به دنبال طعم جدید و یک غذای مرغ هیجان انگیز هستید؟ مرغ فلسطینی با طعم ترش و شیرین سماق و عطر مطبوع ادویه ها یکی از غذاهای محبوب و اصیل فلسطینی است که طعمی غنی از تاریخ و فرهنگ این منطقه دارد. در این مقاله از مجله اکالاما به شما یاد می دهیم که چگونه یک مرغ فلسطینی غذاهای خوشمزه و اصیل را در خانه تهیه کنید.
مواد لازم برای تهیه مرغ فلسطینی
مواد لازم برای تهیه مرغ فلسطینی به شرح زیر است:
ران یا سینه مرغ | 500 گرم |
پیاز | شماره 2-3 |
رب انار | 1 قاشق غذاخوری |
رب گوجه فرنگی | 1 قاشق غذاخوری |
سماق | 3 قاشق غذاخوری |
آب لیمو ترش | 2 قاشق غذاخوری |
روغن زیتون | 3 قاشق غذاخوری |
دارچین | 1/2 قاشق چایخوری |
زردچوبه | 1/2 قاشق چایخوری |
نمک و فلفل سیاه | هرچقدر دوست داری |
آب | به اندازه لازم |
مواد اولیه را با تخفیف از اکالا خریداری کنید
مراحل تهیه مرغ فلسطینی
- مدت زمان تهیه مواد اولیه و آماده سازی نهایی این مرغ 30-40 دقیقه می باشد.
- مقدار مواد اعلام شده در این آموزش برای 3-4 نفر مناسب است و به راحتی می توانید با جمع و ضرب ساده مقدار مواد را افزایش دهید و این غذای جذاب را در حجم بیشتری تهیه کنید.
- درجه سختی تهیه این غذا در رده متوسط قرار دارد.
مرحله اول: تهیه پیاز
پیازها را بشویید و پوست بگیرید. آنها را به ورقه های نازک برش دهید.
پیازهای خرد شده را در تابه مناسبی بریزید. کمی روغن به پیازها اضافه کنید و به مرحله بعد بروید.
مرحله دوم: تهیه و پخت مرغ
مرغ را بشویید و در آبکش بگذارید تا آب اضافی آن گرفته شود.
مرغ را به قطعات متوسط خرد کرده و روی پیازها قرار دهید.
درب تابه را ببندید و حرارت را کم کنید.
30-40 دقیقه زمان دهید تا مرغ ها به آرامی با پیاز بپزند. اگر در این مدت آب مرغ تمام شد، کمی آب به تابه اضافه کنید تا مرغ به آرامی بپزد.
مرحله سوم: تهیه سس مرغ فلسطینی
رب گوجه فرنگی، سماق، رب انار، آبلیمو، دارچین، زردچوبه، فلفل سیاه و نمک را در ظرف کوچکی بریزید و همه مواد را خوب مخلوط کنید تا سس غلیظی به دست آید.
مرحله چهارم: اضافه کردن سس و پختن مرغ
سس را به مرغ اضافه کنید و درب تابه را ببندید. 25-35 دقیقه دیگر اجازه دهید تا مرغ با سس بپزد و خوش طعم شود.
در این مدت چند بار به جوجه ها سر بزنید و آن ها را برگردانید تا تمام قسمت های گوشت مرغ با سس طعم دار شود.
برای تهیه این غذا می توانید از پودر سماق استفاده کنید. اگر به سماق دسترسی ندارید می توانید از پودر انار استفاده کنید.
برای طعم تندتر مقدار فلفل سیاه را زیاد کنید و برای رنگ بهتر می توانید کمی زعفران به سس اضافه کنید.
مرحله پنجم: تزیین و سرو غذا
مرغ فلسطینی جذاب و خوشمزه شما آماده سرو و خوردن است. مرغ را در ظرف سرو بریزید و سس را روی آن بریزید.
غذای خود را با مقداری خلال بادام یا پسته تزئین کنید.
برای تزیین و همراهی مرغ می توانید از سبزیجات مورد علاقه خود مانند فلفل دلمه ای، گوجه فرنگی یا بادمجان استفاده کنید.
مرغ فلسطینی را می توانید با برنج، نان، سالاد یا ماست سرو کنید.
امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی اکالا توجه شما علاقمندان به دنیای آشپزی را به خود جلب کرده است و می توانید طبق روش ساده و کامل فوق این غذای خوشمزه را با طعمی متفاوت تهیه کرده و در کنار عزیزانتان میل کنید.
اگر از تکنیک هایی برای طعم بهتر این غذا استفاده می کنید، خوشحال می شویم آن نکات را با ما و سایر دوستان علاقه مند در قسمت نظرات به اشتراک بگذارید.
اسم من سمانه است، از بچگی عاشق آموزش آشپزی در تلویزیون بودم.
هر روز پیش بند آشپزخانه مادرم را می بستم و ساعت ها جلوی دوربین خیالی ام آشپزی آموزش می دادم!
با بزرگتر شدن به صورت تخصصی تری رویاهایم را دنبال کردم و هر روز بیشتر برای آنها تلاش کردم تا اینکه متوجه شدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی و شیرین کردن کام مردم دارم.
اکنون بسیار خوشحالم که این فرصت را دارم تا با ترکیب آشپزی، نوشتن و عکاسی که اکنون بخش بزرگی از دنیای من شده اند، این حس خوب را با شما به اشتراک بگذارم.
گردآوری شده از مجله اکالا