برنج گردو با کشمش و مرغاین ترکیبی بی نظیر از طعم های دلپذیر و رایحه دلپذیر است که هر طعمی را تسخیر می کند. این غذا یکی از غذاهای پرطرفدار و پرطرفدار ایرانی است که می توانید آن را به راحتی در منزل با مواد ساده و در دسترس تهیه کنید. در این مقاله از مجله اکالاطرز تهیه این غذای خوشمزه را مرحله به مرحله برای شما توضیح می دهیم.
مواد لازم برای تهیه گردو پلو با کشمش و مرغ
مواد لازم برای تهیه گردو پلو با کشمش و مرغ به شرح زیر است:
برنج | 3 فنجان |
سینه مرغ | 1 عدد |
پیاز متوسط | 2 عدد |
آجیل | 250 گرم |
کره | 25 گرم |
برگ بو | 1 عدد |
کشمش پیلویی | 1/2 فنجان |
زرشک | 1/4 فنجان |
محلول زعفران | به اندازه لازم |
دارچین | 1/4 قاشق چایخوری |
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه | به اندازه لازم |
مواد اولیه را با تخفیف از اکالا خریداری کنید
مراحل تهیه گردو پلو با کشمش و مرغ
- مدت زمان تهیه مواد اولیه و آماده سازی نهایی این غذا 50-40 دقیقه می باشد.
- میزان مواد اعلام شده در این آموزش برای ۲ تا ۳ نفر مناسب است و به راحتی می توانید با جمع و ضرب ساده مقدار مواد را افزایش دهید و این غذای جذاب را در حجم بیشتری تهیه کنید.
- درجه سختی تهیه این غذا در رده متوسط قرار دارد.
مرحله اول: تهیه مرغ
مرغ را بشویید و به قطعات دلخواه تقسیم کنید. تابه را روی حرارت متوسط قرار دهید و کمی روغن داخل آن بریزید.
تکه های مرغ را در تابه سرخ کنید تا رنگ آنها تغییر کند.
مرحله دوم: تهیه پیاز
پیازها را بشویید و پوست بگیرید و با چاقو ریز خرد کنید.
پیاز ناگینی خرد شده را به مرغ اضافه کنید و تفت دهید تا پیازها سبک و طلایی شوند.
مرحله سوم: اضافه کردن ادویه و پختن مرغ
زردچوبه، نمک و فلفل سیاه را به مرغ اضافه کنید و تفت دهید تا عطر ادویه ها بلند شود. سپس برگ بو را به محتویات قابلمه اضافه کنید.
حالا مقداری آب جوش به مرغ اضافه کنید تا روی مرغ را بگیرد و اجازه دهید مرغ به مدت 45 دقیقه تا 1 ساعت با حرارت ملایم بپزد.
مرحله چهارم: تهیه کشمش و زرشک
گردوها را با چاقو یا آسیاب خرد کنید.
کشمش و زرشک را با آب ولرم بشویید و کنار بگذارید.
در تابه ای دیگر کره را بریزید و تابه را گرم کنید.
گردوی خرد شده را به آن اضافه کنید و تفت دهید تا بوی خامی گردو گرفته شود.
سپس کشمش و زرشک را به گردو اضافه کنید و تفت دادن را ادامه دهید تا کشمش و زرشک کمی پف کند.
توجه داشته باشید که زرشک خیلی زود میسوزد و تغییر رنگ میدهد. در این مرحله حرارت باید کم باشد.
حرارت را خاموش کنید و مقداری زعفران دم کرده و دارچین را به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید.
اگر دوست دارید پلو گردوی شما شیرین تر باشد، می توانید در این مرحله مقدار کمی شکر به مواد تفت داده شده اضافه کنید.
مرحله 5: برنج را آماده کنید
برنج را چند ساعت قبل خیس کنید تا پف آن از بین برود.
برنج خیس شده را آبکش کرده و در قابلمه مناسبی بریزید.
مقداری آب جوش به برنج اضافه کنید (به ازای هر فنجان برنج 1.5 فنجان آب) و اجازه دهید برنج بجوشد.
وقتی آب برنج کشیده شد، بخارپز را روی قابلمه بگذارید و برنج را 30-35 دقیقه بجوشانید.
مرحله ششم: تزیین و سرو غذا
مرغ پخته شده را از آب خارج کرده و خرد کنید.
برنج آب پز را در ظرفی بریزید و مرغ سوخاری و مواد تفت داده شده را روی آن بریزید.
برای تزیین گردو می توانید از خلال بادام یا پسته نیز استفاده کنید.
با انجام این مراحل ساده می توانید یک گردو پلوی خوشمزه و لذیذ تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید. امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی اکالا توجه شما علاقمندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی را به خود جلب کرده است و همچنین می توانید این غذای خوشمزه را به روش کامل بالا تهیه کرده و در کنار عزیزانتان میل کنید.
اسم من سمانه است، از بچگی عاشق آموزش آشپزی در تلویزیون بودم.
هر روز پیش بند آشپزخانه مادرم را می بستم و ساعت ها جلوی دوربین خیالی ام آشپزی آموزش می دادم!
با بزرگتر شدن به صورت تخصصی تری رویاهایم را دنبال کردم و هر روز بیشتر برای آنها تلاش کردم تا اینکه متوجه شدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی و شیرین کردن کام مردم دارم.
اکنون بسیار خوشحالم که این فرصت را دارم تا با ترکیب آشپزی، نوشتن و عکاسی که اکنون بخش بزرگی از دنیای من شده اند، این حس خوب را با شما به اشتراک بگذارم.
گردآوری شده از مجله اکالا