صفحه اصلی > غذای ایرانی : کباب کوبیده را روی گریل درست کنید

کباب کوبیده را روی گریل درست کنید

کباب کوبیده را روی گریل درست کنید

اگر هنوز مهارت کافی برای سیخ کشیدن کوبیده ندارید، از توری استفاده کنید و همچنان یک کوبیده خوشمزه داشته باشید. در این مقاله پخت و پز از مجله اکالا با ما همراه باشید تا طرز تهیه کباب کوبیده در تور آموزش دهید

مواد لازم

مواد زیر را برای تهیه کباب کبابی آماده کنید:

گوشت چرخ کرده مخلوط 800 گرم
پیاز 3 عدد
دم گوسفند تازه 100 گرم
نمک و فلفل سیاه تا حد لازم
زعفران 3 قاشق غذاخوری
کره یا روغن تا حد لازم

طرز تهیه کباب کوبیده در تور

کباب کوبیده شده در تور را به روش زیر درست کنید:

مرحله اول: مخلوط گوشت چرخ کرده

برای تهیه کباب کوبیده باید از مخلوط گوشت گوساله و گوسفند استفاده کنید.

350 گرم گوشت گوساله را با 450 گرم کله پاچه گوسفند و 100 گرم دنبه گوسفند تازه خرد کنید.

با درجه ریز گوشت کوب، مخلوط گوشت را 2 بار چرخ کنید تا کاملا نرم شود.

مرحله دوم: آب پیاز را بگیرید

ابتدا پیازها را با رنده ریز رنده کنید. سپس آب را کاملا فشار دهید.

برای تهیه کباب کوبیده بهتر است از پیاز سفید استفاده کنید.

پیاز متوسط ​​را برای رنده انتخاب کنید.

مرحله 3: پیاز و گوشت را مخلوط کنید

پیاز رنده شده را به مخلوط گوشت چرخ کرده اضافه کنید.

نمک، فلفل و زعفران آب شده را به مخلوط اضافه کنید و خوب ورز دهید.

باید آن را ورز دهید تا گوشت به دست نچسبد.

سلفون را روی مخلوط قرار دهید و به مدت 2 الی 3 ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.

مرحله چهارم: کباب را روی کباب پز قرار دهید

دو طرف توری را کمی کره یا روغن بمالید تا گوشت به آن نچسبد.

یک نایلون روی توری گذاشته و گوشت را به قطر 1-2 سانتی متر روی آن پهن کنید.

دقت کنید که گوشت را به طور یکنواخت روی گریل پخش کنید تا به طور یکنواخت کباب شود.

بعد از اینکه گوشت را روی توری پهن کردید در آن را ببندید و توری را بچرخانید و نایلون را از روی گوشت جدا کنید.

توجه: هر چه گوشت را نازکتر روی توری پهن کنید کباب مغز پخته تر می شود.

مرحله 5: گوشت را کبابی کنید

باربیکیو را آماده کنید و حرارت مناسبی که تیز نباشد فراهم کنید.

توری را روی ذغال ها قرار دهید و هر چند دقیقه یک بار سینی را بچرخانید.

می توانید هنگام پخت با قلم مو روی آن کره بمالید تا خوشمزه تر شود.

مراقب باشید کباب را زیاد نپزید تا خشک نشود.

مرحله ششم: کباب کوبیده سرو کنید

پس از پختن کباب به دلخواه توری را از زغال جدا کرده و با چاقو برش دهید.

کباب کوبیده را می توانید با برنج و گوجه کبابی میل کنید.

در این مطلب از مجله اکالا طرز تهیه کباب توری کوبیده را توضیح دادیم. برای مواقعی که در سفر هستید یا زمان محدودی دارید می توانید از این روش استفاده کنید.

گردآوری شده از مجله اکالا

طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد.
پست های مرتبط

راز آشپزی باستانی؛ نان و غذای بره به سبک اشکانی

نان و غذای بره یکی از غذاهای تاریخی و باستانی ایرانی است…

۱۴۰۳-۰۹-۰۵

طرز تهیه خورش سبزی کرفس + نکات و تکنیک ها

خورش سبزی کرفس یکی از غذاهای بسیار سبک و مقوی است که…

۱۴۰۳-۰۹-۰۴

طرز تهیه سوپ چغندر + نکات و تکنیک ها

سوپ چغندر یکی از خاص ترین و مقوی ترین انواع سوپ است…

۱۴۰۳-۰۹-۰۴

دیدگاهتان را بنویسید