صفحه اصلی > غذای ایرانی : طرز تهیه “پیلای دبیج”; خورش گیلانی خوشمزه و اصیل

طرز تهیه “پیلای دبیج”; خورش گیلانی خوشمزه و اصیل

طرز تهیه پیلای دبیج خورش گیلانی خوشمزه و اصیل

پیله دبیج این یک غذای اصیل گیلانی است که از تخم مرغ، لوبیا سبز و سیر تشکیل شده است. در این مقاله از مجله اکالا با ما همراه باشید تا طرز تهیه این غذای شمالی را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم برای تهیه پیله دبیج

برای درست کردن کوکو مواد زیر را آماده کنید:

لوبیا سبز نیم کیلو
سیر 4 عشق
گوجه فرنگی 4 عدد
شوید خشک 1 قاشق غذاخوری
آب پرتقال نصف فنجان
تخم مرغ 2 عدد
کره 20 گرم
نمک و فلفل و زردچوبه تا حد لازم
روغن تا حد لازم

مواد اولیه را با تخفیف از اکالا خریداری کنید

مراحل تهیه پیله دبیج

برای تهیه پیله دبیج مراحل زیر را انجام دهید:

مرحله 1: لوبیا سبز را نرم کنید

ابتدا لوبیا سبزها را بشویید و هر کدام را به ۲ یا ۳ قسمت تقسیم کنید. سپس در قابلمه را با آب و نمک پر کنید و حبوبات را روی حرارت گاز در قابلمه بپزید تا نرم شوند.

مرحله دوم: تهیه سیر

در این مرحله سیر را رنده کنید و در قابلمه ای جداگانه مقداری روغن بریزید و سیر را تفت دهید.

وقتی عطر سیر بلند شد، شوید خشک را به همراه نمک، فلفل و زردچوبه به سیر اضافه کنید و کمتر از یک دقیقه تفت دهید. سپس گوجه فرنگی ها را رنده کنید و به سیر اضافه کنید و هم بزنید.

مرحله 3: لوبیا سبز را اضافه کنید

در این مرحله لوبیا سبز پخته شده را آبکش کرده و به سایر مواد اضافه کنید و هم بزنید. با حرارت ملایم قابلمه را در قابلمه می گذاریم تا آب گوجه ها کشیده شود و داخل روغن بریزد.

مرحله 4: تخم مرغ ها را بشکنید

۲ حبه سیر را در تابه رنده کرده و با کره و زردچوبه تفت دهید. بعد از 30 ثانیه تخم مرغ ها را اضافه کنید و هم بزنید تا تخم مرغ ها کاملا با سیر و ادویه مخلوط شده و بپزند.

نکات کلیدی برای تهیه پیله دبیج

مرحله پنجم: آب پرتقال را اضافه کنید

وقتی خورش جا افتاد، مخلوط تخم مرغ و آب پرتقال را به آن اضافه کنید و اجازه دهید خورش ۵ دقیقه دیگر روی حرارت بماند و سپس از روی حرارت بردارید.

نکات کلیدی برای تهیه پیله دبیج

در ادامه به 3 نکته طلایی برای تهیه پیله دبیج اشاره می کنیم. با ما همراه باشید

  • بهتر است از لوبیا سبز ریز و کوتاه استفاده کنید.
  • گوجه فرنگی درشت و آبدار برای این غذا مناسب تر است.
  • هرگز به جای سیر از پیاز استفاده نکنید.

پیدایش پیله دبیج به شهر رشت و فومن برمی گردد. در این مقاله از مجله آشپزی اکالا طرز تهیه این سبزی اصیل گیلانی را به شما آموزش دادیم. این غذا را حتما درست کنید و در کنار خانواده نوش جان کنید.

گردآوری شده از مجله اکالا

طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد.
پست های مرتبط

طرز تهیه آش انار شیرازی + نکاتی برای خوش طعم شدن آن

آش انار شیرازی یکی از آش های سنتی و پرطرفدار است که…

۱۴۰۳-۰۹-۰۱

طرز تهیه سوپ چغندر خوشمزه + نکات مهم

سوپ چغندر یکی از خوشمزه ترین و مقوی ترین سوپ هایی است…

۱۴۰۳-۰۸-۳۰

طرز تهیه خورش بره; غذاهای محبوب دوران صفویه

بره متنجان یک غذای اصیل از آشپزی دوران صفویه است که به…

۱۴۰۳-۰۸-۳۰

دیدگاهتان را بنویسید