صفحه اصلی > غذای ایرانی : طرز تهیه لوبیا خوشمزه; 1 ساعت با لعاب زیاد

طرز تهیه لوبیا خوشمزه; 1 ساعت با لعاب زیاد

طرز تهیه لوبیا خوشمزه 1 ساعت با لعاب زیاد

حبوبات یکی از غذاهای سنتی و قدیمی ایرانی است که به روش های مختلفی تهیه می شود. مادربزرگ ها همیشه یک راز آشپزی دارند کنجاله لوبیا لعاب دار آنها چیزهای بی نظیری را در دل داشتند. حالا نوبت ما در این قسمت است مجله اکالا بیایید این راز را آموزش دهیم و طعم خوب این غذای بی نظیر را با شما به اشتراک بگذاریم.

مواد لازم برای تهیه خوراک لوبیا

مواد لازم برای تهیه خوراک لوبیا به شرح زیر است:

لوبیا چیتی 2 فنجان
پیاز 1 قطعه بزرگ
سیر 2 عدد
سیب زمینی (آب پز) 2 عدد
روغن مایع به اندازه لازم
رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذاخوری
زردچوبه 1 قاشق چای خوری
نمک و فلفل سیاه هرچقدر دوست داری
آب به اندازه لازم

مواد اولیه را با تخفیف از اکالا خریداری کنید

مراحل تهیه خوراک لوبیا لعابدار

  • مدت زمان تهیه مواد اولیه 4-5 ساعت و آماده سازی نهایی این غذا 50-60 دقیقه می باشد.
  • مقدار مواد اعلام شده در این آموزش برای 3-4 نفر مناسب است و به راحتی می توانید با جمع و ضرب ساده مقدار مواد را افزایش دهید و این غذای خوشمزه را در حجم بیشتری تهیه کنید.
  • درجه سختی تهیه این غذا در رده متوسط ​​قرار دارد.

مرحله اول: تهیه لوبیا

لوبیا چیتی را تمیز کرده و بشویید. آن را در ظرف مناسبی بریزید و از شب قبل در آب ولرم خیس کنید.

این کار باعث می شود حبوبات سریعتر بپزند و در حین پخت کمتر پف کنند.

بعد از زمان مشخص شده، لوبیاهای خیس شده را در قابلمه ای با آب فراوان بریزید.

قابلمه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و صبر کنید تا محتویات به جوش بیاید.

سپس حرارت را کم کنید و اجازه دهید حبوبات به مدت 40-50 دقیقه بپزند و نرم شوند.

مرحله دوم: تهیه پیاز و سیر

پیاز را بشویید و پوست بگیرید. پیاز را با کمک چاقو نگینی خرد کنید.

در تابه ای روغن بریزید و تابه را گرم کنید تا روغن داغ شود.

سپس پیاز خرد شده را به تابه اضافه کنید و چند دقیقه تفت دهید تا پیازها سبک و طلایی شوند.

در این مرحله سیر را بشویید و پوست بگیرید. با کمک رنده یا پرس سیر آن را پوره کنید.

سیر رنده شده را به محتویات تابه اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر آن گرفته شود.

مرحله سوم: اضافه کردن ادویه و رب گوجه فرنگی

رب گوجه فرنگی، زردچوبه و فلفل سیاه را به مواد داخل تابه اضافه کنید و ۱ دقیقه دیگر تفت دهید تا بوی خامی رب از بین برود و عطر ادویه ها خارج شود.

مرحله چهارم: اضافه کردن سیب زمینی آب پز

راز لعاب دادن به این غذای لوبیا اضافه کردن این سیب زمینی آب پز است.

سیب زمینی های پخته شده را به چند ورقه برش دهید و به محتویات تابه اضافه کنید.

سیب زمینی ها را با چنگال، قاشق یا پوره پوره کنید.

سپس تمام مواد داخل تابه را خوب مخلوط کنید تا سس یکدست و غلیظی به دست آید.

حرارت را خاموش کنید و به مرحله بعد بروید.

یک دستور خوشمزه با لوبیا

مرحله پنجم: اضافه کردن سس به حبوبات پخته شده و تنظیم چاشنی

سس را به حبوبات پخته شده اضافه کنید.

خوراک لوبیا را هم بزنید تا مخلوط شود. چاشنی را مطابق ذائقه خود با مقداری نمک تنظیم کنید.

حرارت را کم کنید و ۵ تا ۸ دقیقه زمان دهید تا همه مواد با هم بپزند.

همچنین می‌توانید از ادویه‌هایی مانند دارچین، زنجبیل یا پودر کاری استفاده کنید تا غذای لوبیا طعم‌دارتر شود.

اگر دوست دارید رب لوبیا غلیظ تر باشد، می توانید در پایان پخت حرارت را زیاد کنید و بگذارید آب اضافی آن تبخیر شود.

مرحله ششم: تزیین و سرو غذا

بعد از پخت، لوبیاها را در ظرف سرو بریزید.

روی آن را با مقداری شوید یا جعفری خشک، لیموترش و فلفل سیاه تزیین کرده و میل کنید.

برای سرو می توانید حبوبات را با نان و برنج میل کنید.

نکات و ترفندهایی برای پخت لوبیا لعاب دار

امیدواریم که این آموزش از مجله آشپزی اکالا توجه شما علاقمندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی را به خود جلب کرده است و با رعایت این نکات ساده می توانید یک خوراک لوبیا خانگی خوشمزه و مقوی تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

اگر از ترفندهای دیگری در تهیه خوراک حبوبات استفاده می کنید که باعث طعم بهتر و لعاب بیشتر آن می شود، خوشحال می شویم اگر آن نکات را با ما و سایر دوستان علاقه مند در قسمت نظرات به اشتراک بگذارید.

1720098087 678 ناهار تکراری درست نکنید طرز تهیه خورش هلو

گردآوری شده از مجله اکالا

طراحان خلاقی و فرهنگ پیشرو در زبان فارسی ایجاد کرد. در این صورت می توان امید داشت که تمام و دشواری موجود در ارائه راهکارها و شرایط سخت تایپ به پایان رسد.
پست های مرتبط

طرز تهیه آش انار شیرازی + نکاتی برای خوش طعم شدن آن

آش انار شیرازی یکی از آش های سنتی و پرطرفدار است که…

۱۴۰۳-۰۹-۰۱

طرز تهیه سوپ چغندر خوشمزه + نکات مهم

سوپ چغندر یکی از خوشمزه ترین و مقوی ترین سوپ هایی است…

۱۴۰۳-۰۸-۳۰

طرز تهیه خورش بره; غذاهای محبوب دوران صفویه

بره متنجان یک غذای اصیل از آشپزی دوران صفویه است که به…

۱۴۰۳-۰۸-۳۰

دیدگاهتان را بنویسید