صفحه اصلی > غذای ایرانی : رول گوشت و پسته; یک شام رسمی با عطر دلپذیر

رول گوشت و پسته; یک شام رسمی با عطر دلپذیر

رول گوشت و پسته یک شام رسمی با عطر دلپذیر

آیا به دنبال یک غذای جدید و متفاوت برای شام هستید؟ رول گوشت و پستهیک شاهکار آشپزی است که با ترکیبی از گوشت نرم، پسته معطر و سس مقوی هر سلیقه ای را تسخیر می کند. این رولت یک انتخاب عالی برای مهمانی ها و مناسبت های خاص است. چون هم ظاهر زیبا دارد و هم طعم بی نظیری دارد. در این مقاله از مجله اکالا طرز تهیه این رولت جذاب را به شما آموزش می دهیم.

مواد لازم برای تهیه رول گوشت و پسته

مواد لازم برای تهیه رول گوشت و پسته به شرح زیر است:

پسته خرد شده 1/2 فنجان
پیاز رنده شده 1 عدد
تخم مرغ 1 عدد
گوشت چرخ کرده 500 گرم
زرشک 1/4 فنجان
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده 2 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده هرچقدر دوست داری
نمک، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه لازم
روغن به اندازه لازم

مراحل تهیه رول گوشت و پسته

  • مدت زمان تهیه مواد اولیه و آماده سازی نهایی این رول 40-50 دقیقه می باشد.
  • میزان مواد اعلام شده در این آموزش برای 3-4 نفر مناسب است و به راحتی می توانید با جمع و ضرب ساده مقدار مواد را افزایش دهید و این رولت جذاب را در حجم بیشتری تهیه کنید.
  • درجه سختی تهیه این رولت در رده متوسط ​​قرار دارد.

مرحله اول: تهیه پیاز

پیاز را بشویید و پوست بگیرید. پیاز را با رنده ریز رنده کنید.

پوره پیاز را در یک صافی یا یک صافی کوچک بریزید و آب پیاز را خوب بگیرید.

مصرف آب پیاز باعث انسجام بهتر رول شما می شود.

برای پوره کردن پیاز می توانید از خردکن یا همزن هم استفاده کنید.

مرحله دوم: آماده سازی فیلینگ گوشت برای رول

گوشت چرخ کرده، پیاز رنده شده، تخم مرغ و ادویه جات را با هم مخلوط کنید. برای طعم بهتر می توانید از ادویه های مورد علاقه خود مانند دارچین، آویشن یا پودر کاری استفاده کنید.

همه مواد را با دست خوب ورز دهید تا مخلوط یکدست و یکدست شود.

توجه داشته باشید که برای تهیه رول شیک تر، بهتر است از گوشت گوساله استفاده کنید. زیرا گوشت گوساله در هنگام پخت انسجام بیشتری دارد و حجم آن کمتر تغییر می کند.

مرحله سوم: تهیه مواد میانی برای رولت

برای تهیه مواد میانی باید زرشک را بشویید و در آب گرم خیس کنید. با توجه به ذائقه خود می توانید به جای شاه توت از کشمش یا آلو استفاده کنید.

بعد از خیس خوردن، زرشک ها را در آبکش بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود، سپس زرشک ها را در ظرفی بریزید.

مغز پسته را با چاقو خرد کرده و به زرشک اضافه کنید.

جعفری خرد شده را به مواد بالا اضافه کنید و هم بزنید تا مواد مخلوط شوند.

مرحله چهارم: رولت رولت کن

برای اینکه رولت شکل بهتری پیدا کند، می توانید از کاغذ روغنی استفاده کنید.

سطح میز کار را کاغذ روغنی پهن کنید سپس سس گوشت را روی آن بریزید.

فیلینگ گوشت را به همان قطر به شکل مستطیل باز کنید.

برای این کار می توانید یک تکه کاغذ روغنی یا پلاستیک روی آن بگذارید و با کمک وردنه سطح گوشت را صاف کنید.

پس از صاف شدن سطح گوشت، مواد میانی را روی آن بمالید. برای طعم متفاوت می توانید روی مواد میانی مقداری پنیر خامه ای یا موزارلا قرار دهید.

بعد از ریختن مواد میانی، لبه های گوشت را به آرامی از یک طرف رول کنید.

برای راحتتر رول کردن مواد گوشتی از کاغذ روغنی زیر استفاده کنید.

رول گوشت و پسته، انفجار طعم در دهان شما!

مرحله پنجم: بو دادن رول

یک تابه نچسب با اندازه مناسب روی حرارت قرار دهید و کمی روغن در تابه بریزید.

رول را به آرامی در تابه بریزید و زمان دهید تا رنگ گوشت کمی تغییر کند.

بعد از اینکه یک طرف رول سرخ شد و طلایی شد آن را در تابه برگردانید تا همه جا سرخ شود.

مرحله ششم: تهیه سس

در تابه ای دیگر مقداری روغن بریزید و رب گوجه فرنگی را تفت دهید تا رنگ رب تغییر کند.

سپس نمک و فلفل را اضافه کنید و زمان دهید تا عطر ادویه ها آزاد شود. محلول زعفران را به سس اضافه کنید و هم بزنید تا سس مخلوط شود.

حالا کمی آب جوش به محتویات تابه اضافه کنید و کمی زمان دهید تا سس غلیظ شود.

مرحله هفتم: پخت رول

بعد از اینکه سس شما به غلظت مناسب رسید، باید رول سرخ شده را در تابه بریزید.

حرارت را کم کنید و 40 تا 50 دقیقه زمان دهید تا رول شما به آرامی بپزد.

در این مدت چند بار از رول دیدن کنید و آن را در سس قرار دهید تا تمام قسمت های گوشت به خوبی با سس مزه دار شود.

یک شام خاص و متفاوت برای پذیرایی از مهمانان

مرحله هشتم: تزیین و سرو رولت

بعد از پخت، رول را از تابه خارج کرده و با کمک چاقوی اره ای به برش های دلخواه تقسیم کنید.

برای تزیین رول می توانید از خلال های زرشک و پسته استفاده کنید.

این رول جذاب را می توانید با انواع سس، نان و برنج میل کنید.

با انجام این مراحل ساده می توانید یک رول گوشت و پسته خوشمزه تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید. امیدواریم این آموزش از مجله آشپزی اکالا توجه شما علاقمندان به دنیای رنگارنگ آشپزی را به خود جلب کرده است و می توانید این غذای متفاوت و جذاب را طبق روش ساده و کامل فوق تهیه کرده و در کنار عزیزانتان میل کنید.

1720098087 678 ناهار تکراری درست نکنید طرز تهیه خورش هلو

گردآوری شده از مجله اکالا

طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد.
پست های مرتبط

طرز تهیه آش انار شیرازی + نکاتی برای خوش طعم شدن آن

آش انار شیرازی یکی از آش های سنتی و پرطرفدار است که…

۱۴۰۳-۰۹-۰۱

طرز تهیه سوپ چغندر خوشمزه + نکات مهم

سوپ چغندر یکی از خوشمزه ترین و مقوی ترین سوپ هایی است…

۱۴۰۳-۰۸-۳۰

طرز تهیه خورش بره; غذاهای محبوب دوران صفویه

بره متنجان یک غذای اصیل از آشپزی دوران صفویه است که به…

۱۴۰۳-۰۸-۳۰

دیدگاهتان را بنویسید