیقه می باشد.
- میزان مواد اعلام شده در این آموزش برای ۲ تا ۳ نفر مناسب است و به راحتی می توانید با جمع و ضرب ساده مقدار مواد را افزایش دهید و این غذای جذاب را در حجم بیشتری تهیه کنید.
- درجه سختی تهیه این غذا در رده متوسط قرار دارد.
مرحله اول: تهیه پیاز
پیاز را بشویید و پوست بگیرید.
آن را با چاقو ریز خرد کنید. تابه مناسبی را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن در آن بریزید.
پیازهای نگینی خرد شده را به تابه اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا پیاز سبک و طلایی شود.
مرحله دوم: اضافه کردن ادویه جات ترشی جات
چوب دارچین، هل، زیره، نمک و فلفل را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید تا عطر ادویه ها گرفته شود.
می توانید مقدار ادویه ها را با توجه به ذائقه خود تنظیم کنید.
مرحله سوم: آماده کردن برنج
برنج را چند ساعت قبل از نفوذ پذیری خیس کنید. سپس آن را آبکش کنید.
برنج آبکش شده را به همراه مخلوط پیاز و ادویه در قابلمه مناسبی بریزید.
حالا مقداری آب جوش به آن اضافه کنید تا حدود 2 بند انگشت آب روی برنج باقی بماند. برای خوش طعم شدن پیلو می توانید به جای آب معمولی از آب گوشت استفاده کنید.
برای رنگ بهتر برنج می توانید در این مرحله مقداری زردچوبه به مخلوط داخل قابلمه اضافه کنید.
حرارت را زیاد کنید تا محتویات قابلمه بجوشد.
بعد از اینکه آب قابلمه کاملا تبخیر شد، حرارت را کم کنید و درب قابلمه را ببندید تا برنج بپزد.
در اواسط پخت مقداری زعفران دم کرده به برنج اضافه کنید تا طعم و رنگ بهتری پیدا کند.
مرحله 4: زغال اخته را آماده کرده و اضافه کنید
برای پخت این غذا از زغال اخته خشک شده استفاده می شود. قبل از مصرف زغال اخته را چند ساعت در آب خیس کنید.
زغال اخته های خیس شده را روی برنج بریزید و 20-30 دقیقه دیگر اجازه دهید تا زغال اخته ها بپزند و نرم شوند.
برای طعم بهتر در این مرحله مقداری از ترکیب روغن زیتون و روغن مایع را روی برنج بریزید.
اضافه کردن کره به برنج در پایان پخت نیز آن را خوشمزه تر می کند.
مرحله پنجم: تزیین و سرو غذا
بعد از پخت کامل برنج در ظرف مورد نظر بریزید و روی آن را با کشمش و بادام و پسته تزئین کنید.
برای تزیین پیلو می توانید از انواع آجیل، میوه های خشک و سبزیجات معطر استفاده کنید.
با رعایت نکات ذکر شده در این مقاله مجله آشپزی اکالا میتونید زغال اخته پلو خوشمزه ای تهیه کنید. امیدواریم آموزش فوق مورد توجه شما قرار گرفته باشد. اگر علاقه مند به چشیدن طعم های جدید و متفاوت هستید، توصیه می کنیم از امتحان این غذای جذاب غافل نشوید.
اسم من سمانه است، از بچگی عاشق آموزش آشپزی در تلویزیون بودم.
هر روز پیش بند آشپزخانه مادرم را می بستم و ساعت ها جلوی دوربین خیالی ام آشپزی آموزش می دادم!
با بزرگتر شدن به صورت تخصصی تری رویاهایم را دنبال کردم و هر روز بیشتر برای آنها تلاش کردم تا اینکه متوجه شدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی و شیرین کردن کام مردم دارم.
اکنون بسیار خوشحالم که این فرصت را دارم تا با ترکیب آشپزی، نوشتن و عکاسی که اکنون بخش بزرگی از دنیای من شده اند، این حس خوب را با شما به اشتراک بگذارم.
گردآوری شده از مجله اکالا