صفحه اصلی > غذای ایرانی : طرز تهیه کاسه کباب; غذاهای محلی و خوشمزه اردبیلی

طرز تهیه کاسه کباب; غذاهای محلی و خوشمزه اردبیلی

طرز تهیه کاسه کباب غذاهای محلی و خوشمزه اردبیلی

کاسه کباب یکی از خوشمزه ترین و محبوب ترین غذاهای ایرانی است که اصل آن به اردبیل می رسد. این غذا ترکیبی از مرغ، جگر، کوبیده، گوجه فرنگی و کره است که می توانید مواد آن را به سلیقه خود تغییر دهید. در این مقاله از مجله اکالا با ما همراه باشید تا طرز تهیه این غذای سنتی و اصیل را توضیح دهیم.

مواد لازم برای تهیه کاسه کباب

مواد لازم برای تهیه کاسه باربیکیو به شرح زیر:

سینه مرغ 1 عدد
فیله بره نیم کیلو
گوجه فرنگی 2 عدد
گوشت چرخ کرده 250 گرم (مخصوصا کوبیده شده)
کره حیوانی 50 گرم
فلفل دلمه ای 1 عدد کوچک
پیاز 4 عدد
ماست تا حد لازم
زعفران دم کرده تا حد لازم
فلفل سیاه تا حد لازم
نمک تا حد لازم
آب لیمو تا حد لازم

مواد اولیه را با تخفیف از اکالا خریداری کنید

مراحل تهیه کاسه کباب اردبیلی

با ما همراه باشید تا طرز تهیه این را یاد بگیرید غذاهای لذیذ اردبیلی آموزش دهید

مرحله اول: مرغ را چاشنی کنید

ابتدا روی تخته کار چانچ را به قسمت های مساوی برش بزنید و در ظرفی با درب مناسب قرار دهید.

سپس به مقدار لازم زعفران دم کرده، آبلیمو، فلفل قرمز، نمک و فلفل سیاه را اضافه کنید.

در مرحله بعد یک پیاز خرد شده و یک قاشق ماست را به آن اضافه کنید و موادتان را خوب مخلوط کنید.

درب ظرف را ببندید و بگذارید یک ساعت بماند.

مرحله دوم: مرغ ها را چاشنی کنید

روی تخته کار، سینه مرغ را به اندازه پنجه برش دهید و در ظرفی با درب مناسب قرار دهید.

سپس به مقدار لازم زعفران دم کرده، آبلیمو، نمک، فلفل قرمز و فلفل سیاه را به مرغ ها اضافه کنید.

در مرحله بعد یک پیاز و یک فلفل دلمه ای کوچک خرد شده و یک قاشق غذاخوری سس مایونز را به مرغ ها اضافه کنید و مواد خود را خوب مخلوط کنید.

درب آن را ببندید و اجازه دهید مرغ یک ساعت استراحت کند.

مرحله سوم: گوشت چرخ کرده را چاشنی کنید

در ظرفی مناسب سه عدد پیاز کوچک را با رنده ریز رنده کرده و آب آن را بگیرید.

سپس 250 گرم گوشت چرخ کرده را با پیاز رنده شده در ظرف دیگری با درب مناسب بریزید.

نمک و فلفل سیاه و فلفل قرمز را به مقدار لازم به موادتان اضافه کنید و خوب ورز دهید تا مواد یکدست شود.

درب آن را ببندید و اجازه دهید گوشت یک ساعت استراحت کند.

دستور پخت یک غذای خوشمزه اردبیلی

مرحله چهارم: پخت مرغ، مرغ و گوشت

سپس بعد از یک ساعت مرغ ها و مرغ ها و گوشت های آماده سیخ کشی و طبخ را به ترتیب پخت روی گریل گذاشته و بپزید.

مرحله پنجم: تهیه سس باربیکیو

برای تهیه سس کباب یک گوجه فرنگی را خوب بپزید و پوست آن را جدا کنید.

گوجه فرنگی را در ماهیتابه مناسبی خرد کرده و 50 گرم کره حیوانی و زعفران دم کرده، نمک، پودر لیمو عمانی، فلفل قرمز و زیره را به آن اضافه کنید.

سپس تابه را روی حرارت قرار دهید تا پخته شود.

مرحله ششم: سرو کباب

سپس بعد از آماده شدن کباب ها، از هر کدام یک سیخ در ظرف مناسب سرو بریزید.

بعد روی آنها سس گوجه فرنگی کره ای آماده کرده و به میزان لازم کنجد بریزید.

کاسه کباب شما آماده است. بنوشید!

نکات طلایی در تهیه کاسه کباب

نکات طلایی در تهیه کاسه کباب

در ادامه به چند نکته طلایی برای تهیه کاسه کباب می پردازیم. با ما همراه باشید.

  • اگر دوست دارید می توانید جگر و چوبه دار را کباب کنید و به ظرف خود اضافه کنید.
  • آب پیاز را به نخود و مرغ اضافه کنید تا طعم بهتری پیدا کند.
  • همراه با باربیکیو، گوجه فرنگی را به سیخ بکشید و به دلخواه گریل کنید.
  • برای کباب کردن از سیخ مرغ استفاده کنید.
  • اگر می خواهید یک کاسه باربیکیو بی نظیر داشته باشید، بگذارید موادتان یک ساعت تا یک ساعت و نیم استراحت کند.

در این مقاله از مجله آشپزی طرز تهیه کاسه کباب را برای شما توضیح داده ایم. پیشنهاد می کنیم این غذای خوشمزه را در منزل تهیه کنید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.

1720098087 678 ناهار تکراری درست نکنید طرز تهیه خورش هلو

گردآوری شده از مجله اکالا

طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد.
پست های مرتبط

طرز تهیه آش انار شیرازی + نکاتی برای خوش طعم شدن آن

آش انار شیرازی یکی از آش های سنتی و پرطرفدار است که…

۱۴۰۳-۰۹-۰۱

طرز تهیه سوپ چغندر خوشمزه + نکات مهم

سوپ چغندر یکی از خوشمزه ترین و مقوی ترین سوپ هایی است…

۱۴۰۳-۰۸-۳۰

طرز تهیه خورش بره; غذاهای محبوب دوران صفویه

بره متنجان یک غذای اصیل از آشپزی دوران صفویه است که به…

۱۴۰۳-۰۸-۳۰

دیدگاهتان را بنویسید