مرغ سماق با پودر زنجبیلترکیبی بی نظیر از طعم های سنتی دارد. سماق این ادویه قرمز و ترش به همراه سایر ادویه ها و سبزیجات طعم جذابی به مرغ می دهد. در این مقاله از مجله اکالا طرز تهیه مرغ سماقی را به همراه تمام نکات مهمی که هنگام پخت باید بدانید را به شما آموزش می دهیم.
مواد لازم برای تهیه سماق مرغ یا پودر زنجبیل
مواد لازم برای تهیه سماق مرغ یا پودر زنجبیل به شرح زیر است:
مرغ | 5 عدد |
پیاز | 2 عدد |
رب گوجه فرنگی | 1 قاشق غذاخوری |
رب انار | 1 قاشق غذاخوری |
سماق | 2 قاشق چایخوری |
نمک | 1 قاشق چای خوری |
فلفل سیاه | 1/2 قاشق چایخوری |
روغن زیتون | 2 قاشق غذاخوری |
پودر زنجبیل | 1/2 قاشق چایخوری |
مواد اولیه را با تخفیف از اکالا خریداری کنید
مراحل تهیه مرغ سوماکی
- مدت زمان آماده سازی و آماده سازی نهایی این مرغ 50-60 دقیقه می باشد.
- میزان مطالب اعلام شده در این آموزش برای 2-3 نفر مناسب می باشد.
- درجه سختی تهیه این غذا در رده متوسط قرار دارد.
مرحله اول: تهیه پیاز
پیازها را بشویید و پوست بگیرید. پیازها را با کمک چاقو خلال کنید. پیازهای خرد شده را در ظرف یا قابلمه مناسبی بریزید.
مرحله دوم: اضافه کردن ادویه جات ترشی جات
پودر زنجبیل، سماق، نمک و فلفل سیاه را به پیاز خلال شده اضافه کنید و با هم مخلوط کنید. پیازها را با کمک دست کمی فشار دهید تا آب داخل بافت آنها خارج شود.
مرحله سوم: تهیه و اضافه کردن جوجه ها
تکه های مرغ را بشویید و در آبکش بریزید تا آب اضافی آن گرفته شود. سپس مرغ ها را روی پیازها بچینید.
مرحله چهارم: اضافه کردن رب گوجه فرنگی و رب انار
رب انار و رب گوجه فرنگی را روی مرغ ها بریزید. اگر از قابلمه استفاده می کنید درب قابلمه را ببندید و قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید.
اگر قصد دارید غذا را در فر بپزید. روی ظرف را با یک تکه کاغذ روغنی بپوشانید و ظرف را در فر از قبل گرم شده قرار دهید.
حرارت را روی 180-190 درجه تنظیم کنید و مرغ را به مدت 40-50 دقیقه بپزید.
مرحله پنجم: سرو غذا
پس از پخت، مرغ ها را در ظرف سرو قرار دهید. این جوجه های خوشمزه و جذاب را می توانید با برنج و نان میل کنید. جوجه سماقی شباهت زیادی به مرغ فلسطینی دارد. زنجبیل استفاده شده در این غذا بر طعم آن تاثیر می گذارد.
امیدواریم این آموزش از مجله آشپزی اکالا توجه علاقه مندان به دنیای جذاب و رنگارنگ آشپزی را به خود جلب کرده است. اگر علاقه مند به چشیدن طعم های جدید هستید، توصیه می کنیم از طعم این غذا غافل نشوید.
اسم من سمانه است، از بچگی عاشق آموزش آشپزی در تلویزیون بودم.
هر روز پیش بند آشپزخانه مادرم را می بستم و ساعت ها جلوی دوربین خیالی ام آشپزی آموزش می دادم!
با بزرگتر شدن به صورت تخصصی تری رویاهایم را دنبال کردم و هر روز بیشتر برای آنها تلاش کردم تا اینکه متوجه شدم علاقه زیادی به دنیای شیرینی و شیرین کردن کام مردم دارم.
اکنون بسیار خوشحالم که این فرصت را دارم تا با ترکیب آشپزی، نوشتن و عکاسی که اکنون بخش بزرگی از دنیای من شده اند، این حس خوب را با شما به اشتراک بگذارم.
گردآوری شده از مجله اکالا