دم کرده گوجه فرنگی یکی از غذاهای ساده ای است که تقریبا همه آن را می شناسند، اما درست کردن آن با آب مرغ زعفرانی نکاتی دارد که در این مقاله به آن اشاره می شود. مجله اکالا طرز تهیه این غذا را توضیح خواهیم داد. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیه دنبه گوجه با پایه مرغ زعفرانی
برای تهیه دنبه گوجه فرنگی با پایه مرغ زعفرانی به مواد زیر نیاز دارید:
برنج | 1/5 فنجان |
گوجه فرنگی | 5 عدد متوسط |
پیاز | 2 عدد متوسط |
رب گوجه فرنگی | 1 تا 2 قاشق غذاخوری |
ران مرغ | ۲عدد |
زعفران دم کرده | تا حد لازم |
آب مرغ | ۲پیمانه |
نمک، زردچوبه، فلفل | تا حد لازم |
روغن | تا حد لازم |
کره | به دلخواه |
سیب زمینی | 1 عدد |
مواد اولیه را با تخفیف از اکالا خریداری کنید
طرز تهیه نان گوجه فرنگی با مرغ زعفرانی
برای تعمیر سینه گوجه فرنگی با مرغ زعفرانی مراحل زیر را دنبال کنید:
مرحله اول: خیس کردن برنج
ابتدا 3-2 ساعت قبل از پخت برنج را بشویید و به آن آب نمک اضافه کنید. آب برنج باید حدود نیم انگشت بالاتر از برنج باشد.
مرحله 2: مرغ را بپزید
در قابلمه را کمی روغن بریزید و بعد از گرم شدن زعفران به آن اضافه کنید و ران مرغ را با کمی نمک و فلفل اضافه کنید و در قابلمه را ببندید تا بپزد.
مرحله سوم: پیازها را سرخ کنید
پیازها را در قابلمه مناسبی نگینی خرد کرده و با کمی روغن و کره تفت دهید. بعد از سبک شدن پیازها زردچوبه و فلفل را اضافه کنید.
مرحله 4: رویه را درست کنید
در این مرحله سیب زمینی ناگینی خرد شده را به آن اضافه کنید و هم بزنید تا کمی سرخ شود. در صورت تمایل (با توجه به رنگ رب) یک تا دو قاشق غذاخوری رب به مخلوط اضافه کنید و حدود 2 دقیقه هم بزنید تا عطر رب گرفته شود.
بعد از آن گوجه ها را پوست گرفته و رنده می کنیم و به مواد اضافه می کنیم تا آب گوجه فرنگی تقریبا کشیده و یکدست شود.
مرحله 5: مرغ و برنج را با هم مخلوط کنید
در این مرحله برنج و آب مرغ را اضافه کنید و روی شعله زیاد بگذارید تا بجوشد و آب آن تبخیر شود. در قابلمه نچسب کمی روغن بریزید و مرغ ها را کف آن قرار دهید و کمی زعفران روی آن بریزید.
سپس برنج را روی آن اضافه کنید. حرارت را کم کنید و برای نتیجه بهتر زیر آن شعله پخش کن قرار دهید. درب قابلمه را با بخارپز روی آن بگذارید و اجازه دهید برنج حدود 40-50 دقیقه دم بکشد.
در این مقاله از مجله اکالا طرز تهیه نان گوجه فرنگی با مرغ زعفرانی به شما آموزش دادیم حتما رب گوجه فرنگی درست کنید و با ترشی و سبزیجات نوش جان کنید.
من لیلا هستم رشته تحصیلی من روزنامه نگاری است و همیشه از نوشتن لذت می برم، اینجا از دانش و تجربیاتم در زمینه های مختلف استفاده می کنم تا مطالب خوبی برای شما بنویسم. امیدوارم از خواندن آنها لذت ببرید.
گردآوری شده از مجله اکالا