آیا می دانستید که می توانید یک خورش اسفناج سبزی خوشمزه درست کنید که به اندازه نوع گوشت آن خوشمزه و مقوی باشد؟ خورش آلو اسفناج یکی از غذاهای پرطرفدار ایرانی است که معمولا با گوشت تهیه می شود. اما ما در این مقاله از مجله اکالا ما دستور غذا را می خواهیم خورش آلو اسفناج سبزی به شما یاد بده
مواد لازم برای تهیه خورش آلو اسفناج سبزی
مواد لازم برای تهیه خورش آلو اسفناج سبزی به شرح زیر است:
اسفناج تازه | 500 گرم |
سیب زمینی | 200 گرم |
پیاز | 2 عدد متوسط |
سیر | 2 عدد |
آب لیمو | 2 قاشق غذاخوری |
زردچوبه | 1 قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | به اندازه لازم |
روغن زیتون | به اندازه لازم |
زعفران دم کرده | هر چقدر که دوست دارید (اختیاری) |
مواد اولیه را با تخفیف از اکالا خریداری کنید
مراحل تهیه خورش آلو اسفناج سبزی
- مدت زمان تهیه مواد اولیه و تهیه نهایی این خورش 55-45 دقیقه می باشد.
- مقدار مواد اعلام شده در این آموزش برای ۲ تا ۳ نفر مناسب است و به راحتی می توانید با جمع و ضرب ساده مقدار مواد را افزایش دهید و این خورش جذاب را در حجم های بیشتر تهیه کنید.
- درجه سختی تهیه این خورش در رده متوسط قرار دارد.
مرحله اول: تهیه پیاز و سیر
پیاز را بشویید و پوست بگیرید. با کمک چاقو آن را به صورت نگینی برش دهید.
در قابلمه مناسبی که قصد پخت خورش را دارید مقداری روغن زیتون بریزید و قابلمه را روی حرارت قرار دهید.
پیاز خرد شده را به آن اضافه کنید و پیاز را تفت دهید تا طلایی شود.
سیر را به همین ترتیب بشویید و پوست بگیرید. سپس با کمک رنده آن را خرد کنید.
سیر رنده شده را به پیاز اضافه کنید و 30 ثانیه تفت دهید تا عطر آن گرفته شود.
مرحله دوم: تهیه آلو و اسفناج
آلو خشک را چند ساعت در آب گرم خیس کنید. برای طعم بهتر می توانید از آلو بخارا استفاده کنید.
اسفناج ها را خوب بشویید و برگ های زرد و چروکیده و ساقه های کلفت آن را جدا کنید. اسفناج را خرد کنید.
اسفناج خرد شده را به پیاز و سیر اضافه کنید و تفت دهید تا آب آن گرفته شود.
آلوهای خیس خورده را به همراه آب آنها به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا مواد مخلوط شوند.
مرحله سوم: اضافه کردن ادویه جات ترشی جات
زردچوبه، نمک و فلفل سیاه را به مواد اضافه کنید و خوب مخلوط کنید.
برای خوش طعم شدن خورش می توانید از کمی دارچین یا هل استفاده کنید.
مرحله چهارم: پختن خورش
مقداری آب جوش به خورش اضافه کنید تا روی مواد را بپوشاند. حرارت را زیاد کنید تا محتویات قابلمه بجوشد.
سپس درب قابلمه را ببندید و حرارت را کم کنید. 30 تا 45 دقیقه زمان بگذارید تا خورش بپزد و خوب جا بیفتد.
در طول پخت هر از چند گاهی از خورش دیدن کنید و در صورت نیاز آب اضافه کنید.
برای غلیظ شدن خورش می توانید از کمی آرد برنج یا آرد گندم استفاده کنید.
مرحله پنجم: چیدن چاشنی و سرو غذا
در 10 دقیقه آخر پخت، آبلیمو و زعفران دم کرده را به خورش اضافه کرده و خورش را میل کنید. در صورت نیاز با مقداری نمک مطابق ذائقه خود تنظیم کنید.
اگر دوست دارید خورش شما کمی ترش باشد، می توانید مقدار آبلیمو را افزایش دهید.
به همین راحتی خورش سبزی خوشمزه و جذاب شما آماده سرو و نوشیدن است.
آن را در ظرف سرو بریزید و با نان یا برنج میل کنید.
امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی اکالا توجه شما علاقمندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی را به خود جلب کرده است و همچنین می توانید این خورش جذاب را به روش ساده فوق تهیه کرده و در کنار عزیزانتان میل کنید.
اسم من سمانه است، از بچگی عاشق آموزش آشپزی در تلویزیون بودم.
هر روز پیش بند آشپزخانه مادرم را می بستم و ساعت ها جلوی دوربین خیالی ام آشپزی آموزش می دادم!
با بزرگتر شدن به صورت تخصصی تری رویاهایم را دنبال کردم و هر روز بیشتر برای آنها تلاش کردم تا اینکه متوجه شدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی و شیرین کردن کام مردم دارم.
اکنون بسیار خوشحالم که این فرصت را دارم تا با ترکیب آشپزی، نوشتن و عکاسی که اکنون بخش بزرگی از دنیای من شده اند، این حس خوب را با شما به اشتراک بگذارم.
گردآوری شده از مجله اکالا