صفحه اصلی > غذای ایرانی : کباب سلطانی اصیل ایرانی; طرز تهیه مرحله به مرحله در منزل

کباب سلطانی اصیل ایرانی; طرز تهیه مرحله به مرحله در منزل

کباب سلطانی اصیل ایرانی طرز تهیه مرحله به مرحله در

کباب سلطانی (ترکیب کباب چنجه با مرغ کبابی) یکی از پرطرفدارترین و محبوب ترین کباب ها در فهرست غذاهای ایرانی برای گردشگران خارجی جایگاه ویژه ای دارد. در ادامه با مجله اکالا با ما همراه باشید تا طرز تهیه این کباب مخصوص را توضیح دهیم.

مواد لازم برای تهیه کباب سلطانی

مواد لازم برای تهیه کباب سلطانی به شرح زیر است:

گوشت قرمز بدون استخوان (گوشت گوسفند یا گوساله) 150 گرم
فیله مرغ 150 گرم
لیموی تازه یا آب لیموترش 4 قاشق غذاخوری
پیاز متوسط 2 عدد متوسط ​​یا (2 عدد کیوی متوسط)
روغن زیتون 2 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده 2 قاشق غذاخوری
نمک به اندازه لازم
فلفل قرمز به دلخواه

مواد اولیه را با تخفیف از اکالا خریداری کنید

مراحل تهیه کباب سلطانی مجلسی

برای تهیه کباب سلطانی مجلسی باید مراحل زیر را طی کنید.

مرحله اول: پیازها را خرد کنید

در مرحله اول سراغ پیازها می رویم. بهتر است پیاز را خلال کنید تا در پایان کار به گوشت نچسبد و به راحتی جدا شود.

ممکن است پیاز را به روش های مختلف رنده شده دیده باشید. این کار باعث می شود که مقداری از پیاز به گوشت شما بچسبد و در حین کباب کردن سریعتر بسوزد. توصیه می کنیم پیاز را خلال کنید.

در اینجا می توانید از کیوی به همراه پیاز استفاده کنید. کیوی حاوی آنزیمی به نام اکتینیدین است که روی بافت گوشت تاثیر می گذارد و آن را ترد می کند.

توجه: فراموش نکنید که گوشت نباید بیش از 30-40 دقیقه در کیوی بماند. زیرا ممکن است بافت خود را از دست بدهند و له شوند.

مرحله دوم: آماده سازی گوشت

در مرحله دوم سراغ گوشت های خود می رویم. فیله های گوشت را به شکل مستطیل برش دهید.

نکته مهمی که در این مرحله باید رعایت کنید همان برش دادن گوشت هاست. زیرا در حین کباب کردن ممکن است به طور یکنواخت کباب نشوند و ظاهر خوبی به خود نگیرند.

مرحله سوم: پیاز و گوشت را مخلوط کنید

حالا گوشت را در ظرف مناسبی منتقل کنید و کیوی و پیاز خرد شده را به آن اضافه کنید.

30 تا 60 دقیقه زمان دهید تا بافت گوشت نرم شود.

معمولاً گوشت مرغ نسبت به گوشت قرمز بافت نرم تری دارد. به همین دلیل ابتدا گوشت قرمز را طعم دار کنید تا تردتر شود.

توجه: با توجه به اینکه زمان پخت گوشت قرمز و سفید متفاوت است باید گوشت قرمز را زودتر طعم دار کنید و در صورت امکان از کیوی برای نرم شدن بافت آن استفاده کنید.

مرحله چهارم: استشمام بوی گوشت مرغ

در ظرفی دیگر گوشت مرغ خلال شده را با زعفران آب پز و مقداری پیاز مخلوط کنید.

کمی زمان دهید تا زعفران بوی مرغ را بگیرد و پیازها هم بافت گوشت نرم شود.

توجه: در این مرحله آب لیمو و نمک را به گوشت اضافه نکنید. چون باعث سفت شدن گوشت می شود و خوب کباب نمی شود.

کباب سلطانی مجلسی: طعم شاهانه سر سفره شما

مرحله پنجم: ترکیب گوشت قرمز و گوشت مرغ

حالا پیاز یا کیوی خرد شده را از گوشت جدا کنید و مرغ و گوشت قرمز را در ظرف دیگری مخلوط کنید.

روغن زیتون، آبلیمو، نمک و فلفل را مخلوط کرده و به گوشت اضافه کنید.

15 دقیقه زمان دهید تا گوشت طعم دار شود. با این چند ماده به راحتی گوشت ها را برای کباب کردن آماده کردیم.

مرحله ششم: گوشت ها را به سیخ بکشید

در مرحله آخر از سیخ های فلزی و تکه های سیخ گوشت قرمز و مرغ یکی یکی استفاده کنید.

در این مرحله بهتر است گوشت ها را با دست کنار هم قرار دهید تا فضای خالی بین آنها نباشد. چون در حین کباب کردن آب گوشت گرفته می شود، گوشت ها را به قطعات کوچکتر برش می دهند.

مرحله هفتم: پختن کباب

توصیه آخر ما این است که برای پخت این کباب تا حد امکان از گریل و زغال استفاده کنید، حرارت زغال بسیار بیشتر از شعله گاز است و زمان کمتری برای پخت نیاز است.

سیخ ها را روی گریل بگذارید و گوشت را خوب بپزید.

کباب شما آماده است. می توانید آن را در کنار فلفل و گوجه کبابی با نان یا برنج میل کنید.

کباب سلطانی آسان خوری: دستور پخت آسان برای هر آشپزی

در این مقاله از مجله آشپزی اکالا طرز تهیه کباب سلطانی را برای شما توضیح داده ایم. پیشنهاد می کنیم این غذای سنتی خوشمزه را در منزل تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن نهایت لذت را ببرید.

1720098087 678 ناهار تکراری درست نکنید طرز تهیه خورش هلو

گردآوری شده از مجله اکالا

طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد.
پست های مرتبط

طرز تهیه آش انار شیرازی + نکاتی برای خوش طعم شدن آن

آش انار شیرازی یکی از آش های سنتی و پرطرفدار است که…

۱۴۰۳-۰۹-۰۱

طرز تهیه سوپ چغندر خوشمزه + نکات مهم

سوپ چغندر یکی از خوشمزه ترین و مقوی ترین سوپ هایی است…

۱۴۰۳-۰۸-۳۰

طرز تهیه خورش بره; غذاهای محبوب دوران صفویه

بره متنجان یک غذای اصیل از آشپزی دوران صفویه است که به…

۱۴۰۳-۰۸-۳۰

دیدگاهتان را بنویسید