صفحه اصلی > غذای ایرانی : طرز تهیه مرغ کبابی; سریع و ارزان برای آخر هفته

طرز تهیه مرغ کبابی; سریع و ارزان برای آخر هفته

طرز تهیه مرغ کبابی سریع و ارزان برای آخر هفته

مرغ کبابی کردی یکی از غذاهای سنتی و محبوب ایرانی است که اغلب برای مهمانی ها سرو می شود. در این مقاله از وبلاگ اکالا دستور پخت تو مرغ کبابی ما به شما آموزش خواهیم داد پس تا پایان مقاله با ما همراه باشید.

مواد لازم برای تهیه مرغ کبابی

مواد لازم برای تهیه مرغ کبابی کردی 4 نفره به شرح زیر است:

گوشت مرغ 1 کیلوگرم
پیاز 1 عدد
سیر 2 عدد
گوجه فرنگی 4 عدد
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
آبلیمو 3 قاشق غذاخوری
روغن زیتون 4 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه تا حد لازم

مواد اولیه را با تخفیف از اکالا خریداری کنید

مراحل پخت مرغ کبابی

در ادامه طرز تهیه مرغ کبابی کردی را به صورت مرحله به مرحله توضیح داده ایم.

مرحله 1: گوجه فرنگی ها را پوست گرفته و خرد کنید

ابتدا گوجه ها را بشویید و پوست بگیرید و سپس آنها را درشت خرد کنید. گوجه فرنگی های خرد شده را با غذاساز مخلوط کنید تا پوره شوند.

مرحله دوم: رب گوجه فرنگی را بجوشانید تا غلیظ شود

پوره گوجه فرنگی را در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و غلیظ شود. سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.

مرحله 3: پیاز را خرد کرده و سیر را رنده کنید

سپس پیاز را پوست گرفته و بشویید و به صورت خلالی برش دهید. سپس سیر رنده شده را به پیاز خرد شده اضافه کنید و نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.

مرحله چهارم: مرغ را تکه تکه کرده و به پیاز اضافه کنید

مرغ را به قطعات کوچک خرد کنید و به مخلوط سیر و پیاز اضافه کنید. سپس مقداری روغن زیتون و آبلیموی تازه به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا تکه های مرغ کاملا با مواد آغشته شود.

مرحله پنجم: پوره گوجه فرنگی را به مواد اضافه کنید و مخلوط کنید

در این مرحله پوره گوجه فرنگی را که از قبل آماده کرده اید به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا جوجه ها کاملا با مواد آغشته شده و طعم دار شوند. سپس روی ظرف را سلفون بپوشانید و به مدت دو ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا طعم دار شوند.

نکات و تکنیک های تهیه مرغ کبابی

مرحله ششم: مرغ ها را به سیخ بکشید و کباب کنید

در آخر مرغ های مزه دار شده را به سیخ بکشید و با حرارت ملایم روی گریل کباب کنید تا بپزند. مرغ کبابی کردی را می توانید با برنج یا با نان سرو کنید.

همانطور که در این مقاله می بینید از مجله آشپزی اکالا طرز تهیه مرغ کبابی کردی را توضیح داد تا در مهمانی ها و مجالس خود این غذای سنتی و محبوب را سرو کنید.

گردآوری شده از مجله اکالا

طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد.
پست های مرتبط

طرز تهیه لوبیا پلو مجلسی + نکات و ترفندها

لوبیا پیلو، این غذای پرطرفدار که طعم آن هر ایرانی را به…

۱۴۰۳-۰۹-۰۴

طرز تهیه گل کلم پلو + ترفندها و نکات

گل کلم پلو یکی از غذاهای متفاوت و خوشمزه ای است که…

۱۴۰۳-۰۹-۰۴

طرز تهیه غذای جگر با رب انار + نکات

جگر یکی از غذاهای قدیمی ایرانی است که علاوه بر طعم لذیذ،…

۱۴۰۳-۰۹-۰۳

دیدگاهتان را بنویسید